2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

150ytl hedıye mı nan ne alcan öle bee:kızgın: okadar paraya anam yazık harbı ne alcan

hayrlısı olsun kızlar bı yıl sonra olsun bı kac ay sonra olsn ama mutlu olunda gerısı boşŞeniz

kız daha ne alcam belli değil.bende bilmiyrum.hatta biyerde konu açayım diyorum fikir için ama nere açıcam bilmiyorum.yani elimdeki 150 nin yarısını yada daha azını veya çoğunuhediyeye ayırıcam ve kalanını nsl yetiririm onu düşünüyorum.şu hediye için konu açmaya olayına yardım edermisin cnm.nere gidem,açem.CADIARZU

öle bı konu vardı sankı ama nerde
ayy düşünem nere acabılırsınkı acaba buraya acabılır mısn sen ac ya yerı bura deılse admınler taşır konuyu
ama bence gıttığın topıclerde yazsan sölerler sımdık bı topıc acsan kafan ıyıce karışır herkesın hoşuna gden sana uymas belkı ama bılmıyorum tabı
benım sevgılım olsaydı bjk olcak kesın bjk olmayan sevgılım olamaz :roflol: nevresım takımı alırdım ve yawrukartaldan bjk ürünler alırdım bı erkek ıcın futbol cok onemlı hoş bı hedıye olur(ben bayanım ama banada alsalar fena olmas)

öle bı konu vardı sankı ama nerde
ayy düşünem nere acabılırsınkı acaba buraya acabılır mısn sen ac ya yerı bura deılse admınler taşır konuyu
ama bence gıttığın topıclerde yazsan sölerler sımdık bı topıc acsan kafan ıyıce karışır herkesın hoşuna gden sana uymas belkı ama bılmıyorum tabı
benım sevgılım olsaydı bjk olcak kesın bjk olmayan sevgılım olamaz :roflol: nevresım takımı alırdım ve yawrukartaldan bjk ürünler alırdım bı erkek ıcın futbol cok onemlı hoş bı hedıye olur(ben bayanım ama banada alsalar fena olmas)

bnmki bjk li ama herşeyde siyah beyaz olayına giripte gözünü çıkarmayalım diyo.bakalım collezione da uygun güsel şeyler var diyolar.bi oraya bakacam ama anacım nere gitsem peşimdeki.yalnız çıkamıyorum biyere.haftasonu mutlaka beraberiz.evde kalmıyoruz. artık işyerinden falan izin almaya çalışıcam.bide bu var yani.her hafta mutlaka hastaolurdu,yatardı evde 2gün.nedense 10gündür maşallah turp gibi.nerdeyse şimdide hasta olmuyo dye üzülcemkaydirigubbakcemile3
kızlar yinede sizlerden fikirler bekliyorum.en azından sizler neler alacaksınız onları söyleyin.o bile bi yardım olur bana. şimdiden tşkrler.:1hug:

nan hemıde aynı takımdaşız enısteye slm bjk devam:roflol:
evt collesıyon cok gözel ayy adı batsın yazamadım guzel seyler vardır bak cnm aman senınkıde kuyruk zormuş işin

h geldın dıvıne tıme
ohh en rahat benım masrafsız gecrcem bu gunlrı

hedıye almak yok knt almak yok ne rahatım:roflol:

güliyimmi ağliyimmi bilmiyorum kızlar.bugün yanıma gelcekti.annesi koltuk almış onun gelmesini beklicem evde bugün gelemicem dedi.tamam dedim.azönce bitmiş koltuk işi.konuştuk,biraz bozuk attım,gelcem dedin gelmiyon diye.kalktı buraya geliyoya.gelme diyorum dinlemedi.yarım saat yol yürücek.ve sadece 5 dk ancak görcek beni.keşke gelmedin diye bozuğum demeseydim.

olsun kıssss gelsin 5 dk da olsa görürsün işteee
basta atmasaydın keske iş işten gecmiş cnm

uy sız maynakmsınız gelsın cocuk tabe ohh

ben kacar kızlar yarın görusuruk suan onlıne yemek programını ızlıyom

günaydın kızlarrrrrrrhihoyyyt
keyifler nasıl bakim
ben tatlıyı fazla kaçırdım biraz terellelliiyim bugün-tatlicadiarzu-
siz nettiriyonuz

sositosositogünyadın kızlar.sositososito
dün saat 5 gibi geldi yanıma.bana kızacak diye korkuyodum ben ama öle olmadı.kızmadı bana.:asigim:babanı ara beklemesin seni gitsin o, eve ben seni bırakırım dedi.babamın mesai benden önce bitiyoda.babamı aradım,özer geldi sen beni bekleme o eve bırakacak dedim.sora sarmaş dolaş eve gittik.boşuna korkmuşum.:asigim:

mavı melek nen var cnm bı sorun yoktur ınşallah
dasılvadıdo tatlı sana yaramıyo mu nan :roflol: delı haldesın desene
nısanyağmuru nan varya işin iş benım babama ben sevgılım geldı dıycem abowwwwwww vurur benı ayol
bugun mını etek gıydım herkes baa bakıyo bönn bönn :delphin: görgususzler

bu arada gunaydın :roflol:

nısanyağmuru nan varya işin iş benım babama ben sevgılım geldı dıycem abowwwwwww vurur benı ayol

galiba bu konuda şasnlıyım.babam eve gidince annem beni sormuş oda damadın geldi o getircekmiş demiş:utangac:
bende bugün etek giydim ama çorabım kaçtı.:çok üzgünüm:allahtan evden çıkmamıştım daha.pantolon giymek zorunda kaldım,yarına artık napam.

galiba bu konuda şasnlıyım.babam eve gidince annem beni sormuş oda damadın geldi o getircekmiş demiş:utangac:
bende bugün etek giydim ama çorabım kaçtı.:çok üzgünüm:allahtan evden çıkmamıştım daha.pantolon giymek zorunda kaldım,yarına artık napam.

ohh bende sevgılımı asla aılemden saklamam babam harıc:1closedeyes: enson babalar duyar:roflol: ama anneme kesın derım cunku aksamlarıda dışarı cıkardım anneme derım başıma bısey gelırse allah korusun nere gtmemı bılmesı gerekır annemın babamın
sonracıma maçlara gıdeken bısey demem onlar mac gunlerını bılıyo mesela ctesı gtcem delikafadulden

nan dun ben bellonada kaz tüyü yastık gordum alsam mı acep ama bosver nere koycam 30 tl ıdı ucuzdu hemde 100 100 kaz tuyu napsamkı:delphin:

sorma canım akşam görücü geldi enişten çıldırdı ay ben napıyım yane iyi düzgün bi kızsam benim suçum caanım ala alla -tatlicadiarzu-

sorma canım akşam görücü geldi enişten çıldırdı ay ben napıyım yane iyi düzgün bi kızsam benim suçum caanım ala alla -tatlicadiarzu-

sen ıstemezsen bana yolla:roflol: ayy yok nan şaka
aman ne kızıyo bı kızı bın kişi ıster bıır kişi alır o ne zmn gelcekmış:1closedeyes:

valla cnm ben nezaman dersem ona kalsa yarın gelecek ama önce iyi bir işi olmalı babam valla billada vermez adama kimseyi beğenmiyor zaten
öyle canım bir kızı bin kişi ister bir kişi alır ama san 1.5 ayda gelen 3.görücü bunlar bilmiyorum kısmetim biden açıldı valla hayırdır inş. diyorum başkada bişe demiyorum :D

Back