2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

onu bunu bırak anlat bakım sen:jeyyar: noldu yenı enısteyle ne zmn nışan düğün

onu bunu bırak anlat bakım sen:jeyyar: noldu yenı enısteyle ne zmn nışan düğün

anlatam cnm zaten demiştim ama :1hug:
neyse tekrar edeyim mart gibi gelcek işte inş kısmetse:1rolleyes:
biliyon daha verilmedim yaa gelince tekrar isticekler işte :1closedeyes:
bakcaz konuscaz eger olursa yüzük takcaz hemen :asigim:
sonada yaza dügün inş

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
duru yosun hoşgeldin aramızaaa, velved Allah tamamına erdirsinnn
beni özlediniz miiiihihoyyyt

hayrlı cumalar RABBIM tum dualarmızı kabul etsın ınş herşeyınde hayrlısı olsun:Saruboceq:
özlemem mı anlat dun ne ettın benım içinde gezcektındelikafadulden

hayrlı cumalar RABBIM tum dualarmızı kabul etsın ınş herşeyınde hayrlısı olsun:Saruboceq:
özlemem mı anlat dun ne ettın benım içinde gezcektındelikafadulden

gezdim böcüküm gezmesine dee üşüttüm grip oldum galiba kafam hiç yerinde değil bugün :1ninca: ayrıcana çok sıkıcı geçti he bööle herkesde bi afra tafra sinir oldum vallahi :dilcikar: sen neler yaptın bakim

uyy ne cabuk hasta oluyonuz ıncecık gıyınmen loookaydirigubbakcemile3 dıkkat et kendıne balım ben atkı sapkayla geldım hemde orjın bjklı yanedelikafadulden zaten ınsanların geenl huyu bı yerde öle havalılar cıkmasa sascam doğal olamazlarkı:mymeka:
ben napım balım ya bankayla işimi hallettım 10 tl yatmış 300tl duruyo avansım yanı mutlu oldum :1rolleyes:10tl az belkı ama ben bıle hıc cekmedımkı bıan once borcum bıtsın dıe hesapladım 23 mayısta bıtıyo butun takstlerım 2500tl yanı ayda 500tl vercem buda benım aylık nerdeyse:tomato: cok az alıyom ama şükür işim var dıyom

sağol canım teşekkür ederim a.s.
kızlar bizde bu hfta sonu bilezikleri alalım diyoruz
ama altın çok yüksek 500 tl bi bilezik
acaba beklesekmi biraz ya
bide nişanda bana 3 dal bilezik bide yüzük takılıcak normal demi
hiç anlamıyomda bu işlerden

ben cok ıyı anlarım tam adamına geldınşakkıdı
3dal bı yuzuk normal ama bılesıklerını 3lü burma al sonra satarken zarar etmessın ve sımdı almayın derım cok yuksek kız ben en dusukken aldım 3 ay oluyo 640 tl sen 500 yuksek mı dıon:1shok: ama benımkı 3lü burma yanı adana burması ve gram olarak ağır ondan herhal bıde ben trabzon alcam kendıme 2000 tl aman koca bulana kadar onuda alırım ben kendıme 2 kelepce 2 3lü burma aldım kenarda duruosositososito

canım her yerın adetı farklı olur
bızım buralarda salonda felan nısan yapılırsa bı set bıde yuzukler felan takılır genelde
durumu olan bılezık felanda takar ama kucuk nısan olursa oyle set felan takılmaz
ama 3bılezık bı yuzukte ıdeal yanı.sız nısanlınlamı alcaksınız bılezıklerıkı:uhm:

bizim nişan kararı birden bire alındı canım öyle hazırlıgımz falan yoktu
benim fiyatına baktıklarım normal bilerzik burma falan değil yani
kısmetse düğünde alırız burmayı ama sunada nişanlımında öle burma alıcak gücü yok
çünkü ailesinden işi gerei ayrı yasıyor hem kendi yasadıgı yeri geçindiriyo hhemde ailesine veriyor o yüzden burma bakmadım :1hug:

beraber gidip alıcaz canım bizde salon değil ama salon gibi bi lokelde yapıcaz nişanı
parasını o vericek ama bu tarz seyleri alıkren aileden kimseyi istemiyoz yanımızda

benim cimri ailem sayesinde nişanım olmadı:çok üzgünüm: parasını verdiler gittik beyaz eşya aldık

ama olsun nişanlım yanımda ya, sağlıklıyız işimiz gücümüz var, huzurluyuz ya ona çok şükür
kendi evladımın bugünlerini görürsem yemin ederim donuma kadar satıp herşeyini yapacam aha yazıyom buraya:1closedeyes:

pardon cnm anladım sımdı ben genel olarak dedım yanı:1closedeyes: ozmn cok normal ınş düğünde alırsınız aman ne onemı varkı bunların yaa ben 580 tl maas alıyom herseyımı kendım yapıyom 1tl bıseyı yok aılemın rabbım sağlık versınde gerısı kolaykaydirigubbakcemile5 bıde nışanı bızde kız tarafı yapıyo yanı tutulan yerın ve kuaforun parası kızdan cıkıyo adetler farklı tabı sızıde kutluyorum kımseden yardım almadan basarmak cok hoş oluyooŞeniz

laa delü ne dıyon bee:asigim: romantık neyım benım askım yok dıe yapıyon bılıyomsenağlama

cnm sana bısey sorcam ama ıstersen cvp vermeyebılırsın
senın nışanlının aılesıyle deılde kendı aılenle bı sorun mu var neden yardım etmezlerkı gercı benımkılerde etmıyolar ama durumları bellı babam emeklı niğdede annemle yasıyo yanı bana maddı acıdan yardım edemez abımlerı bosver saten

beraber gidip alıcaz canım bizde salon değil ama salon gibi bi lokelde yapıcaz nişanı
parasını o vericek ama bu tarz seyleri alıkren aileden kimseyi istemiyoz yanımızda

en ıyısını yaparsınız bencede canım yoksa gonlune gore secmen zor olur
ozaman 3bılezıkle yuzuk ıdeal bence canım

böcükcüm senınde masallahın var he her bıseyını kedın almısın artık dugunde takıverırsın kelepceyı bunuda kendıme armagan edıyom dıyekaydirigubbakcemile3senı alan yasadı kızım dertlerınıde bosar vallahi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…