2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

kayınvalidem bugün doktora gitmiş kontrole..
ayağı çok şişti doktor tıkalı damar açmak için iğne vermiş, göbeğinden yapacaklarmış sanırım günde 2 kere
nişanlımda panik had safhada her zamanki gibi:1ninca:

Kızlar ben geldim kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kesin dönüş yaptım ama akşamları girebilicem işyerinden giremiyorum artık yasak senağlama nasılsınız bakalım bana topikte neler olmuş özet geçermisiniz canlarım bunları kaç haftada zor okurum ben valla :utangac: dasilvadido canım geçmiş olsun kayınvalidene inşallah en kısa zamanda iyileşir yoluna girer herşey
Velvedim hep mutlu ol inşallah allah mesut etsin
Aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişler geçte olsa diyim ama dimi a.s.

kizlarrr ben de sizdenim.. 1ocakta sozumuz yapildi, yaza nisan yapmayi planliyoruz... 2010'a dugun insallah.. ben yurtdisinda master yapiyorum, tek engelimiz bu yoksa hemen evlenebilirdik uff bazen nerden basladim su master'a diyorum :((

günaydınnn 2010 gelünlerüüü
GAF da bi uğramış iyi etmişkaydirigubbakcemile5özletmişti kendini
ne var ne yok nasssınıızzz gızlar

kayınvalidem bugün doktora gitmiş kontrole..
ayağı çok şişti doktor tıkalı damar açmak için iğne vermiş, göbeğinden yapacaklarmış sanırım günde 2 kere
nişanlımda panik had safhada her zamanki gibi:1ninca:

çok geçmiş olsun cnm.en kısa zmn iyileşir inş.

vede günaydın ...yerimseniben

gunaydın:kahve:
dasılvadıdo ck gecmıs olsun cnm
acıl şifalar
GAF aksamları gelebılcekmış ayy keske evde pc olsaydı ama yokkı:(
nısan sen ne eden

gunaydın:kahve:
dasılvadıdo ck gecmıs olsun cnm
acıl şifalar
GAF aksamları gelebılcekmış ayy keske evde pc olsaydı ama yokkı:(
nısan sen ne eden

erkende yattım ama az uykusuzluk var.dün krdşmn arkdşı laptop unu getirdi sorun varmış onla uğraştım.fazla kafa yordum ondan galiba yatıp uyumak istiyorum.

ya kızlar bu ekonomik krizde insanın mp3 playerı bozulur mu yaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
öf ben müzik dinlemeden nasıl dayanacam o servise yola:delphin:

nısan banada ders matematık yada ıngılızce ıçin komsu cocukları gelıyo valla kacıyom coğu zamn hıç sabırlı deılımdır bısy öğretmek konusunda

dasılvadıdo olur cnm neden olmasın benım ard arda takstleın gelmesı gıbı:delphin:

nısan banada ders matematık yada ıngılızce ıçin komsu cocukları gelıyo valla kacıyom coğu zamn hıç sabırlı deılımdır bısy öğretmek konusunda

dasılvadıdo olur cnm neden olmasın benım ard arda takstleın gelmesı gıbı:delphin:

aynen cnm bendede pek sabır olayı yoktur.sabırdan geçtim bildiğimi öğretme kabiliyeti yoktur.hep derdim öğretmen olacam diye.iyi olmamışımkaydirigubbakcemile3 kem küm eder kalırdım kesin.genelde evde net oldğu için ödev araştırmaya gelirler.en çok ingilizce ödevlerini seviyorum bahaneyle tekrar oluyo. ama böle ödev falan yapıyorum diye bide hediye alıyolar bana:utangac: ben çok utanıyorum:utangac: gümüş çay tepsisi,mutfak önlüğü,havlu gibi bi sürü çeyiz eşyam oldu ödev sayesindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın........
Gaf ım hoşgeldin bitanem sen herzaman gel topik sahibisin kısss
Dasilvadido cnm cok gecmiş olsun iyileş biran önce kendine iyi bak
böcügüm öptüm yawrı seniii balımsın
Nisan sen napan kıs

günaydın........
Gaf ım hoşgeldin bitanem sen herzaman gel topik sahibisin kısss
Dasilvadido cnm cok gecmiş olsun iyileş biran önce kendine iyi bak
böcügüm öptüm yawrı seniii balımsın
Nisan sen napan kıs

napem bugün pek sakin bnm bura.kaydirigubbakcemile3bende fırsattan istifade burda sizlerleyim.

Back