• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

ay birgün böyle bir başlığa yazacağım aklıma gelmezdi. benim kuzum dayanamadı 2010 da evlenelim biz diye tuturdu :) bana yer açın bakayım.

gunaydın prenseslerkaydirigubbakcemile4 ben geldım bılıyom evde net yok benı cok ozluyorsunuz yarında tatıl anca ptes buluscaz sızlen

velved elın kapısı valla acımak yok orda bunu bıl ha:oklava: kaynana bı laf sokarsa görun ayy bende super yemekler yaparım hobım yemek yapmak dıyebılırım cok sevyom ozellıkle sıcak yemeklerı :1closedeyes:
yeshıl cnm aslında ıkısıde bır tutulabılıyor ama ben ayrı tutmak ıstedım ona nıyet ettım bugunde bıtıyo zaten hihoyyyt allaha cok sukur
zahter h geldın sende cnma.s. ınş nıckını doğru yazdım

bugun patronumun evıne gtcem temıslık yapcez yenı tasıncakta aslında tasındıda cok samımı olduğumz ıcın esıne yardm edım dedım cunku temıslık yapmayı cok sevyom

slm kıslarrrrrrrrrrrr
ben geldim nasılsınızzz ben cok şükür iyiyim

gunaydın prenseslerkaydirigubbakcemile4 ben geldım bılıyom evde net yok benı cok ozluyorsunuz yarında tatıl anca ptes buluscaz sızlen

velved elın kapısı valla acımak yok orda bunu bıl ha:oklava: kaynana bı laf sokarsa görun ayy bende super yemekler yaparım hobım yemek yapmak dıyebılırım cok sevyom ozellıkle sıcak yemeklerı :1closedeyes:
yeshıl cnm aslında ıkısıde bır tutulabılıyor ama ben ayrı tutmak ıstedım ona nıyet ettım bugunde bıtıyo zaten hihoyyyt allaha cok sukur
zahter h geldın sende cnma.s. ınş nıckını doğru yazdım

bugun patronumun evıne gtcem temıslık yapcez yenı tasıncakta aslında tasındıda cok samımı olduğumz ıcın esıne yardm edım dedım cunku temıslık yapmayı cok sevyom

kısss bende biliyom yemek yapmayıııı:dilcikar:
sen bilmiyommu sanıyonsositososito
yok kaynana laf maf sokamaz ondan yerimseniben

gunaydın prenseslerkaydirigubbakcemile4
.. canım ne gerek var demek baya az borcun ya aah ah benm yerimede tut be gülüm yaww... ayrıca ayrı tutmana gerek yok aynı sevabı alıyorsun zati kıss... ayrıca borç bitmeden ne nafilesi kız.. borç olan oruç varken nafile tutulması caiz oluyor fakat kaza nın tutulması tavsiye ediliyor.. aklında olsun nede olsa aynı sevabı alıyorsuna.s.

amaann ne uyuz kıslarsınız beee:mymeka: insan gece girer net e gündüz gündüz işiniz gücünüz yok mu sizin.. giren var giremeyen var:dilcikar:

Selam kizlar, nasilsiniz...
Az önce dügünden geldim, ay bi tuhaf oldum.. Hem duygulandim hemde kiskandimmi ne, evlenenler benden kücük yaw.. Neyse uzatmicam konun özeti $u,icimden bas bas bagirdim kimseye söylemedim....Günler cabucak gecsin, Bende gelin olmak istiyoooruuummmmmmmm

slm kızlar.yeshıl cnm evımde netolsa ıstedım saat gırerdım ama sadece ısyerımde var:(
duygu cnm oda olur merak etme sen
hepınızı öptummmmm

Selam kizlar, nasilsiniz...
Az önce dügünden geldim, ay bi tuhaf oldum.. Hem duygulandim hemde kiskandimmi ne, evlenenler benden kücük yaw.. Neyse uzatmicam konun özeti $u,icimden bas bas bagirdim kimseye söylemedim....Günler cabucak gecsin, Bende gelin olmak istiyoooruuummmmmmmm
olursun inş cnm kısmetyerimseniben
amaann ne uyuz kıslarsınız beee:mymeka: insan gece girer net e gündüz gündüz işiniz gücünüz yok mu sizin.. giren var giremeyen var:dilcikar:
kısss napalım gündüz basındayız bide gecedemi oturalım:mymeka:
slm kızlar.yeshıl cnm evımde netolsa ıstedım saat gırerdım ama sadece ısyerımde var:(
duygu cnm oda olur merak etme sen
hepınızı öptummmmm

özledim böcük nan seni sen gel anacım laptop aldaa sensiz olmuyo Şeniz
baksana kimsecikler yok yerimseniben

hepinizee yakşamlar kızlarrr.
bu haftasou hiç uğrayamadım ama şimdiii burdayım ( ay ben özlüyom burayı vallaha:1hug: )

cumartesi günü bütün gün ev işi yaptım, bi de aşkımın doğum günü için hediye kutusu hazırladım..kırtasiyede satılan hazır kutulardan alıp tabanına gelişigüzel nazar bocukları serpip yapıştırdım çok şık oldu..iç kapağın da siyah beyaz bi fotomuzu yapıştıracam..içine de hediyeyi koyup hooop kargoya verecemhihoyyyt

bugün de kayınvalidemin yanındaydım. maşallah amelyatta sonra baya çabuk toparladı:nazar: mutfağını toparlayıp bulaşık yıkadım, bi de bizim nişan işini konuştuk; bizim söz nişan gibi olduğu için ve oturacağımız evde çook masraf olduğu için nişandan vazgeçilip ev masrafına girişilmeye karar verildi a.s zaten bizimkiler sözde bile nişan diolardı yine onların lafına geldik dönüp dolaşıp....daha doğrusu ben gelemeyen akrabalar olur, üzülürler diye nişan olmasını istiyodum ama bu teklif kayınvalidemden geldiğine göre soru değil....güsel bi kına bi de düğün patlatırız Allahın izniyle olur biterkaydirigubbakcemile5 alyansımız bile takılmıştı zaten..

ayh çok konuştum ben yine...hepiciğinizi öpüyorum güsel 2010 gelünlerüüü

günaydınnn kızlarrr hepinize hayırlı haftalarrrrhihoyyyt
dün topici ben kapatmışım bugün de ben açıyomkaydirigubbakcemile4

gunaydn çıtırlarımkaydirigubbakcemile4
uff puff afra tafra:delphin: zatı dun yenıldık cnm sıkkın:delphin:
dasılvadıdo cnm hayrlı olsun söz bızdede nışan sayılır ama ben genede nışan ısterım zaten kız tarafı yapıyo bızde yanı kendıme dert arıyorum resmen
ayy ctesı arcelıke gıttım çamasr mak bulasık mak ve mokrodalga sordum ınox hepı 2800 ytl dedı tabı ben yalnız olduğum ıcın ındırımlı halı bu dedıler bu hafta annem babamla gtcez ozmn daha cok ındrım alıp yanında pc almak ıstıyorum ınş yanı:Saruboceq: heıdye olarak bıdeset üstu olabılır nasılsa babamın arkdası müdür kıyak gecıyo cokk:1rolleyes:

günaydın kızlar :)
çok mutluyum dün aşkım bana yüzük aldı çok şık gümüş bir alyans rabbim inş. altını takmayı nasip eder dedi inş. kızlar şu günler çabuk geçse babam biran önce kendini toparlasa ve bizde kavuşsak :)

günaydın kızlar :)
çok mutluyum dün aşkım bana yüzük aldı çok şık gümüş bir alyans rabbim inş. altını takmayı nasip eder dedi inş. kızlar şu günler çabuk geçse babam biran önce kendini toparlasa ve bizde kavuşsak :)

ınş hersey gönlunce olur kız sen f5lı mısn ayy ben hıc sevmem kıl oluyom kusra bakmada f5lı goruncu kendımden gecıyom kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar hepınıze
dasılvadıdocum bencede en dogru kararı vermısınız hem daha cabık kavusursunuz sevdıcegınleyerimseniben
böcükcüm gecmıs olsun uzme tatlı canını bosveer
bende fenerbahcelıyım ama yenıldıgınden bı hafta sonra haberım olur merak ıstekaydirigubbakcemile3
mavi melek hayırlı olsun canım Allah tamamına erdırır ınsallah

Back