2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ı senden nbr şekercımm benım
ayy kızlar bazıları cok cekemez olmuş nasılda kinci nefret dolular allah evlenceklerı kişilere sabır versın

ayy ben sarev nevresım dedıkce onlar çatlıyo neden acep yoksa baska bı yerle anlaşmalarımı var:roflol: uyy allahım sen bzı kötu nıyetlılerden koru amın

amin böcük amin...ne demişler "çekemeyen anten taksın" di mi amahihoyyyt
bu arada bizim bralarda da acaip kıskançlık var he. kimseye hiçbişeyimi anlatmıyom...bi burda size valla

bu arada bizim bralarda da acaip kıskançlık var he. kimseye hiçbişeyimi anlatmıyom...bi burda size valla

sen bıze anlat cnm benım boşver emın ol senı benı beğenmeyenlerın ağızları aclıktan kokuyodr salla gtsın bız bıze yeterız:1hug:

Amin cnm :Saruboceq:

kıskanc insnalar nolcek :mymeka:
ayy kötülükten bişe cıkmazzz fesatlıktan ne varsa iyilikten varyerimseniben
sen bize anlat cnm biz dinleriz a.s.

günaydınnn 2010 gülleriiiiihihoyyyt

böcük dünkü son mesajının saatine bi bak bakema.s tam denk getirmişsin helal olsun:hooray:

günaydınnn 2010 gülleriiiiihihoyyyt

böcük dünkü son mesajının saatine bi bak bakema.s tam denk getirmişsin helal olsun:hooray:

gunaydın cnm evt nan gördm kalp kalbe karşı derler:asigim:
ayy sağlık ocağına gtcem ama cok sıra var daha 40 kişi önumde sabahten berı ıkı kere ındım cıktım ılerlemıyo yaa

böcük oraya sağlam giden de hasta çıkıyo zaten sıra beklerken:1hug: hava da buz gibi haaa dikkat et kendüne

böcük oraya sağlam giden de hasta çıkıyo zaten sıra beklerken:1hug: hava da buz gibi haaa dikkat et kendüne

sorma ya hasta olmadım şu saate kadr cok dıkkat edıyom nan valla hatta gıttım ıcerı grmedım okadr sıcak ve kötu bı koku varkı herkes öksuruyo bıde bana neden dısarda beklıyon dıyorlar hasta olcan zavallılar bılmezlerkı sıcakta mıkroplar daha çabuk ürer sengözlerimebaksanab hem ben dısarda deıl ıcerde merdıvenlerde beklıyordum mıkrop kapmayım dıede gırmedım sen merak etmekaydirigubbakcemile2 sağlıkcıyım nan bılıyok okadrını:dilcikar:

herkese gunaydına.s.
ıstanbula kısın ılk karıda yagmaya basladı ne guzel bembeyaz pamuk gıbı mutlu ettı benı:icecream:

bızımde burda cok az yagdı ama sımdı durdu yıne hatta gunes bıle actı
bugun hava bır acayıp:uhm:

bızımde burda cok az yagdı ama sımdı durdu yıne hatta gunes bıle actı
bugun hava bır acayıp:uhm:

karın yağması havanın yumuşamasına sebep olduğu için kar yağınca sıcaklık azda olsa artar ve köydekı ınsanlarımız kar yağınca cok sevınır cunkum toprağın yorganı derler toprak ısınır hihoyyyt

sonunda ılaclarmı alabıldım 3 saat surdu ama olsun adam bana dıo sen emeklı cocuğu msn evt dedım oysa kendı ssk var desem hem 10 ytl muayne parası hemde ılacların bellı kısmının parasını öduycektım ne uyanıkım ya hıc para ödemedımkaydirigubbakcemile3

böcük uyanıklığın takdire şayankaydirigubbakcemile3 aferim gı.
benimkinin ayın 3 ünde doğum günü ya, tanıştığımızda gittiğimiz bi cafe restaurant vardı; oraya rezervasyon yaptırdım hem akşam yemee hem nişan kutlama yemeee olcak:asigim:
yaptırdığım takvimi de bugün kargoyla iş yerine yolladım bööle şık bi kutuyla
ama daha sesi çıkmadı, ulaşmadı herhalde
ya da ulaştı adam bayıldı gitti-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…