• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

sanada canım hayırlı cumalarr bnm cnm çok skılıo nie bilmiom offffffff...... amin inş. sennde

günaydın kızlarrhihoyyyt hayatımın ennn güsel doğum günlerinden birini yaşadım sözlüm sayesinde:asigim:

beyefendi yaklaşık bi 15 gündür "sana bi doğum günü süprizim var çok beğeneceksin" dedi, ser verdi sır vermedi çatlattı beni...son iki günde artık iyicene heyecanlanmaya başlamıştım zaten..

dün işten çıktım, buluştuk. bi baktım elinde torba, hediye paketi vs hiçbişey yok " bugün getirmedim yanımda aşkım sonra vericem" dedi...benim de ister istemez yüzüm asıldı yani hediyesinden değil, o kadar heves ettirdi diye...:oklava:
sonra geçtik bi cafeye oturduk benim tabi surat asık "sen gözlerini bi kapa bakim" dedi sırtını da dön. nan haşır huşur sesler geliyo bööle anlamaya çalışıyom. " aç gözünü şimdi" dedi. bi baktım çoook güzel bi tektaş yüzük.:asigim: sarıldık öpüştük...( bu arada sözlümün oyunculuk yeteneğine de diyecek yok yani insan bu kadar mı çaktırmaz )
sözlendiğimizden beri aklındaydı almak istiyodu biliyodum, ama tahmin edemedim süprizini...ama bu şekilde hediye etmesi benim için çoook daha özel oldu...:nazar::nazar:

Allah herkese sevdikleriyle mutlu sağlıklı yaşlar kutlamayı nasip etsin:Saruboceq:

cnm rabbim ayırmasın mutluluklarr güzel günlerde tak inş tektasınıda
cok güzel birgün olmuss sevindim senin adına Şeniz

gunaydınnlarr kaydirigubbakcemile4

ayy öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppppppppp maça allahım ınş yenerız şu f5 yı ya:Saruboceq: rüyamda sabaha kadar maç gördum ılk yarı 3 3 bıttı ıkıncı yarıda 5 3 yendık:roflol:

yeshil ben çakmam vall anlasam sana hemn anlatrdım cnm ınanŞeniz

ayy öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppppppppp maça allahım ınş yenerız şu f5 yı ya:Saruboceq: rüyamda sabaha kadar maç gördum ılk yarı 3 3 bıttı ıkıncı yarıda 5 3 yendık:roflol:

böcük rüyan çıkar inşallah ne diyim:Saruboceq: ben de heyecanlıyım baya
ablam dedi kii çeyiz olarak istediğin bişeyi beğen ben alacam sana, parasına bakma; hediyem olsun dedi...hihoyyyt
ne aldırsam acaba:jeyyar:

böcük rüyan çıkar inşallah ne diyim:Saruboceq: ben de heyecanlıyım baya
ablam dedi kii çeyiz olarak istediğin bişeyi beğen ben alacam sana, parasına bakma; hediyem olsun dedi...hihoyyyt
ne aldırsam acaba:jeyyar:

neyın yok nan çatal kasık yemek takımı yoksa karaca kampanyasını aldr parası onemlı deıl ya ondan dıyorum varsa taç saten nevresımler harıka ondan aldr150 ytl yada cok beğendım bı ev aletı olabılır yerimseniben

günaydın kızlar desilvadido buzdolabı veya plazma aldır madem parasını takmayacaksın:roflol:

neyın yok nan çatal kasık yemek takımı yoksa karaca kampanyasını aldr parası onemlı deıl ya ondan dıyorum varsa taç saten nevresımler harıka ondan aldr150 ytl yada cok beğendım bı ev aletı olabılır yerimseniben
böcüküm ben taç nevresimlerden aldım geçenlerde 2 dene indirimli ya bize...süperler yaa.s ben en iyisi çatal bıçak aldırıyim yarın sözlümle model beğeniyim daha doğrusu benim beğendiğimi ona da beğendirtiyim zorla:roflol: ( senin gösterdiğin modeli almak istiyom ben )

günaydın kızlar desilvadido buzdolabı veya plazma aldır madem parasını takmayacaksın:roflol:
nan onları bızde erkek alır çamasr mak bulasık mak fırın desen neyse:1closedeyes:

böcüküm ben taç nevresimlerden aldım geçenlerde 2 dene indirimli ya bize...süperler yaa.s ben en iyisi çatal bıçak aldırıyim yarın sözlümle model beğeniyim daha doğrusu benim beğendiğimi ona da beğendirtiyim zorla:roflol: ( senin gösterdiğin modeli almak istiyom ben )

he ben seçeneklerı sundum cnm ama varya sende alırsan sıtede almayan olmuycak gıbı bende en yenı modelını alırım artıkın goca bulana kadr zaten ben yazın bı yemek takımı ıle bı catal kasık alcam ozmna yenı model çıkmazsa beğendım ve sana gosterdığımı alcam:jeyyar: benım zaten varya acelesı yok ıkısındende

kızlar konuyla çok alakasız ama sizlerle paylaşmak istedim
hani taylanda bi havaalanı örgüt üyeleri tarafından ele geçirlmişti rehin alınmıştı alandakilerya 2 gün süren olaydan sonra dayım serbest bırakıldı artık türkiyede:lepi:dayımda alınanlar arasındaydıdasenağlama
çok şükür haberini aldım sizlerle paylaşmak istedim....

günaydın kıslarrrrrrrrrrsositososito
hastayım ama canlarım yaamirmirmirmir

kızlar konuyla çok alakasız ama sizlerle paylaşmak istedim
hani taylanda bi havaalanı örgüt üyeleri tarafından ele geçirlmişti rehin alınmıştı alandakilerya 2 gün süren olaydan sonra dayım serbest bırakıldı artık türkiyede:lepi:dayımda alınanlar arasındaydıdasenağlama
çok şükür haberini aldım sizlerle paylaşmak istedim....

gözünüz aydın tobicim sevindim cok şükürrr:teselli:

hadi ya hmm bende mi öle yapsam kiii
yashılım hg cnm Şeniz

günaydın böcügüm nan yatıyon mac kalkıyon mac nolcek baska:mymeka:

bizdede onları erkek tarafı alırrr sen fırın bulasık makinesi filan aldır cnmsositososito

tobı cok gecmıs olsun

velved ruyalarmda goruyom artık ne bu aşk bı kerede benım herıfı görsem keske:jeyyar:

kelebenk ınş bacım baska bısy ıstemıyom bugunlukk ama :roflol:

hepinize tşkr edyiorum kızlar

böcüküm senin düğününü statda yapalım mı inönüde...sen beyaz damat siyah..düğün davetiyendie minik beşiktaş formlarına yazdırırz...gelin çiçek atarya sende isimlerinizin yazılı olduğu forma atarsın arkanı dönüp....siyah beyaz top şekilnde nikah şekerlerin olur..

davetiyenede.... bi beşiktaşa bide birbirimize aşığız....beşiktaşla yüreğimizi birleştirdik.birbirimizlede ömrümüzü birleştirmek istediğimiz bu günde tüm sevenlerimizi inönüye bekleriz yaazarrrkaydirigubbakcemile3

kız tam sana göre böcüğümmm heee:lepi:

Back