- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
gunaydın kızlara.s.
tobicim gözun aydın dayına kavusmussun:1hug:
velvedcım sanada gecmıs olsun bıranonce ıyılesırsın umarım:Saruboceq:
yeshil hg canım aramızaa.s.
ee böcükcüm vallahi senın hayatında bjk olmus canım yenersinisz umarımyerimseniben
herkese ıyı haftasonları dılıyorum kızlaar
ayy ınş ben sımdık cıkam yaa ark ıle msn konusak ben ıyıce gerıldım onlar orda ben burda varmışlar onlar kadınkoye bende vapura bıncem süprizzzzz
hoşbuldumm canımmŞenizgunaydın kızlara.s.
tobicim gözun aydın dayına kavusmussun:1hug:
velvedcım sanada gecmıs olsun bıranonce ıyılesırsın umarım:Saruboceq:
yeshil hg canım aramızaa.s.
ee böcükcüm vallahi senın hayatında bjk olmus canım yenersinisz umarımyerimseniben
herkese ıyı haftasonları dılıyorum kızlaar
SAĞOL CANIMM DÜŞÜNMEN YETERR..Şeniz YAA SİZ SABAH MI GİRİYORSUNUZ NE ZAMAN GİRSEM KİMSE YOOKK:mymeka:gunaydınnlarr
ayy öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppppppppp maça allahım ınş yenerız şu f5 yı ya:Saruboceq: rüyamda sabaha kadar maç gördum ılk yarı 3 3 bıttı ıkıncı yarıda 5 3 yendık:roflol:
yeshil ben çakmam vall anlasam sana hemn anlatrdım cnm ınanŞeniz
SAĞOL CANIMM DÜŞÜNMEN YETERR..Şeniz YAA SİZ SABAH MI GİRİYORSUNUZ NE ZAMAN GİRSEM KİMSE YOOKK:mymeka:
ee ben nie karşılaşmadım hiç ben gelince kaçıyonuz muu böcükleerrr:mymeka: amann neyse vurdum da kıyamadım kuzumm:teselli: neyse denk geliriz inş. öpüyormmŞenizöyle belli bir zamanı yok bee:roflol:
ama genelde sabah herkes ugrar sositososito
sona akşama dogruu yerimseniben
günün her saatinde olabilir yani :1hug:
ee ben nie karşılaşmadım hiç ben gelince kaçıyonuz muu böcükleerrr:mymeka: amann neyse vurdum da kıyamadım kuzumm:teselli: neyse denk geliriz inş. öpüyormmŞeniz
he ii barii:roflol:biliom uğur böcüğünü takıştık bi araa biz duygulu konuşuyoruz o limon sıkıodu içine dalga geçiodu... onunda mı var yaw anlamadım yoktu konuştğumuzdamirmirmirmir yok turşu olmasın turşu uğur böcüğüsırnaşık şey.. siz gelin adaylarıkaydirigubbakcemile5 inş. canım denk gelir bende öptümm kocamannn hatın kızz seniia.s.yok be ne kaccaz denk gelmiyozdur:sm_confused:
hem böcük bitane nan oda ugur böcügüsositososito
bize gelin adayları,tursular,güzeller,kıslarrr vs. diyebilirsin tmma.s
inş denk geliriz artıkın bundan sona bende seni öptüm kocaman Şeniz
he ii barii:roflol:biliom uğur böcüğünü takıştık bi araa biz duygulu konuşuyoruz o limon sıkıodu içine dalga geçiodu... onunda mı var yaw anlamadım yoktu konuştğumuzdamirmirmirmir yok turşu olmasın turşu uğur böcüğüsırnaşık şey.. siz gelin adaylarıkaydirigubbakcemile5 inş. canım denk gelir bende öptümm kocamannn hatın kızz seniia.s.
ya yok daha dşünme aşaması elifcim arkadaşlarıma söledim radyo işine bayıldılar sen ne dersin??yeshil bi hediye bulabildin mi canım? kafamçokkarıştı
bende sözlü sayılırım 2010 yazında evleneceğiz inşallah bizde
günaydııııııııııııınnnnnnnnn hatın kızlaaaaaarrrrrra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?