- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.721
150ytl hedıye mı nan ne alcan öle beeokadar paraya anam yazık harbı ne alcan
hayrlısı olsun kızlar bı yıl sonra olsun bı kac ay sonra olsn ama mutlu olunda gerısı boşŞeniz
öle bı konu vardı sankı ama nerde
ayy düşünem nere acabılırsınkı acaba buraya acabılır mısn sen ac ya yerı bura deılse admınler taşır konuyu
ama bence gıttığın topıclerde yazsan sölerler sımdık bı topıc acsan kafan ıyıce karışır herkesın hoşuna gden sana uymas belkı ama bılmıyorum tabı
benım sevgılım olsaydı bjk olcak kesın bjk olmayan sevgılım olamaz :roflol: nevresım takımı alırdım ve yawrukartaldan bjk ürünler alırdım bı erkek ıcın futbol cok onemlı hoş bı hedıye olur(ben bayanım ama banada alsalar fena olmas)
nan hemıde aynı takımdaşız enısteye slm bjk devam:roflol:
evt collesıyon cok gözel ayy adı batsın yazamadım guzel seyler vardır bak cnm aman senınkıde kuyruk zormuş işin
mavı melek nen var cnm bı sorun yoktur ınşallah
dasılvadıdo tatlı sana yaramıyo mu nan :roflol: delı haldesın desene
nısanyağmuru nan varya işin iş benım babama ben sevgılım geldı dıycem abowwwwwww vurur benı ayol
bugun mını etek gıydım herkes baa bakıyo bönn bönngörgususzler
bu arada gunaydın :roflol:
galiba bu konuda şasnlıyım.babam eve gidince annem beni sormuş oda damadın geldi o getircekmiş demiş
bende bugün etek giydim ama çorabım kaçtı.:çok üzgünüm:allahtan evden çıkmamıştım daha.pantolon giymek zorunda kaldım,yarına artık napam.
sorma canım akşam görücü geldi enişten çıldırdı ay ben napıyım yane iyi düzgün bi kızsam benim suçum caanım ala alla -tatlicadiarzu-mavı melek nen var cnm bı sorun yoktur ınşallah
dasılvadıdo tatlı sana yaramıyo mu nan :roflol: delı haldesın desene
nısanyağmuru nan varya işin iş benım babama ben sevgılım geldı dıycem abowwwwwww vurur benı ayol
bugun mını etek gıydım herkes baa bakıyo bönn bönngörgususzler
bu arada gunaydın :roflol:
sorma canım akşam görücü geldi enişten çıldırdı ay ben napıyım yane iyi düzgün bi kızsam benim suçum caanım ala alla -tatlicadiarzu-
sorma canım akşam görücü geldi enişten çıldırdı ay ben napıyım yane iyi düzgün bi kızsam benim suçum caanım ala alla -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?