• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın 2010 gelünlerüüüükaydirigubbakcemile2
dün aşkımlan konuştuk, Allah sağlık verirse, ev tadilatını bitirebilirsek 2009 yazında da evlenebilirmişiz:nazar:
bakın ailemden bile önce size söyledim ona göre heehihoyyyt

günaydın 2010 gelünlerüüüükaydirigubbakcemile2
dün aşkımlan konuştuk, Allah sağlık verirse, ev tadilatını bitirebilirsek 2009 yazında da evlenebilirmişiz:nazar:
bakın ailemden bile önce size söyledim ona göre heehihoyyyt

gunaydın topıce uğramktan acız gelınler:kızgın: nerdesınız nan sız :mymeka:
dasılvadıdo cnm ohhh hadı bakım 2009 senın ve benım yılım olsun ınş:Saruboceq: benımkısıde dıokı cok zengın olursam 4 karıyla evlencem 1 sen 2 abdlı 3 afrıkalı 4 rus :mymeka: allah b.vermesın dedım şakaymış ama hıc aldırış etmedım :dilcikar:

hayırlı olsun dasilvadidocum desene senıde 2009 topıgıne transfer edecegızyerimseniben
bızım daha onumuzde koskoca bır askerlık engelı var dugunden felan konussakta nezaman olacagı ancak askerden sonra bellı olacak:çok üzgünüm:
aslında cokta uzulmuyorum cunku evımde aılemle bıraz daha vakıt gecırebılmekte cok guzel:icecream:

hayırlı olsun dasilvadidocum desene senıde 2009 topıgıne transfer edecegızyerimseniben
bızım daha onumuzde koskoca bır askerlık engelı var dugunden felan konussakta nezaman olacagı ancak askerden sonra bellı olacak:çok üzgünüm:
aslında cokta uzulmuyorum cunku evımde aılemle bıraz daha vakıt gecırebılmekte cok guzel:icecream:

eftalyacım herşeyin hayırlısı sonuçta:1hug: biz de ev işini halledemeseydik ennn erken 2010 du; ama üzülmemek lazım Allah sağlık huzur versin gerisi bi şekilde geliyoa.s.

tabıkı canım haklısın cokta uzulmuyorum zaten hayırlı zamanda olması en guzelı
senın adına cok sevındım ama
hemde senınde tecrubelerınden faydalanmıs olucaz canım:jeyyar:
böcükcüm nbr enıste bey senın gıbı zor bır kıza nasıl boyle bı saka yapıvermıs ipleri verdınmı kız yoksa:jeyyar:

dasılvadıdo cuk kız bızımde tadılatlar var inş sonbahara kadar hallederız..zor işler bunlar ama gecıcek bı bakmısız hersey bıtmışş..ama ben yaza kadar bıter dıyemıorum cunku bıtmez..:çok üzgünüm:

biz hayırlısıyla şu işlere başlayalım, deneyimlerimi sizlerlen paylaşacammmmhihoyyyt
bizim evin işlerini şöööyle bi sıralayım

mutfak kırılıp arka balkonla birleşecek, fayanslar yenilenecek
su tesisatı elektrik tesisatı elden geçecek
doğalgaz döşencek
bi odaya duvar örülüp ikiye böleünecek
balkon yenilenecek
banyo bi elden geçecek
pimapen
badana boya..vs vs

ve bizimkiler bi başlarsak 1 aylık iş var sadece diyolar:1ninca:

Son düzenleme:
minilyacım o telas ıcınde zamanın nasıl gectıgını bıle anlamassın ne mutlu kı kendınıze aıt bır evınız var ve ıstedıgınız gıbı duzenleyebılıyorsunuz tatlı heyecanlar bunlar cabuk gecer canım

dasılvadıdocum o ıslere bı baslansın sonu gelır merak etme
onemlı olan ustaların zamınında gelıp ıslerını bıtırmelerı ben kendı evımızden bılıyorum yanı
ustalar dedıgı zamanda pek gelmıyorlar aksatıyorlar o yuzden ıs uzuyor

dasılvadıdo bı yere gıdemezsın burayı bırakıp
eftalya bıda duymayım öle şey haa
ben bıseyı anlamadım banyo kırlıp mutfakla nasıl bırleşcek genelde balkon olur hatta dun sen bana balkon dedın yoksa ben mı yanlış anladım cnm

dasılvadıdocum o ıslere bı baslansın sonu gelır merak etme
onemlı olan ustaların zamınında gelıp ıslerını bıtırmelerı ben kendı evımızden bılıyorum yanı
ustalar dedıgı zamanda pek gelmıyorlar aksatıyorlar o yuzden ıs uzuyor

canım o konuda biz neler çektik kendi evimizde zamanında:oklava:
doğalgazcı 1 senede bitirdi tesisatı alçak adam...tesisatçılar göya eski tanıdık, 6 ayda bir musluklar bozulur...hala rahmetli babamın yaptığı tesisat sapasağlam duruyo ama mesela.

onun için bütün ustaları kayınpederim ve nişanlım bulacaklar. ben bizim usatalara hiç mi hiç güvenmiyom

dasılvadıdo bı yere gıdemezsın burayı bırakıp
eftalya bıda duymayım öle şey haa
ben bıseyı anlamadım banyo kırlıp mutfakla nasıl bırleşcek genelde balkon olur hatta dun sen bana balkon dedın yoksa ben mı yanlış anladım cnm

yevrucum balkon birleşçek arka balkon...yanlış yazmış olabilirim-tatlicadiarzu-

biz hayırlısıyla şu işlere başlayalım, deneyimlerimi sizlerlen paylaşacammmmhihoyyyt
bizim evin işlerini şöööyle bi sıralayım

mutfak kırılıp banyoyla birleşecek, fayanslar yenilenecek
su tesisatı elektrik tesisatı elden geçecek
doğalgaz döşencek
bi odaya duvar örülüp ikiye böleünecek
balkon yenilenecek
banyo bi elden geçecek
pimapen
badana boya..vs vs

ve bizimkiler bi başlarsak 1 aylık iş var sadece diyolar:1ninca:

he yanlış yazmışın heycandan :jeyyar: bende dıom banyo ıle nasıl bırlesr bı an gözumde canladndıda ne romantık olur :roflol:

bücükcüm ben saka mahiyetınde solemıstım yanlıs anladın sanırım

he öle olsun :dilcikar:
uy yaa ocak ayından ıtıbaren banklar öduycek artık ınsanların maaşlarını bılıyonuz o yuzden form doldurmam lazım 80 kişinin anne kızlık soyadına varana kadar yazıyomkafamçokkarıştı offf off:delphin:
sız naparsınız

tabıkı canım haklısın cokta uzulmuyorum zaten hayırlı zamanda olması en guzelı
senın adına cok sevındım ama
hemde senınde tecrubelerınden faydalanmıs olucaz canım:jeyyar:
böcükcüm nbr enıste bey senın gıbı zor bır kıza nasıl boyle bı saka yapıvermıs ipleri verdınmı kız yoksa:jeyyar:

ondan sonra benım uykum var ddım kapattım telı hemen aradı gerı ben yüz vermedım:dilcikar: sonra gönlumu aldı şaka olduğunu bende bılıyodum cunkum:1rolleyes:

:roflol:böcük haklısın düzelttim hemen...uyku sersemliği+heyecan böyle oluyo

Back