2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

nısanyağmuru 3 kurus fazla ve senle yasasın aldıkların derım ozellıkle buyuk esya
velved suan ıyyım dun öluyordum bugun ıyyım ayy keskem erkek olsaydım

ben anlamam hangi kaliteli hangi kötü.paradan önce kalite önemli,dayanıklılığı önemli tabe. bu arada cvp ancak gece yazıyom. çünküm işyerinde net gitti cvp yazarken bidahada gelmedi:1no2: sinir oldumklava:

günaydın arkidişlerrrrkaydirigubbakcemile2
bugün aşkımla 9. ayımız zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum doğrusu
inşallah hepiniz sevdiklerinizle uzuuuun uzun sağlıklı yaşar pek çok yıldönümü kutlarsınız:Saruboceq:

bu arada ben bu topiği bırakamıyom yaaa her ne kadar bu yaz evlenmeyi planlıyor olsam da burdaki sıcklık dostluk başkam hiçbi yerde yok:1hug:

gunaydınlarr gaçılın süpürgeme yer açın
nasılsın dasılvadıdo RABBIM nıce aylara yıllara mutlu mesut gırmenızı nasıp etsın bebemŞeniz
bebıkyüzlü h geldına.s. aramıza sen söleme gız annen sölesın ben öle yapmıştım her zorluğu anneme bırakıyom oda ozellıkle kızlarının bu durumlarını gece söler:jeyyar: anladın mı
nisan masallah anamm acele etmeseydın bugunde cvp yazardınkaydirigubbakcemile3
uyy kahvaltı etmedım amme bı çiftlı ekmek getrdım peynır koyup cokacimcoook yıycem hem ben bu peynırden baskasını sevmıyom markası dımem ama baş harfı sütaşkaydirigubbakcemile3

gunaayyddıınn kızlaarra.s.
bugun askım gelıyooooo cook mutluyyuummhihoyyyt
ay sankı ılk gorusmedekı gıbı ıcım pırpır bır heyecan varkı sormayın:asigim:
dasılvadıdo canım Allah omrunuzun tum yıllarını bırlıkte mutlu mesut gecırmenızı nasıp etsın ınsallahmasllah dıyemde nazar deydırmeyemyerimseniben
böcüğüm afıyet bal seker olsun canım ne guzel valla bı ekmegı yıyon ama yınede cıtı bıtı hatınsın ben okadar yesem hüsmen dayıya rakıp olurum heraldekaydirigubbakcemile3
sanada masallaah kııs

Son düzenleme:
eftalyaacım ve böcükçüm teşekkür ederim güsel dilekleriniz için:1hug:
ya böcük beyaz ekmeğin tadını unuttum valla yemeye yemeye
şeker çıktığından beri kepekli ekmekle yaşıyorum....ama mesela çok tahıllı ekmekler oluyo onlar süpercokacimcoook katıksız bilem yenir kurabiye gibin

senı bıle yerım laa ustunedelikafadulden çüş dıyem kendıme ayy hele ben hasta olunca yanı halam gelınce cnm herseyı ıster komsum gelır(cok ıyı anlasırız komsularımzla ve arkdasımda var tabe)hemen derım baa pasta yap sunu al bunu yap hepsınız yapar getırırhihoyyyt yahu ben cok sevyom komşularımı ayol bende onlar için ölurum

hadı cakal ıyısın gene :jeyyar:

bende ekmeksız doyamam ınan allahım sağlık versın bıan önce sana cnm valla ben dayanamam yerım ekmeksız doymam beyaz ekmek tabı uyy gene acıktım-tatlicadiarzu-

saol böcüküm:1hug: ben de en başta senin gibi düşünüyodum ama alışıyo insan zamanla çok şükür halimize...bööle yasak olan bişeyi arada kaçamak yiyince bi de tadı olduğundan daha süper geliyo ( misal pasta çikolata cokacimcoook )
gız bak ben de acıktım heee saat 10:30 da ara öğünüm var sabrediyim
( bi de bööle bebek gibi saatli yiyom yemeklerimi aç kalmam yassah ya:roflol: )

uyy kaçamak mı ayy bılmem mı gız
bak komı bısey anlatam saa
ben kucukkene(egrcı hıc buymedım hala ortaokuldakı boyumla aynıyım:) amcamın kızı ıle evcılık oynardık herhal yaşım 10 falan neyse bızım köydekı evler tek odalı yanı mutfak asağıda yatak odası taa yukarda geberıyoduk mutfaktan bısey getıreen kadr neysem
evcılık oynardık amcamın kızları ıle kayısı çalardık bıde şeker allahım kayısıyı ıkıye ayırır ıcıne seker koyardım tatlı derdım beyaz ekmeğın içine toz şeker koyardım aksam yemeğı olarak:roflol: yanı sen düşün ozmn ne tatlıydı be dedemde cok zengın ama cokta cımrıydı

sorma böcük o cimrilikten biz de muzdaribiz
ama öyle kaçak göçek yenen yemeklerin de tadı hiç unutulmuyor doğrusu

kızlar günaydın. net anca geldi. buna bile şaşırdım.genelde gttimi bi 10 gün gelmez.ne yapıyolarsa artık bilemiyom.klava:
yemek pasta falan böle konuşmuşunuz cnm çekti.cokacimcoooksabahta pek yiyemedim.hasta oluyom galiba boğazlar berbat.bi görseniz kimi görsem hasta banada bulaştırdılar.kötükedihüsoyoksam ben bukadar çbk hasta olmazdım:dilcikar:

yuhh 10 gun mu ayy ben dayanamazdım
eskıden benım netım yoktu acayıp calısrdım hatta 6 ay olmadan zam alırdım sımdık dadandım iş yapmıyoom aman zatı zam verende yok
uy ben daha hıc hasta olmadım grıp boğaz falan ama sana onerım yapabılırsın ınş
sıcak suya lımon ıle karabıber koy ve iç ama bı seferde yoksa ıcemezsın karabıber azcık bol olsun boğazlarının ıyı olmasına yardımcı olcaktırgamyoncuiremsu
dasılvadıdo sorma ya cımrılık gecıcı herhal bende hala bankadan maasımı almadım

evet işte bizimkiler bi sorun oldumu azıcık işi sallıyolarda ondan 10 günü buluyo.zencefil bal olayını yapıcam akşama.dediğin gibi limon karabiber olayınıda deniyim.inş iyi gelir. babamda aynı hasta 3 gündür.en yaknımda o var ondan geçti sanırsam.onun ilaçtan içtim ama durmadan hapşuuruyorum ve bnm işim bütün gün konuşmak çok kötü oluyo.nsl baş edicem bilmiyorum.vatandaş başlıyo gülmeye

uy sureklı konuşmak mı:roflol: bende hep susuyom
benımkısıde hasta aksama buluscaz bakalım arabayla alsın benı hasta ama belkı ben gıderım acaba anneme ne desem ne yalan sölesem

evet canm allahtan bugün biraz sakin pek arayan soran yok.o yüzden hasta olmak istemiyorum.hani şarkıcılar derya ben sesimle buralara geldim, benm sesime ihtiyacım var,dikkat etmem lazım.delikafadulden bnmde onun gibi bişey sesim gittimi işim biter.sürekli tlf görüşmeleri yapıyorum.-tatlicadiarzu-

aman dıkkat et sesı olmadan kımse yapamz tabe bende telde konusuyom baya
uyy benımksı aramıs hıc duymamışım fırca yedım
bana ıızn al gel dıo sankı okadr kolay ızın almak alamzsam o aılesıyle gtcek bgunde goremıycem

ben olsam bi bahane uydurur çıkarım, 1 saatte olsa bence bu fırsatı kaçırma cnm.

uy ben ne derım laa yalan konusamamkı cok bellı ederım öğle arası 1 saat kacarım desem kacamamkı çakarlar

ne bilem kız en basiti halanı bahane et.ağrım sancım var de.e anlarlar yane insan halinden.bnm öle bahane uydurup çıkmak gibi işim olmadı ama halam gelince çok sancım oluyo.gidip müdüre bnm eve gitmem lazım,iyi değilim diyorum anlıyo zaten o.öle bişiler de bence.

laa sabahtan berı ıyıdımde sımdık mı
hem bı saat kalcam onun yanında oda dr gtcek sonra nolcak eve gtsem annem cok suphelenır la zaten 3 gundr hastaydın noldu der durur bakalım ya hele bı olsun saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…