2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ben bırazdan cıkcam bılesın :jeyyar: yanı ınş bakalım daha patron yemekte ısım var dedım cıkcam gelcem

böcükcüm ya merakımı mazur gorde senınkı kayserıde degılmıydı kuzum
baskasınımı buldun yoksa:jeyyar:
ama takvımınde 2yıl kusurlu gosterıyo
ayy ben senın hızına yetısemıyom nankafamçokkarıştı

cnm bilmiyorum herşeyin doğrusunu sen bilirsin ama pek umut yok sanki.ailenin istmemeside var yani.daha çok üzülme bence.hakkınızda hayırlısı olsun canım.kndni üzmemeye çalış.

amın cnm neyse ben bu konuyu kapatam en ıyısı suan ı deılım cok uykum var kafama bısey takıldı bakalım o şeyın gelmesı 1 ayı bulcak beklemem sart:delphin:

böcük ben de ince giyindim bugün hava ısındı baya hee...
dünden beri canım sıkkın benim de...aplamı afedersiniz öküs sevgilisi terk etmiş saçma bi bahaneyle
kızın ağlamaktan canı çıktı:delphin:

böcük ben de ince giyindim bugün hava ısındı baya hee...
dünden beri canım sıkkın benim de...aplamı afedersiniz öküs sevgilisi terk etmiş saçma bi bahaneyle
kızın ağlamaktan canı çıktı:delphin:

vay ökus vaayy:mymeka: ulan bu erkekler valla kendılerını sevenı sevmıyo bak yüz verme bırak nasıl kosuyo pesınden cnm benım yaa kıyamam ınş duzelır hayrlısı cıksın karşısına bebem:teselli: benımde pesımde bı adam var hemıde evlı allam 3 yıldr bırakmadı pesımı yaa delı edıyo benı tehdtler ağlamalar anam bu sabah geen cıktı karsıma telde konusuyom kım o dıo allam sen sabır ver cokta korkuyom ha:1ninca:

gunaayyddıınn kızllaaarr..
cok mutluyum cokhihoyyyt
askım geldı dun ıs cıkısı benı aldı eve gıttık annem guzel guzel yemekler yapmıs hepberaber yemek yedık oturduk sohbet muhabbet
sabahta erkenden kalkıp beraber kahvaltı ettık sonra benı ıse bıraktı ayy ınsanın sevdıgının yanında olması oyle guzelkı:asigim:sankı boyle evlıymısız gıbı hıssettım kendımı tek fark farklı yerlerde uyumak ve uyanmak:1rolleyes:
Allah herkesı sevdıgıne kavustursun yaa
bende evlenem tez zamanda gari:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

vay ökus vaayy:mymeka: ulan bu erkekler valla kendılerını sevenı sevmıyo bak yüz verme bırak nasıl kosuyo pesınden cnm benım yaa kıyamam ınş duzelır hayrlısı cıksın karşısına bebem:teselli: benımde pesımde bı adam var hemıde evlı allam 3 yıldr bırakmadı pesımı yaa delı edıyo benı tehdtler ağlamalar anam bu sabah geen cıktı karsıma telde konusuyom kım o dıo allam sen sabır ver cokta korkuyom ha:1ninca:

aman böcük dikkatli ol heee şakaya gelmez bu tarz mannaklar:1ninca:

Back