2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın 2010 gelinleriii hayırlı cumalar
maşallah topik 2. sayfaya düşmüş bi gün toplantıya gittim tükkanı açmadım unutulmuş burası:dilcikar:
keyfiniz yerindedir inşallah kızlar ben de bi heyecan aldı gidiyor
Allah sağlık verirse sanırım bu yaz evleniyorummmmmkaydirigubbakcemile2

bu topikle ilgilenirseniz devamını anlatacam:jeyyar:

gunaydın kızlaar hayırlı cumalar..
hayırdır dasılvadıdo bu heyecanının sebebı nedırkı merak ettım sımdı:1rolleyes:

günaydın 2010 gelinleriii hayırlı cumalar
maşallah topik 2. sayfaya düşmüş bi gün toplantıya gittim tükkanı açmadım unutulmuş burası:dilcikar:
keyfiniz yerindedir inşallah kızlar ben de bi heyecan aldı gidiyor
Allah sağlık verirse sanırım bu yaz evleniyorummmmmkaydirigubbakcemile2

bu topikle ilgilenirseniz devamını anlatacam:jeyyar:

hayrlı cumalar RABBIM ınş herseyın hayrlısı verır:Saruboceq:
cnm ben heryerı yazdım bu sayfa gerıde kalmıs unutmuşum ahh delu kafam ahhkafamçokkarıştı bıda olmas sen anlat hele

eftalya sende h geldın balıma.s.

evet anlatıyom:1closedeyes:
şimdi biz nişanlımlan hem para biriktirebilelim hem kayınvalidem ve kayınpederime biraz destek olup toparlanmalarını hızlandıralım hemi de kayınbirader de askere gitçek çok yanlız kalmasınlar ve maddi olarak da etkilenmesinler diye 8-10 ay kadar kayınvalidemlerde yaşayacaz evlenince dolayısıylan bizim evlilik tarihi de erkene çekiliyo

Allah kısmet ederse bu yaz düşünüyoz

elbette kolay olmayacak birlikte yaşamak ama ben alışkınım kendi ailemde bile neler neler yaşadım zamanında:delphin:

bende 2010 da evlenmeyi düşünüyorum şimdiden ev dekorasyonudur eşyalaıdır gelinliktir hayal kuruyorum sürekli araştırıyorum çok güzel şeyler var yaaa

sengı ada h geldın cnm
dasılvadıdo ayy 8 10 aydan bıseycık olmas nan yasa nolcek haıd ıyısın gene

sengı ada h geldın cnm
dasılvadıdo ayy 8 10 aydan bıseycık olmas nan yasa nolcek haıd ıyısın gene

valla böcük öyle hakkaten etraflıca düşündük taşındık
giderkene deee ayağımı süretecem kiii siz de hayırlısıyla çabucak evlenin diyeee:icecream:

şimdi nişanlıma görev verdim nikah tarihi düşünecek beyfendi keyfi oluncakaydirigubbakcemile

dasılvadıdocum cok sevındım senın adına tatlım hayırlı olsun
durumlar duzelene kadar ıdare edersınız nolcek sankı hem sen cok uyumlu bı kıza benzıyon zorlancagınıda zannetmıyom canım
h.b. böcükcümŞeniz
aay bu hafta sonu askım gelebılır yaa cok ozledım onu:asigim:
cok mutluyum cokhihoyyyt

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar darısı hepinizin başına:Saruboceq:
bu arada flaş gelişmee maksat topik canlansın:roflol:
şimdi nişanlımla konuştum, kayınbiraderimin dağıtım iznine göre nikah tarihi kesinleşecekmiş.
çocuk mayıs gibi gideceğine göreeeee sanırsam haziran falan olacak inşallah demi kızlar doğru biliyom

vaayyy hızınıza yetısılmıyo dasılvadıdocum
hayırlı olsun canım yaa
ne guzel bı an once kavusursunuz ınsallah
ee sen sımdı ceyız hazırlıgınada hız verırsın canım

vaayyy hızınıza yetısılmıyo dasılvadıdocum
hayırlı olsun canım yaa
ne guzel bı an once kavusursunuz ınsallah
ee sen sımdı ceyız hazırlıgınada hız verırsın canım

yaa evet çeyiz durumu var canım dimia.s
benim henüz yemek takımım çatal bıçağım yok en önemliler onlar ilk etapta...artıkın ufaktan almaya başlamak gerekiyo

ay heyecanlandım yaw

bende evlenıyom temmuzdahihoyyyt bunca zaman sakladım ama basaramadım düğünüme gelmeyenı vururumdelikafadulden

valla böcük öyle hakkaten etraflıca düşündük taşındık
giderkene deee ayağımı süretecem kiii siz de hayırlısıyla çabucak evlenin diyeee:icecream:

şimdi nişanlıma görev verdim nikah tarihi düşünecek beyfendi keyfi oluncakaydirigubbakcemile

la ayağını sürümeden once yapcaklarını dıyem
benım adımı(zarif)kursun kalemle kucuck yaz sonra gelın ayakkabına tabı sürükle arada bak ve sılınce bı yere yaz emı:kahve:

:1shok::1shok:aboooww
saman altından su yurutuyodun dımeek senı gıdı senıı
:jeyyar:
nasıl bıze soylemessın bakem anlat cabuh cezalısın en ınce ayrıntısana kadar anlatacaksın ahada ıste okadarkötükedihüso

la ayağını sürümeden once yapcaklarını dıyem
benım adımı(zarif)kursun kalemle kucuck yaz sonra gelın ayakkabına tabı sürükle arada bak ve sılınce bı yere yaz emı:kahve:

böcük ne güzel ismin varmış ya:1hug:
kız zeten beyaz converse giyicem isimleri ayakkabının üstüne kurşun kalemle yazcam ki çabuk silinsinsositososito

Back