- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.181
benimde 2009 temmuz ama içim içimi yiyo neden bilmem bi tuhaflık çöküyo
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun utandırmasın bizleri
bu başlıkları gördükçe ağlayasım geliyo niye ki yaffsenağlama
bana bişi olmuyo nedenkıkaydirigubbakcemile3
h geldın cnm senı tanıyom bılıym nıckınden yanı Şeniz
nan dasılvadıdo benı mı çatlancan sende:dilcikar: bıze ne :dilcikar:ayy bende bjk nevresım setı alcam sevgılıler gunune başka seylerde ama hepsı bjk olcek:1rolleyes: orası kesın
böcük gız seni neden çatlatiiim sen lazımsın bize beee:1hug:
yılbaşında ben bışey almıycam sevgılıler gununde hepsını toptan yolluycam kargo ıle ayy sımdıden heycan bastı:asigim:
hüzün ayrılık aklına geliyoda ondan herhalde cnm kıyamam:teselli:benimde 2009 temmuz ama içim içimi yiyo neden bilmem bi tuhaflık çöküyo
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun utandırmasın bizleri
bu başlıkları gördükçe ağlayasım geliyo niye ki yaffsenağlama
sana niye bişi olmuyo nan can atıyon evlenmeye nolcekse sankim :mymeka:bana bişi olmuyo nedenkıkaydirigubbakcemile3
h geldın cnm senı tanıyom bılıym nıckınden yanı
nan dasılvadıdo benı mı çatlancan sende:dilcikar: bıze ne :dilcikar:ayy bende bjk nevresım setı alcam sevgılıler gunune başka seylerde ama hepsı bjk olcek:1rolleyes: orası kesın
yılbaşında ben bışey almıycam sevgılıler gununde hepsını toptan yolluycam kargo ıle ayy sımdıden heycan bastı:asigim:
benimki de 3 ocakta doğmuş onun için hem yılbaşı hem doğum gününü aradan çıkaracam devir hesap devri...evleneceez kolay deil:1closedeyes:
yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiiiia.s. herkes için hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
kayınvalidem taburcu olmuş eve dönmüş çok şükür içim rahatladı vallahihoyyyt
benim de sözlüme hazırladığım sdoğum günü süprizlerinden biri hazır, kuryeden geldi şimdi süper olmuş:asigim:
BJK fonlu masa takvimi, ilk 6 ayda benim bebeklikten itibaren tanışana kadar olan bazı resimlerim, ikinci 6 ayda da tanışmamızdan itibaren söze kadar olan döneme ait resimler var ( ilk çıktığımız yemek, ilk maç, sözümüz..vs gibi )
adamların ellerine sağlık valla müthiş yapmışlar:dance:
nerde yaptırdın canım 1 ocakta benimkinin doğum günü bende yaptırmak istiyorum:asigim:
hakkatten he yılbaşı da geldi
daha hediye yok ortada parlak fikri olan parmak kaldırsın
dasilcim benimki de BJKli yaptığın jestte güzel fekat ben napsam bilmem ki
:1closedeyes:
benimki de 3 ocakta doğmuş onun için hem yılbaşı hem doğum gününü aradan çıkaracam devir hesap devri...evleneceez kolay deil:1closedeyes:
:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:
:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:
canımcım önceliklen Allah tamamına erdirsin inşalla herşey gönlünce olura.s.Kizlar bu basligi görünce icim kipir kipir oldu.. Allahim izin verirse 2010nun yazi gelin olacagim.. Düsündükce öyle heyecanlaniyorumki.. 2010 Gelinleri sizde nasil durumlar, heyecan varmi ? Simdiden ceyiz telasi sardi mi ? Evleriniz,yasayacaginiz yer belli mi ?
Kizlar bu basligi görünce icim kipir kipir oldu.. Allahim izin verirse 2010nun yazi gelin olacagim.. Düsündükce öyle heyecanlaniyorumki.. 2010 Gelinleri sizde nasil durumlar, heyecan varmi ? Simdiden ceyiz telasi sardi mi ? Evleriniz,yasayacaginiz yer belli mi ?
h geldın sende baştan dıyım öle yazıp kaçacaksan ılk dayak benden sana:mymeka: bı yere kaçma
ınş hersey hayal ettığımız gıbı olur :Saruboceq: ohoo ceyıs demek ben demek o bakımdan bende hıc sorun yok:lepi:
bu arada gunaydın çırkınlerkaydirigubbakcemile3 dasılvadıdo cnm senın durum nolcek böle ya allahım acıl sıfalar versın bende çok şekerlı severım herşeyı ama bızım ne anne nede baba tarafında şeker tansıyon sorunu yok :sm_confused: tabı kendımı kontrol edıyorum genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?