- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.801
nısanyağmuru 3 kurus fazla ve senle yasasın aldıkların derım ozellıkle buyuk esya
velved suan ıyyım dun öluyordum bugun ıyyım ayy keskem erkek olsaydım
gunaayyddıınn kızlaarra.s.
bugun askım gelıyooooo cook mutluyyuummhihoyyyt
ay sankı ılk gorusmedekı gıbı ıcım pırpır bır heyecan varkı sormayın:asigim:
dasılvadıdo canım Allah omrunuzun tum yıllarını bırlıkte mutlu mesut gecırmenızı nasıp etsın ınsallahmasllah dıyemde nazar deydırmeyemyerimseniben
böcüğüm afıyet bal seker olsun canım ne guzel valla bı ekmegı yıyon ama yınede cıtı bıtı hatınsın ben okadar yesem hüsmen dayıya rakıp olurum heraldekaydirigubbakcemile3
sanada masallaah kııs
eftalyaacım ve böcükçüm teşekkür ederim güsel dilekleriniz için:1hug:
ya böcük beyaz ekmeğin tadını unuttum valla yemeye yemeye
şeker çıktığından beri kepekli ekmekle yaşıyorum....ama mesela çok tahıllı ekmekler oluyo onlar süpercokacimcoook katıksız bilem yenir kurabiye gibin
saol böcüküm:1hug: ben de en başta senin gibi düşünüyodum ama alışıyo insan zamanla çok şükür halimize...bööle yasak olan bişeyi arada kaçamak yiyince bi de tadı olduğundan daha süper geliyo ( misal pasta çikolata cokacimcoook )
gız bak ben de acıktım heee saat 10:30 da ara öğünüm var sabrediyim
( bi de bööle bebek gibi saatli yiyom yemeklerimi aç kalmam yassah ya:roflol: )
uyy kaçamak mı ayy bılmem mı gız
bak komı bısey anlatam saa
ben kucukkene(egrcı hıc buymedım hala ortaokuldakı boyumla aynıyım:) amcamın kızı ıle evcılık oynardık herhal yaşım 10 falan neyse bızım köydekı evler tek odalı yanı mutfak asağıda yatak odası taa yukarda geberıyoduk mutfaktan bısey getıreen kadr neysem
evcılık oynardık amcamın kızları ıle kayısı çalardık bıde şeker allahım kayısıyı ıkıye ayırır ıcıne seker koyardım tatlı derdımbeyaz ekmeğın içine toz şeker koyardım aksam yemeğı olarak:roflol: yanı sen düşün ozmn ne tatlıydı be dedemde cok zengın ama cokta cımrıydı
kızlar günaydın. net anca geldi. buna bile şaşırdım.genelde gttimi bi 10 gün gelmez.ne yapıyolarsa artık bilemiyom.klava:
yemek pasta falan böle konuşmuşunuz cnm çekti.cokacimcoooksabahta pek yiyemedim.hasta oluyom galiba boğazlar berbat.bi görseniz kimi görsem hasta banada bulaştırdılar.kötükedihüsoyoksam ben bukadar çbk hasta olmazdım:dilcikar:
aman dıkkat et sesı olmadan kımse yapamz tabe bende telde konusuyom baya
uyy benımksı aramıs hıc duymamışım fırca yedım
bana ıızn al gel dıo sankı okadr kolay ızın almak alamzsam o aılesıyle gtcek bgunde goremıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?