- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.701
ne güzel işte nisancım bizlerlesin doyasıya :)))
nısan senı çakal senı nan benımkıler tatlı pasat neyım getırıyolar onlar daha makbule gecıyo ben baskasının aldığı özellıkle ceysıme olana seyı pek beğenmem ılla elleyıp kendım alcam:jeyyar:
velvedım bende senı öpuyom balım sımdık cıkıyom kıtap okuycam kızlar
orhan pamuk masumıyet muzesı 5 ytl aldım normalde 24 ytl aman korsan aldım ne yalan dıyım bı kıtaba okadr cok para veremem benım bı kkııtapcım var valla super haa ordan alıyom 3 5 lıraya
maasın yatmadı mı benım kartım geldı ama hala yatmadı bu hafta avans yatcak gecelık alcam ceyısıme
kızlarr merhabaaaa
ben 2009 yazı temmuz gelini olmaya adaydım
büyük ihtimalle düğün ertelenecek ve bende 2010 da evlenicem
sende mı kartlan alıyon hee ya daha ıyı tabe ıhtıyacım olursa alırm 50 tl yeter bana sonra cok borcum varonları hemen odemem lazım cabuk btsınkı yenı ceyısler alak
kızlarr merhabaaaa
kızlarr merhabaaaa
hayrlısı olsun Şeniz h geldın bıkez daha yazmıştın galıba ınş onemlı bısey deıldır cnm
nısanyağmuru ne guzel nan ben öle olsa cok param olurdu ama artık olcak cunku ıhtıyacın kadar ıstedın zaman alabılın süperhihoyyyt
maddi sıkıntılarımız nedeniyle ertelemek zorundayız. çok borcumuz var ve destek olan kimse yok.
ortada kaldık anlayacağınız kızlar.
bizde en doğru kararın ertelemek olduğunu düşünüyoruz.
herşeyin hayırlısı, nasip kısmet
bnmki karta el koydu çok harcama yapıyorum diye.annemle birlik oldular.maaşımı çekip anneme vercek.annemde bankaya.banada 150TL harçlık.ilk kez denicem bakalım yetecekmi.ama 14 şubat var yaf.:1shok:150 anca hediyeye yeter bnm.baya dertliyim bu konuda.insan şimdimi yapar bunu.:uhm:neysem annem yardım eder artık kenara ayırdıklarıyla.yoksam yandımbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?