2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hayatım nişanlım okuyo daha ve okulun bitmesi için hiç kalmadığını düşünürsek 2 sene var:çok üzgünüm:askerlik iş derken :çok üzgünüm: sanırım senin 2010 başında olması imkansız:1no2:
senağlama

üzülme canımcım biliyorum beklemek çok can sıkıcı çabucacık geçer inşallah
hayırlısı olsun hem geç olsun temiz olsun güç olmasında...
hem bana bak bizimkinin adı konulmuş bir tarihi bilem yok kendimi avutuyom belkide
hergün konuşsakda evliliği durumumuz malum bizimde
herşeyin hayırlısı canım benimŞeniz

doğru söylüyosun hayatım herşeyin hayırlsıı sıkma canını sende bende nişanım 2 sene sonra olcak diye planlıyodum pat diye oldu..nişan oluyo beklemek falan çok gerekmiyo belki ama konu düğün olunca herşeyin tam olması lazım
hepimiz için hayırlısı

uyy şükür kafamı kaldrdım ama işler hala dolu dolukafamçokkarıştı
yemek yıycem ama ne yaptıkı kım bılır
dasılvadıdo ohh çok sevıdnım kendıne cok dıkkat et
tobı uuzlme bee hayrlısı olsun bennımde 2012 gıbı kaydirigubbakcemile3
mınılyam çiçem senı cokkk mucuksŞeniz
GAF nırdekı

kızlar dün evdeydim ya, bizim oturacağımız kat için dekorasyon planları yaptık teyzemle...şimdiden heyecan bastı beni valla:asigim:
yalnız evde acaip tadilat var sözlüm bayramda evi görmeye gelecek korkmaz inşallah:roflol:

kayınvalidem de bayram için bize bi tepsi baklava yapmış, kara kara düşünüyom nasıl yiyicem diye...ama accuk yesem bişey olmaz heralde dimi

ben sizin gibi 2010 bekleyenlerdenim 2009'un şubat ayında sözlüm askere gidicek aslında biz daha işi resmiyete dökmedik ama bizim planlarımıza göre haziran gibi istemeye gelcekler temmuz gibi nişanlanıp 10/10/2010 da evlenmeyi planlıyoruz. inşallah hepimizin gönlüne göre olur bu arada sevgilileri nişanlıları asker olanlar birbirimize destek olalım çok ihtiyacımız var

h geldın cnma.s. çok ıyı bı tarıh ınş dıledığımız olur ben asker yolu beklemıyorum ama destek olabılırım bekledım bıttı çunku Şeniz

dasılvadıdo nan benımkı yanımda olsa daha ıyı bazen ınsan delı oluyo yanımda olsada klava: bı dövsem vursam dıe ama bızım sinirimız uzakta uçup gıdıyo kaydirigubbakcemile3

gamze hosgeldin aramıza inş cnm gönlüne göre olur herseyy
ALLAH kavustursun sevdigini sana
böcük beee bitmedi işler dahaaa
dasilvadido rahat batıyo hee bazen dogruu

gamze aramıza hoşgeldin canım inşallah sözlünle dilediğiniz gibi olur herşeya.s.

gunaydın tam bı tatıl modundayım valla yarım iş gününun ardından alışverıs canavarı ben yollara düşcem sonra temızlık yemek derdı yok gelın var evde yapsın ne işe yarar başka:roflol: anamda var dün temızlemış anam zatı kıyamaz bana çok çalısıyon dıo bılse akşama kadar oturuyom bende eve gıdınce numara yapıyom off bugun cookk yorgunum dıe yalandan kim ölmüş demıkaydirigubbakcemile3

tirbiyesiz yazık değelmi anacına :mymeka:

senin de işine geliyo iştee:))) ben de üzülürüm yoruluyor diye.. benim annemde öle yapar çoğu kezkaydirigubbakcemile2 bugün tüm ev bana ait öle diyo annem.. büyük temizlik yapacağım.. hadi sende geel kaytarmak yokkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…