2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

benimde 2009 temmuz ama içim içimi yiyo neden bilmem bi tuhaflık çöküyo
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun utandırmasın bizleri
bu başlıkları gördükçe ağlayasım geliyo niye ki yaffsenağlama

bana bişi olmuyo nedenkıkaydirigubbakcemile3
h geldın cnm senı tanıyom bılıym nıckınden yanı Şeniz

nan dasılvadıdo benı mı çatlancan sende:dilcikar: bıze ne :dilcikar:ayy bende bjk nevresım setı alcam sevgılıler gunune başka seylerde ama hepsı bjk olcek:1rolleyes: orası kesın

böcük gız seni neden çatlatiiim sen lazımsın bize beee:1hug:

yılbaşında ben bışey almıycam sevgılıler gununde hepsını toptan yolluycam kargo ıle ayy sımdıden heycan bastı:asigim:

benimki de 3 ocakta doğmuş onun için hem yılbaşı hem doğum gününü aradan çıkaracam devir hesap devri...evleneceez kolay deil:1closedeyes:

hüzün ayrılık aklına geliyoda ondan herhalde cnm kıyamam:teselli:
sana niye bişi olmuyo nan can atıyon evlenmeye nolcekse sankim :mymeka:

yılbaşında ben bışey almıycam sevgılıler gununde hepsını toptan yolluycam kargo ıle ayy sımdıden heycan bastı:asigim:

dogru yaaa bide onlar var demiii :asigim:

benimki de 3 ocakta doğmuş onun için hem yılbaşı hem doğum gününü aradan çıkaracam devir hesap devri...evleneceez kolay deil:1closedeyes:

hakkatten he yılbaşı da geldi
daha hediye yok ortada parlak fikri olan parmak kaldırsın
dasilcim benimki de BJKli yaptığın jestte güzel fekat ben napsam bilmem ki
:1closedeyes:

nerde yaptırdın canım 1 ocakta benimkinin doğum günü bende yaptırmak istiyorum:asigim:

yanı bıde mayısta onun doğum gunu allhtan uzak sevgılıler gunu ıle arası bu arada ben 12 subattan nefret edıyom artık sözlendım tarıhtısenağlama ama suan 10 eylule aşığım askımı tanıdım :asigim:

:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:

:teytey:slm ben yeni katıldım aranıza benimde şubatta sözüm var inş.düğünüde 2010 nisan düşünüyoruz bahar gelini olmak istiyorum ilkbaharda sonbaharımla evlenicem holleyy:):):lepi:

hoşgeldin aramıza canım hayırlısıyla Allah gönlüne göre versina.s.

biraz geç oldu ama hoşgeldin sengözlerimebaksanab Allah en hayırlı şekilde tatamına erdirmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq: sözün de şimdiden hayırlı olsun

Kizlar bu basligi görünce icim kipir kipir oldu.. Allahim izin verirse 2010nun yazi gelin olacagim.. Düsündükce öyle heyecanlaniyorumki.. 2010 Gelinleri sizde nasil durumlar, heyecan varmi ? Simdiden ceyiz telasi sardi mi ? Evleriniz,yasayacaginiz yer belli mi ?

canımcım önceliklen Allah tamamına erdirsin inşalla herşey gönlünce olura.s.
bende heyecan her zaman tavan vaziyette valla...oturacağım ev belli çok şükür. ev bizim yalnız acaip tadilat var:1ninca: inşallah bi başlasak bitmeyecel şey değil aslında...ve en güzeli şu an yaşadığım evin bi üst katıkaydirigubbakcemile2

çeyiz konusunda da şu sıralar yavaş gidiyorum çünkü borç kapatıyoruz sözlümle beraber.. bi de bende geçen ay şeker çıktı, dün doktora gittim gözlerim de ilerlemiş...gidip gözlük alacam bugün...halimize çok şükür tabi

h geldın sende baştan dıyım öle yazıp kaçacaksan ılk dayak benden sana:mymeka: bı yere kaçma
ınş hersey hayal ettığımız gıbı olur :Saruboceq: ohoo ceyıs demek ben demek o bakımdan bende hıc sorun yok:lepi:
bu arada gunaydın çırkınlerkaydirigubbakcemile3 dasılvadıdo cnm senın durum nolcek böle ya allahım acıl sıfalar versın bende çok şekerlı severım herşeyı ama bızım ne anne nede baba tarafında şeker tansıyon sorunu yok :sm_confused: tabı kendımı kontrol edıyorum genede

aman böcüküm tikkat et kendine vallaha arada bi doktora görün hiçbişeyin olmasa bilea.s

herşey bi yana aklımda ne 2010 var ne düğün sözlüm canımın parçası ömrüm 1ay içinde askere gidiyor...
canımı alıyorlar resmen çok kötüyüm çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…