E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mucizem5322
sanada canım hayırlı cumalarr bnm cnm çok skılıo nie bilmiom offffffff...... amin inş. sennde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrhihoyyyt hayatımın ennn güsel doğum günlerinden birini yaşadım sözlüm sayesinde:asigim:
beyefendi yaklaşık bi 15 gündür "sana bi doğum günü süprizim var çok beğeneceksin" dedi, ser verdi sır vermedi çatlattı beni...son iki günde artık iyicene heyecanlanmaya başlamıştım zaten..
dün işten çıktım, buluştuk. bi baktım elinde torba, hediye paketi vs hiçbişey yok " bugün getirmedim yanımda aşkım sonra vericem" dedi...benim de ister istemez yüzüm asıldı yani hediyesinden değil, o kadar heves ettirdi diye...klava:
sonra geçtik bi cafeye oturduk benim tabi surat asık "sen gözlerini bi kapa bakim" dedi sırtını da dön. nan haşır huşur sesler geliyo bööle anlamaya çalışıyom. " aç gözünü şimdi" dedi. bi baktım çoook güzel bi tektaş yüzük.:asigim: sarıldık öpüştük...( bu arada sözlümün oyunculuk yeteneğine de diyecek yok yani insan bu kadar mı çaktırmaz )
sözlendiğimizden beri aklındaydı almak istiyodu biliyodum, ama tahmin edemedim süprizini...ama bu şekilde hediye etmesi benim için çoook daha özel oldu...
Allah herkese sevdikleriyle mutlu sağlıklı yaşlar kutlamayı nasip etsin:Saruboceq:
canım fotoshop falan birinin bana anlatması lazım tek tek nasıl yapacağım ki yaa.. güsel fikir ama işte nası olcekk......benmki 15 aralık az kaldı yaa
hadi ya hmm bende mi öle yapsam kiiiaaa ben kendim yapamayacağım ki fotoğrafçıya yaptırıcam.anlamam çünkü :uhm:
gunaydınnlarr
ayy öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppppppppp maça allahım ınş yenerız şu f5 yı ya:Saruboceq: rüyamda sabaha kadar maç gördum ılk yarı 3 3 bıttı ıkıncı yarıda 5 3 yendık:roflol:
yeshil ben çakmam vall anlasam sana hemn anlatrdım cnm ınanŞeniz
böcük rüyan çıkar inşallah ne diyim:Saruboceq: ben de heyecanlıyım baya
ablam dedi kii çeyiz olarak istediğin bişeyi beğen ben alacam sana, parasına bakma; hediyem olsun dedi...hihoyyyt
ne aldırsam acaba:jeyyar:
böcüküm ben taç nevresimlerden aldım geçenlerde 2 dene indirimli ya bize...süperler yaa.s ben en iyisi çatal bıçak aldırıyim yarın sözlümle model beğeniyim daha doğrusu benim beğendiğimi ona da beğendirtiyim zorla:roflol: ( senin gösterdiğin modeli almak istiyom ben )neyın yok nan çatal kasık yemek takımı yoksa karaca kampanyasını aldr parası onemlı deıl ya ondan dıyorum varsa taç saten nevresımler harıka ondan aldr150 ytl yada cok beğendım bı ev aletı olabılır yerimseniben
bak aslında olabilir heee iyi fikir:roflol::roflol:günaydın kızlar desilvadido buzdolabı veya plazma aldır madem parasını takmayacaksın:roflol:
nan onları bızde erkek alır çamasr mak bulasık mak fırın desen neyse:1closedeyes:günaydın kızlar desilvadido buzdolabı veya plazma aldır madem parasını takmayacaksın:roflol:
böcüküm ben taç nevresimlerden aldım geçenlerde 2 dene indirimli ya bize...süperler yaa.s ben en iyisi çatal bıçak aldırıyim yarın sözlümle model beğeniyim daha doğrusu benim beğendiğimi ona da beğendirtiyim zorla:roflol: ( senin gösterdiğin modeli almak istiyom ben )
kızlar konuyla çok alakasız ama sizlerle paylaşmak istedim
hani taylanda bi havaalanı örgüt üyeleri tarafından ele geçirlmişti rehin alınmıştı alandakilerya 2 gün süren olaydan sonra dayım serbest bırakıldı artık türkiyede:lepi:dayımda alınanlar arasındaydıdasenağlama
çok şükür haberini aldım sizlerle paylaşmak istedim....
yashılım hg cnm Şenizhadi ya hmm bende mi öle yapsam kiii
günaydın böcügüm nan yatıyon mac kalkıyon mac nolcek baska:mymeka:gunaydınnlarr
ayy öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppppppppp maça allahım ınş yenerız şu f5 yı ya:Saruboceq: rüyamda sabaha kadar maç gördum ılk yarı 3 3 bıttı ıkıncı yarıda 5 3 yendık:roflol:
yeshil ben çakmam vall anlasam sana hemn anlatrdım cnm ınanŞeniz
günaydın kızlar desilvadido buzdolabı veya plazma aldır madem parasını takmayacaksın:roflol:
geçmiş olsun tobicim Allah tekrar yaşatmasın:Saruboceq:
velved hayırdrı senin neyin var:1hug: