2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

herşey bi yana aklımda ne 2010 var ne düğün sözlüm canımın parçası ömrüm 1ay içinde askere gidiyor...
canımı alıyorlar resmen çok kötüyüm çokkkk

okadar büytmen bence ya:1closedeyes: oho ben 15 ay bekledım aylarca konusamadık bılem aman gecıyo zmn bence hemde cok hızlı durdurun dünyayı ben ıncem :roflol:

dasılvadıdo saol cnm ssk var bakarım bı ara ama ınan bazen ılaclarımı almaya yan taraftakı sağlık ocağına gıdemıyom o kadar sıkı burası

:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:

herşey bi yana aklımda ne 2010 var ne düğün sözlüm canımın parçası ömrüm 1ay içinde askere gidiyor...

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizzza.s.
Allah hepimizi bi ömür mutlu etsin inş :1hug:
Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım yerimseniben
Dilerim ki istediginiz zamanda istediginiz sekilde hersey en güzeliyle sizin olsun inş:Saruboceq:

Ne güzel insan oturucagi evi bilince daha bi heyecan sariyo,cnküm kendini o evin icinde hayal edebiliyorsun.. Yuvani salonunu mutfagini aklinda canlandirdikca dahada istekli oluyosundur.. Bizim ev henüz hazir degil ama tasinacagimiz ev belli gibi o yüzden benimde hayallerim oldukca genis :) Allah kolaylik versin... Yavas yavas hepsi hallolur ins. canim.. Benimde ceyizimde baya eksik var, enazindan calisiyosun birikip yapip alirsin.. :asigim:

Hosbuldum sagol canm, niye kacayim bana kalsa dügün günüme kadar bu baslikta uyuyabilirim:) O kadar sevindimki sizleri görünce... Sanki toplu halde dügün yapicakmisiz hissine kapildim bi an,cok hosuma gitti :)

Allah sabir versin arkadasim, bardagin dolu tarafindan bak.. Döndügünde hic ayrilmamak üzere birlikte olacaksiniz ins.. Sabirli olursan oda boynu bükük gitmez senden destek alir..

Sagol arkadasim amin, darisi hepimizin basina.. Herseyin hayirlisi neyse o olsun bizler icin..

Bu arada ben biseyden sikayetciyim,sizdede varmi bu bilmiyorum ama beni ilk baslarda üzenler oldu bu konuda... Biz bu yaz nisanlandik, akrabalar (daha cok benm tarafim) aa niye o kadar gec evleniyosun niye bu kadar uzun süre nisanli kaliyosun diyip moralimi bozdular.. Kasitli olanlarda vardi ama insanin hevesini kirmak diye buna derim ben.. Ne kadar patavatsiz milletiz ya, sanki 10 sene sonra evlenecekmisim gibi 1bucuk seneyi amma büyütmüslerdi.. Simdi herkesi susturdum o ayri ama yipranmistim taa basinda.. Sizdede böyle absürd tepkiler veren oldu mu arkadaslar ?

Hosbuldum sagol canm, niye kacayim bana kalsa dügün günüme kadar bu baslikta uyuyabilirim:) O kadar sevindimki sizleri görünce... Sanki toplu halde dügün yapicakmisiz hissine kapildim bi an,cok hosuma gitti :)

bu toplu düğün olayını bende hissettim :ecrin_bebek: ama ne güzel inşallah 2010 yazında bu sayfalarda peş peşe düğün resimlerimiz olacak düşünmesi bile güzel yaa :asigim:

Bu arada ben biseyden sikayetciyim,sizdede varmi bu bilmiyorum ama beni ilk baslarda üzenler oldu bu konuda... Biz bu yaz nisanlandik, akrabalar (daha cok benm tarafim) aa niye o kadar gec evleniyosun niye bu kadar uzun süre nisanli kaliyosun diyip moralimi bozdular.. Kasitli olanlarda vardi ama insanin hevesini kirmak diye buna derim ben.. Ne kadar patavatsiz milletiz ya, sanki 10 sene sonra evlenecekmisim gibi 1bucuk seneyi amma büyütmüslerdi.. Simdi herkesi susturdum o ayri ama yipranmistim taa basinda.. Sizdede böyle absürd tepkiler veren oldu mu arkadaslar ?[/QUOTE]

bende bu mayısta nişanlandım. bizim bekleme sebebimiz askerlikti daha da 5 gün oldu gideli o yüzden kimse bişi diyemedi :dance: ama sana ayıp etmişler gerçekten kaç yıl bekleyenler oluyor ki bibuçuk yıl hiç bişey değil aslına bakarsan Allah yardımcın olsun :Saruboceq: benim de oturacağım ev belli çok şükür üç sokak aşağımızda ortaokuldan sınıf arkadaşımla evlenicem nasipse :asigim:

duygu senı kutluyom ılk başta neden mı alıntı yapmayı ne cabuk öğrendın hemde bırden fazla:1shok: ben yenı öğrendımde sakın gülme uçarım sana burdan ama bıldığım başka konularda suphen olmasın:jeyyar:

ayy bazıları öledr takıntı yapar oysa yıllar su gıbı akıp gecıyo bızdede öle derler aman ne cok dıe sankı düğün yapmak kolay benım abımde 6ayda evlendı kzın anası hadı hadı dıye dıye bızde ceyıs mağazamızı satmak zorunda kaldık ısteklerı bıtmedıkı paar yetsın bende tek boncuk alamadım mağazadan o ayrı bı dert bende annem hep aman alın acele yok dıe dıe ahada babam satıverdı kızdısenağlama neysem evlenmek zor zmn lazım tanımak ve maddı acıdan feraha ermek için:1closedeyes:

MELTEMRE cemre Allah kavustursun arkadaslar, benimki evlendikten sonra gidecek askere..

ugur böcüm ilk forum denemeyin ise altintilari bilmemen dogal sen bunlara takilma cnm bosver ölümlü dünya
Gelde insanlara anlat, ha deyince yuva kurulmuyo zaman lazim öyle arkamizdan kovalayan varmis gibi ite kaka olmaz evlilik.. Cekememzlik oluyo akrabalarda, hele benimkiler akraba degil akbaba..
a.s

günaydın 2010 gelinleriiiiia.s.
hepinize hayırlı cumalar dilerim Allah hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

hayırlı cumalar RABBIM tum dualarımızı kabul etsın bızım ıcın ne hayrlı ıse onu versın:Saruboceq:
sımdık cemre h geldın cnm 5 yıl bekledın 2 yıl daha mı masallah az kalmış az:roflol:
uyy bugun gece kalmadım orucumu tutuyom yarın son orucum ama ınş acıkmam gece yemedım ıcıın ALLAHım yardımcım olsun

Hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr herkesin dualarını rabbim kabul etsin inş
Herkes ne istiyosa gönlüne göre versin Amin
benim az işim var gelcemmmm mantı yapıyom buyrun beklerimmmmmm yemege hepinizi canlarım Şeniz

kızlar hepınıze hayırlı cumalar
oy oy ne guzel olmus bu forum boyle canlanmıs valla
yenı gelen arkadaslarımız h.g.a.s.
böcükcüm ramazandan kalan oruclarınımı tutuyosun canım Allah kabul etsın:Saruboceq:
benımde 4gunum var tam tutulacak zaman aslında gunler kısacık

velvedcım sanada kolay gele marifetli hatıın senı alan yasadı vallayerimseniben

hayırlı cumalar herkesciklere
ALLAHım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
gönlümüze göre versin inş.
öptüm herkescikleri Şeniz

:Saruboceq:
ramazandan hemen sonra 6 gün sevvalı tuttum tam borcu tutcaktım malum şahıs geldı onla delikafaduldensonra bı ara verdım baktım baya gecıyo tutam dedım benımde 4 gundu yarın son gun valla hemen gecıyo ben hıcbısey yemeden tuttum bugun hıc acıkmadım RABBIM ne buyuk yardımcı oluyo:Saruboceq:
velved yolarım senı nan pekı mantıyı kendın mı actın hazrmı benım herıfte mantıcı nede olsa gayserılı:1closedeyes:

Hayirli cumalar sekerlerim :))
ugur böcüm Allah kabul etsin cnm.. Benimde 10 gün borcum vardi, senin msjini okuyunca aklima geldi.. Hayat telasi ne garip insana görevlerini unutturuyor, seytan kanimiza giriyor resmen..

Canım benimde nişanlığım siyahtı dasilvadido canım ne beğeniyorsan al ben öyle yaptım siyah beğendim aldım siyah asil bir renktir çok hoş duruyor cenaze gibi fikrine katılmıyorum

:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:

Hoşgeldin canım aramıza lafın çok hoşuma gitti sonbarımla ilkbaharda evlenicem :asigim:

Canım benim sana zaman çabuk geçer desemde nasıl geçeceğini bir sen bilirsin bende bekledim aşkımı 15 ay Allah sabır versin a.s.

yolman sen beni beee kıyaman kii böcügümsositososito
kendim acıyom kıss anam ögretiyo valla basınada oturup yerimseniben
hatta kızıyo bile ögren evlencen elin kapısına gitcen filan deyip :roflol:

ee şevvali niye borcuna tutmadın ki böcüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…