- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.201
herşey bi yana aklımda ne 2010 var ne düğün sözlüm canımın parçası ömrüm 1ay içinde askere gidiyor...
canımı alıyorlar resmen çok kötüyüm çokkkk
herşey bi yana aklımda ne 2010 var ne düğün sözlüm canımın parçası ömrüm 1ay içinde askere gidiyor...
:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:
Kizlar bu basligi görünce icim kipir kipir oldu.. Allahim izin verirse 2010nun yazi gelin olacagim.. Düsündükce öyle heyecanlaniyorumki.. 2010 Gelinleri sizde nasil durumlar, heyecan varmi ? Simdiden ceyiz telasi sardi mi ? Evleriniz,yasayacaginiz yer belli mi ?
canımcım önceliklen Allah tamamına erdirsin inşalla herşey gönlünce olura.s.
bende heyecan her zaman tavan vaziyette valla...oturacağım ev belli çok şükür.ev bizim yalnız acaip tadilat var:1ninca: inşallah bi başlasak bitmeyecel şey değil aslında...ve en güzeli şu an yaşadığım evin bi üst
çeyiz konusunda da şu sıralar yavaş gidiyorum çünkü borç kapatıyoruz sözlümle beraber.. bi de bende geçen ay şeker çıktı, dün doktora gittim gözlerim de ilerlemiş...gidip gözlük alacam bugün...halimize çok şükür tabi
h geldın sende baştan dıyım öle yazıp kaçacaksan ılk dayak benden sana:mymeka: bı yere kaçma
ınş hersey hayal ettığımız gıbı olur :Saruboceq: ohoo ceyıs demek ben demek o bakımdan bende hıc sorun yok
bu arada gunaydın çırkınlerkaydirigubbakcemile3 dasılvadıdo cnm senın durum nolcek böle ya allahım acıl sıfalar versın bende çok şekerlı severım herşeyı ama bızım ne anne nede baba tarafında şeker tansıyon sorunu yok tabı kendımı kontrol edıyorum genede
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizzza.s.
Allah hepimizi bi ömür mutlu etsin inş
Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım yerimseniben
Dilerim ki istediginiz zamanda istediginiz sekilde hersey en güzeliyle sizin olsun inş
velvedcım sanada kolay gele marifetli hatıın senı alan yasadı vallayerimseniben
kızlar hepınıze hayırlı cumalar
oy oy ne guzel olmus bu forum boyle canlanmıs valla
yenı gelen arkadaslarımız h.g.a.s.
böcükcüm ramazandan kalan oruclarınımı tutuyosun canım Allah kabul etsın:Saruboceq:
benımde 4gunum var tam tutulacak zaman aslında gunler kısacık
amin canım allah razı olsun..a.s. ay ne güsel yanında bak.. acele etme canım dua da etki allah gönlüne göre versin inş.. herşeyin gönlüne göre dört dörtlük olur...siyah mı sakın haa o ne öle cenaze gibiikaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun allah acil şifalar versin kayınvalidene cnm:1hug:
:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:
:Saruboceq:
ramazandan hemen sonra 6 gün sevvalı tuttum tam borcu tutcaktım malum şahıs geldı onla delikafaduldensonra bı ara verdım baktım baya gecıyo tutam dedım benımde 4 gundu yarın son gun valla hemen gecıyo ben hıcbısey yemeden tuttum bugun hıc acıkmadım RABBIM ne buyuk yardımcı oluyo:Saruboceq:
velved yolarım senı nan pekı mantıyı kendın mı actın hazrmı benım herıfte mantıcı nede olsa gayserılı:1closedeyes:
ee şevvali niye borcuna tutmadın ki böcüğüm:Saruboceq:
ramazandan hemen sonra 6 gün sevvalı tuttum tam borcu tutcaktım malum şahıs geldı onla delikafaduldensonra bı ara verdım baktım baya gecıyo tutam dedım benımde 4 gundu yarın son gun valla hemen gecıyo ben hıcbısey yemeden tuttum bugun hıc acıkmadım RABBIM ne buyuk yardımcı oluyo:Saruboceq:
velved yolarım senı nan pekı mantıyı kendın mı actın hazrmı benım herıfte mantıcı nede olsa gayserılı:1closedeyes:
Canım benimde nişanlığım siyahtı dasilvadido canım ne beğeniyorsan al ben öyle yaptım siyah beğendim aldım siyah asil bir renktir çok hoş duruyor cenaze gibi fikrine katılmıyorum
ayy kusura bakma gaf cım sennde mi siyah tı.. canaze lafını geri alıyorum..:1rolleyes:şutarafagitti tercih meselesi diyelim.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?