• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hihoyyythihoyyyt kayınpederim bu hafta bizim ev için usta getirecek mutfak için...yavaş yavaş başlıyoruz çook heyecanlıyımmmmdelikafadulden Allah yardımcısı olsun hepimizin:nazar:

böcukcum f5lı ne oluyı bıraz cahıl kalmısım kusuruma bakmakafamçokkarıştı

bız kendı aramızda fbye öle dıyok anacım anladın :jeyyar:
dasılvadıdo hadı bakem pekı plan nasıl dolaplar nasıl olck ben şöle yukarı doğru acılanlara bayılıyom:1rolleyes:

günaydın kıslarrrrrrrrrr........
böcügüm nasıl yendik sizi ama :))))
dasilvadido cnm hayırlısı inş güzel olur hersey istedigin gibi

mavi melek hayırlısı olsun cnm inş kavusursunuzz
bütün sevenler tez zamanda kavussun inş

bız kendı aramızda fbye öle dıyok anacım anladın :jeyyar:
dasılvadıdo hadı bakem pekı plan nasıl dolaplar nasıl olck ben şöle yukarı doğru acılanlara bayılıyom:1rolleyes:

böcük bizim mutfak çok küçük koçtaş ta bu mutfağı gördük almayı düşünüyoz inşalla
5038vv2.jpg

hesaplı da bişey ama önce mutfaktan ölçü almak lazım tabea.s

dasılvadıdocum mutfak dolabı cok guzelmıs ama bardaklık kısmı kapalı olsa daha kullanıslı olmazmı canım:1rolleyes:

velved az bekle sana uccam burdan nan benle mac konusuna gırme babamı tanımam valla
dasılvadıdo cnm mutfak guzel ama bence daha koyu bı renk olsa ve dolaplar yukarı acılsa bıde o ksım kapalı olsa super olcak tabı benım fıkrım mutfağın cok mu kucuk yanı

canlarım ben henüz araştırma aşamasında olduğum için ilk bu mutfağı gördük ama fikirlerinize açığım mutlaka fikir verinkaydirigubbakcemile2
böcük mutfak hakkaten küçük yani bu tarz bişey olabilir ancak...arka balkonla mutfak da birleşecek az da olsa genişleyecek ama bundan daha büyük bi dolap sistemi kullanamam :1ninca:

canlarım ben henüz araştırma aşamasında olduğum için ilk bu mutfağı gördük ama fikirlerinize açığım mutlaka fikir verinkaydirigubbakcemile2
böcük mutfak hakkaten küçük yani bu tarz bişey olabilir ancak...arka balkonla mutfak da birleşecek az da olsa genişleyecek ama bundan daha büyük bi dolap sistemi kullanamam :1ninca:

anladım cnm bende heryer kucuk olsun ama mutfak ve yatak odası buyuk ısterım hep ama varya kucukluğum bırıncı katlı bahcelı bı evde gectı odalarımız kücücüktu cok mutluyduk sımdık 5 odalı eve sığamaz olduık ınsan oğlu ne tuhaf demı ama varya ben kucuk yerlerde cok mutlu oluyorum bence cok guzel ya kcuk ve huzurlu bı yuvan olsun ınş:Saruboceq: ben bı bakım bulursam resım koyarım sana cnm benımŞeniz
bıde bulasık mak olcak mı yokosa fırın aspırator seklınde mı olcak aynı resımdekı gıbı:uhm:

KIZLAR AŞKIM GELİNLİKCEDEYMİŞ AY ŞOK OLDUM delikafadulden

durun sizlerde heycanlanmayın kuzeni evleniyor yengesi için bakıyorlarmış aşkım çok güzel bir gelinlik görmüş 1500 ytl (çuk pahalı) resmini çekmiş bana göstercekmiş :asigim:

Son düzenleme:
anladım cnm bende heryer kucuk olsun ama mutfak ve yatak odası buyuk ısterım hep ama varya kucukluğum bırıncı katlı bahcelı bı evde gectı odalarımız kücücüktu cok mutluyduk sımdık 5 odalı eve sığamaz olduık ınsan oğlu ne tuhaf demı ama varya ben kucuk yerlerde cok mutlu oluyorum bence cok guzel ya kcuk ve huzurlu bı yuvan olsun ınş:Saruboceq: ben bı bakım bulursam resım koyarım sana cnm benımŞeniz
bıde bulasık mak olcak mı yokosa fırın aspırator seklınde mı olcak aynı resımdekı gıbı:uhm:

yevrucum bulaşık makinesi olcak mutlaka ama ne şekilde daha belli değil düşünüyozCADIARZU...Allah hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin:Saruboceq:

yevrucum bulaşık makinesi olcak mutlaka ama ne şekilde daha belli değil düşünüyozCADIARZU...Allah hepimize huzurlu yuvalar nasip etsin:Saruboceq:

ne şekılde derken onların seklı bellı deıl mı yahuCADIARZU yoksa nereye koyarız anlamında mı ddın ben mesela setüstu alcam altında bulasık mak olcak:delphin:mıkrodalga alcam bıde ohh hatta bıdende davul fırn alcam kı super kabartıyo kekı neyımkaydirigubbakcemile3

anam ne yazmışım öyle ben kaydirigubbakcemile3

görmüş çok pahalyımış canım
deli edecek bu site beni çok yavaş ya benneyaptımki

ne şekılde derken onların seklı bellı deıl mı yahuCADIARZU yoksa nereye koyarız anlamında mı ddın ben mesela setüstu alcam altında bulasık mak olcak:delphin:mıkrodalga alcam bıde ohh hatta bıdende davul fırn alcam kı super kabartıyo kekı neyımkaydirigubbakcemile3

gız Allah iyiliğini versin...yerleri belli değil daha dimek istedim...ben de setüstü düşünüyom bi de mikrodalga ya da davul fırın...ama ev savaş alanı gibin şu an biraz düzelsin tam bi yerleşme yapacam kafamdaa.s

gız Allah iyiliğini versin...yerleri belli değil daha dimek istedim...ben de setüstü düşünüyom bi de mikrodalga ya da davul fırın...ama ev savaş alanı gibin şu an biraz düzelsin tam bi yerleşme yapacam kafamdaa.s

ha çaktım davayısengözlerimebaksanab yardıma ıhtıyacın olursa ben burdayım bılıyn demı:delphin:

sitede ya sorun var yada benim pcde sorun varrr
hem cok yavas hemde kk hepten gidiyo kayıp :D

Back