- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.341
günaydın arkadaşlar bende yeni geldim 2010 da evleneceklerdenim allah kısmet edrse
gecenkınde banyo ettım kesıldı o yuzden bu kez erken gelcek gıbı ay ben duş alınca kesılıyo sızdede oluyo mu yaa
ya böcük benim halam da erken gelecek gibi anlamıyom vallasoğuktan mı sapıttı nedir..
ama duş alınca kesilmiyo aksine daha da zapıtıyo
uğur böcüğü, eftalyaa,
cok teşekkür ederim, yeni oldugumu farkettiniz :) hosbulduk... fikirlerinize de ayrı ayrı teşekkürler..
ben uzun zamandır ailemden ayrı yaşıyorum. unıv.den beri.8 yıl oldu. 2 yılında Londra da kaldım. sevgilimle de orada tanıştık. ozamndan beri 4 yıl oldu beraberiz. ama son 2 yıldır kendi ülkelerimizdeyiz. yani o iranda ben Türkiyede. ailemle cok mucadele ettim bu sürecte. istemediler. annem yıktı ortalıgı, 2 yıl dogru durust konusmadı benımle. Ki annem benım en yakın arkadasımdı. En yakın arkadasımı en onemlı konuda kaybetmıstım. sonra benım ne kadar cıddı oldugumu bırakmayacgımı anlayınca kabul etti. ama ben de ona kıyamıyorum sımdı. özeniyor, doğumuma, torunlarına, herseye.. ne yapacagımı bılemıyorum
ay bende geldim selam gelinler
sen gelmeden ben sana slm verdım :dilcikar:
maşallah ne kadar hızlısın gamyoncuiremsu sağol iyiyim diyeyim kendi adımabenim böceğim askerde o yüzden çok koptum çeyiz evlilik konularından özlemekle meşgulüm şuan :asigim:
o gelınce devam edersın sende gerçı genelde tam tersı olur askın askere gıdınce kızlar ceyıs yaparda sende ufak bı değişıklık yapabılırıkdelikafadulden
bu arada tek rakıbım THY
sen THYda geçersin sırnaşık şey yok yok olması gerektiği gibi olcak tabikide ama şimdi bi yemin törenini atlatayım ondan sonra ayılır hayata dönerim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?