2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

nısan senı çakal senı nan benımkıler tatlı pasat neyım getırıyolar onlar daha makbule gecıyo ben baskasının aldığı özellıkle ceysıme olana seyı pek beğenmem ılla elleyıp kendım alcam:jeyyar:
velvedım bende senı öpuyom balım sımdık cıkıyom kıtap okuycam kızlar

konusu bı adam nışanlı ıken nışanlsını aladatıyo sonra kıza asık oluyo nışanlısını bırakıyo yıllar gecıyo kızı arıyor ve sonunda buluyo ama kız evlenmıs 8 yıl kızlara gıdıp gelıyo (uzaktan akrabası olduğu için evıne gıdebılıyo)
sonra kız sınema yıldızı olmak ıstıyo buda zengın ya yardım edıyo ama kızı cok kıskanıyo her aksam onlara gıdınce evlerınden bıseyler calıyo adam kızdan hatıra dıe kokusuyla uyyo sonra kızın adına bı müze acıyo masumıyet müzesı adı ordan gelıyo tam bıtmedı daha 150 sayfa var hıc okuyamadımkı evde kıtap burda kaldı hemde evde uyya kalıyom

he güzel işte ne aşklar var be ama uzuldum de onu cokcok seven nışanlısnı terkettı dıe
ay bu arada burda kahvaltı ettımya bı ekmek yedım tam :roflol: hanı çiftlı bı ekmekten bahsedıyom

kıs tepsinin, havlunun modası geçse ne geçmese ne. hem çok şık güsel şeyler geldi.azıcık bizim komşu asortikte:roflol: pek sade şeyler almaskaydirigubbakcemile3 mesela fincan takımı almış onu saklamadım kullanıyossırnaşık şey.yane bana olmadı annem faydalanıyo.:jeyyar:
buarada kitabın konusu ilginç geldi.bu ara bende kitap krizindeyim.adı diyiverde bende bakınem bulursam alırım.ama ama ama bnm maaşım hala yatmadıkiiisenağlama offffbenneyaptımki

orhan pamuk masumıyet muzesı 5 ytl aldım normalde 24 ytl aman korsan aldım ne yalan dıyım bı kıtaba okadr cok para veremem benım bı kkııtapcım var valla super haa ordan alıyom 3 5 lıraya
maasın yatmadı mı benım kartım geldı ama hala yatmadı bu hafta avans yatcak gecelık alcam ceyısıme

tmm cnm not edeyim.haftasonuna kadar maaş bankaya yatarsa almayı düşünüyorum.kart daha iyioluyo.yoksa elden geldimi daha çbk bitiyo maaş.en son dijital kaleyi okudum bende.baya bi etkisinde kalmıştım.buda etkisinde bırakacağa benziyokaydirigubbakcemile3

sende mı kartlan alıyon hee ya daha ıyı tabe ıhtıyacım olursa alırm 50 tl yeter bana sonra cok borcum var onları hemen odemem lazım cabuk btsınkı yenı ceyısler alak

kızlarr merhabaaaa

ben 2009 yazı temmuz gelini olmaya adaydım

büyük ihtimalle düğün ertelenecek ve bende 2010 da evlenicem

kızlarr merhabaaaa

doublebump, hayırlısı olsun canım inşallah ciddi bir sorundan dolayı değildir:1hug:
benim de bu topikte olduğuma bakma mesela, bu haziran da evlenebilirim, ekimde deee hatta 2010 kışı da...şu an hiiiç bellli değil. Allah hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:

kızlarr merhabaaaa

hayrlısı olsun Şeniz h geldın bıkez daha yazmıştın galıba ınş onemlı bısey deıldır cnm
nısanyağmuru ne guzel nan ben öle olsa cok param olurdu ama artık olcak cunku ıhtıyacın kadar ıstedın zaman alabılın süperhihoyyyt

maddi sıkıntılarımız nedeniyle ertelemek zorundayız. çok borcumuz var ve destek olan kimse yok.
ortada kaldık anlayacağınız kızlar.
bizde en doğru kararın ertelemek olduğunu düşünüyoruz.
herşeyin hayırlısı, nasip kısmet

bnmki karta el koydu çok harcama yapıyorum diye.annemle birlik oldular.maaşımı çekip anneme vercek.annemde bankaya.banada 150TL harçlık.ilk kez denicem bakalım yetecekmi.ama 14 şubat var yaf.:1shok:150 anca hediyeye yeter bnm.baya dertliyim bu konuda.insan şimdimi yapar bunu.:uhm:neysem annem yardım eder artık kenara ayırdıklarıyla.yoksam yandımbenneyaptımki

canım bizde de bizimkilerin durumu gayet iyi ama ödleri patlıyo yardım edecekler diye bi yandan kayınvalidem kayınpederim kısıtlı imkanlarıyla kendini parçalıoylar bu da evlilik planlarımızı etkiliyo biraz:1closedeyes: biz de ne yapacaz bilemiyorum

150ytl hedıye mı nan ne alcan öle bee okadar paraya anam yazık harbı ne alcan

hayrlısı olsun kızlar bı yıl sonra olsun bı kac ay sonra olsn ama mutlu olunda gerısı boşŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…