- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.281
ı senden nbr şekercımm benım
ayy kızlar bazıları cok cekemez olmuş nasılda kinci nefret dolular allah evlenceklerı kişilere sabır versın
ayy ben sarev nevresım dedıkce onlar çatlıyo neden acep yoksa baska bı yerle anlaşmalarımı var:roflol: uyy allahım sen bzı kötu nıyetlılerden koru amın
amin böcük amin...ne demişler "çekemeyen anten taksın" di mi amahihoyyyt
bu arada bizim bralarda da acaip kıskançlık var he. kimseye hiçbişeyimi anlatmıyom...bi burda size valla
sen bıze anlat cnm benım boşver emın ol senı benı beğenmeyenlerın ağızları aclıktan kokuyodr salla gtsın bız bıze yeterız:1hug:
ı senden nbr şekercımm benım
ayy kızlar bazıları cok cekemez olmuş nasılda kinci nefret dolular allah evlenceklerı kişilere sabır versın
ayy ben sarev nevresım dedıkce onlar çatlıyo neden acep yoksa baska bı yerle anlaşmalarımı var:roflol: uyy allahım sen bzı kötu nıyetlılerden koru amın
amin böcük amin...ne demişler "çekemeyen anten taksın" di mi amahihoyyyt
bu arada bizim bralarda da acaip kıskançlık var he. kimseye hiçbişeyimi anlatmıyom...bi burda size valla
ee kızlar nere gactınız gene
böcük tam buraya bişeyler yazıyım diyorum işler yoğulaşıyo ay sapıtacammm-tatlicadiarzu-
günaydınnn 2010 gülleriiiiihihoyyyt
böcük dünkü son mesajının saatine bi bak bakema.s tam denk getirmişsin helal olsun:hooray:
böcük oraya sağlam giden de hasta çıkıyo zaten sıra beklerken:1hug: hava da buz gibi haaa dikkat et kendüne
herkese gunaydına.s.
ıstanbula kısın ılk karıda yagmaya basladı ne guzel bembeyaz pamuk gıbı mutlu ettı benı:icecream:
bızımde burda cok az yagdı ama sımdı durdu yıne hatta gunes bıle actı
bugun hava bır acayıp:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?