- Konu Sahibi mucizem5322
- #1.221
ay birgün böyle bir başlığa yazacağım aklıma gelmezdi. benim kuzum dayanamadı 2010 da evlenelim biz diye tuturdu :) bana yer açın bakayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın prenseslerben geldım bılıyom evde net yok benı cok ozluyorsunuz yarında tatıl anca ptes buluscaz sızlen
velved elın kapısı valla acımak yok orda bunu bıl haklava: kaynana bı laf sokarsa görun ayy bende super yemekler yaparım hobım yemek yapmak dıyebılırım cok sevyom ozellıkle sıcak yemeklerı :1closedeyes:
yeshıl cnm aslında ıkısıde bır tutulabılıyor ama ben ayrı tutmak ıstedım ona nıyet ettım bugunde bıtıyo zaten hihoyyyt allaha cok sukur
zahter h geldın sende cnma.s. ınş nıckını doğru yazdım
bugun patronumun evıne gtcem temıslık yapcez yenı tasıncakta aslında tasındıda cok samımı olduğumz ıcın esıne yardm edım dedım cunku temıslık yapmayı cok sevyom
gunaydın prensesler
yeshıl cnm aslında ıkısıde bır tutulabılıyor ama ben ayrı tutmak ıstedım ona nıyet ettım bugunde bıtıyo zaten hihoyyyt allaha cok sukur
.. canım ne gerek var demek baya az borcun ya aah ah benm yerimede tut be gülüm yaww... ayrıca ayrı tutmana gerek yok aynı sevabı alıyorsun zati kıss... ayrıca borç bitmeden ne nafilesi kız.. borç olan oruç varken nafile tutulması caiz oluyor fakat kaza nın tutulması tavsiye ediliyor.. aklında olsun nede olsa aynı sevabı alıyorsuna.s.
h. geldin canıma.s. gözün aydın.. allah tamamına erdirsina.s.ay birgün böyle bir başlığa yazacağım aklıma gelmezdi. benim kuzum dayanamadı 2010 da evlenelim biz diye tuturdu :) bana yer açın bakayım.
olursun inş cnm kısmetyerimsenibenSelam kizlar, nasilsiniz...
Az önce dügünden geldim, ay bi tuhaf oldum.. Hem duygulandim hemde kiskandimmi ne, evlenenler benden kücük yaw.. Neyse uzatmicam konun özeti $u,icimden bas bas bagirdim kimseye söylemedim....Günler cabucak gecsin, Bende gelin olmak istiyoooruuummmmmmmm
kısss napalım gündüz basındayız bide gecedemi oturalım:mymeka:amaann ne uyuz kıslarsınız beee:mymeka: insan gece girer net e gündüz gündüz işiniz gücünüz yok mu sizin.. giren var giremeyen var:dilcikar:
slm kızlar.yeshıl cnm evımde netolsa ıstedım saat gırerdım ama sadece ısyerımde var
duygu cnm oda olur merak etme sen
hepınızı öptummmmm
amaaann sahimi kıızz neyse olur evinizdede inş. canım benm..a.s.slm kızlar.yeshıl cnm evımde netolsa ıstedım saat gırerdım ama sadece ısyerımde var
duygu cnm oda olur merak etme sen
hepınızı öptummmmm
günaydın kızlar :)
çok mutluyum dün aşkım bana yüzük aldı çok şık gümüş bir alyans rabbim inş. altını takmayı nasip eder dedi inş. kızlar şu günler çabuk geçse babam biran önce kendini toparlasa ve bizde kavuşsak :)