• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

merak etme bu gıdısle öle olcak ahh ahh hayalım desem ınanın mı ama nerde ınonude düğn sadece hayal keske olsa ama nışan yzuklerımızı orda taksak hıc fena olmas ha yada evlılık teklıfı ordan gelse ama benım herf hayal etmıs bıle kapadokyada balonda evlılık teklıfı aman belkı ınonude evlenırız keskem bana pankart yaptrdıda bı inönuye gelemedıkı garıbım LADES GIBI AKLIMDASIN yazıyo devamı varda ben bılmıyom suprıshihoyyyt

nıkaha bjk formalarıyla gıderık ama :utangac:

gunaydın kızlara.s.
tobicim gözun aydın dayına kavusmussun:1hug:
velvedcım sanada gecmıs olsun bıranonce ıyılesırsın umarım:Saruboceq:
yeshil hg canım aramızaa.s.
ee böcükcüm vallahi senın hayatında bjk olmus canım yenersinisz umarımyerimseniben
herkese ıyı haftasonları dılıyorum kızlaar

gunaydın kızlara.s.
ee böcükcüm vallahi senın hayatında bjk olmus canım yenersinisz umarımyerimseniben

ayy ınş ben sımdık cıkam yaa ark ıle msn konusak ben ıyıce gerıldım onlar orda ben burda varmışlar onlar kadınkoye bende vapura bıncem süprizzzzz

gunaydın kızlara.s.
hoşbuldumm canımmŞeniz

gunaydınnlarr kaydirigubbakcemile4

ayy öğlen olsada eve gtsem ordanda hopppppppppp maça allahım ınş yenerız şu f5 yı ya:Saruboceq: rüyamda sabaha kadar maç gördum ılk yarı 3 3 bıttı ıkıncı yarıda 5 3 yendık:roflol:

yeshil ben çakmam vall anlasam sana hemn anlatrdım cnm ınanŞeniz
SAĞOL CANIMM DÜŞÜNMEN YETERR..Şeniz YAA SİZ SABAH MI GİRİYORSUNUZ NE ZAMAN GİRSEM KİMSE YOOKK:mymeka:

SAĞOL CANIMM DÜŞÜNMEN YETERR..Şeniz YAA SİZ SABAH MI GİRİYORSUNUZ NE ZAMAN GİRSEM KİMSE YOOKK:mymeka:

öyle belli bir zamanı yok bee:roflol:
ama genelde sabah herkes ugrar sositososito
sona akşama dogruu yerimseniben
günün her saatinde olabilir yani :1hug:

öyle belli bir zamanı yok bee:roflol:
ama genelde sabah herkes ugrar sositososito
sona akşama dogruu yerimseniben
günün her saatinde olabilir yani :1hug:
ee ben nie karşılaşmadım hiç ben gelince kaçıyonuz muu böcükleerrr:mymeka: amann neyse vurdum da kıyamadım kuzumm:teselli: neyse denk geliriz inş. öpüyormmŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ee ben nie karşılaşmadım hiç ben gelince kaçıyonuz muu böcükleerrr:mymeka: amann neyse vurdum da kıyamadım kuzumm:teselli: neyse denk geliriz inş. öpüyormmŞeniz

yok be ne kaccaz denk gelmiyozdur:sm_confused:
hem böcük bitane nan oda ugur böcügüsositososito
bize gelin adayları,tursular,güzeller,kıslarrr vs. diyebilirsin tmma.s
inş denk geliriz artıkın bundan sona bende seni öptüm kocaman Şeniz

yok be ne kaccaz denk gelmiyozdur:sm_confused:
hem böcük bitane nan oda ugur böcügüsositososito
bize gelin adayları,tursular,güzeller,kıslarrr vs. diyebilirsin tmma.s
inş denk geliriz artıkın bundan sona bende seni öptüm kocaman Şeniz
he ii barii:roflol:biliom uğur böcüğünü takıştık bi araa biz duygulu konuşuyoruz o limon sıkıodu içine dalga geçiodu... onunda mı var yaw anlamadım yoktu konuştğumuzdamirmirmirmir yok turşu olmasın turşu uğur böcüğüsırnaşık şey.. siz gelin adaylarıkaydirigubbakcemile5 inş. canım denk gelir bende öptümm kocamannn hatın kızz seniia.s.

he ii barii:roflol:biliom uğur böcüğünü takıştık bi araa biz duygulu konuşuyoruz o limon sıkıodu içine dalga geçiodu... onunda mı var yaw anlamadım yoktu konuştğumuzdamirmirmirmir yok turşu olmasın turşu uğur böcüğüsırnaşık şey.. siz gelin adaylarıkaydirigubbakcemile5 inş. canım denk gelir bende öptümm kocamannn hatın kızz seniia.s.

yeshil bi hediye bulabildin mi canım? kafamçokkarıştı

gunaydınn:kahve: cok cnm sıkkın çokkkkkkkkk dün yenıldık hemıde pisi pisi ne sımdık bıseyler derdım amma banlanmak ıstemıyorumm çok buyuk bı haksızlık var ortada
hayatta görulmemış şeydr hakemlerın bı hafta önce acıklanması ee tabı noldu azızıye gıttı hakemı parayla kıraladı her zmn yaptığı sy sonra cısse durduk yere kırmızı kart gördu 10 kişi kaldık 30,dk sonra ama f5 okadar becerıksızkı bı gol atamadı bızde ıkı gol attık sayılmadıı ama durun daha ınönu var oraya kesınkez gömcez f5yıkötükedihüso cok sınırlıyım cokkkkkkkk

günaydııııııııııııınnnnnnnnn hatın kızlaaaaaarrrrrra.s.

nan arkamdan böcük dıyen sen mıydın kulaklarım çınladı stadtayerimseniben ben senı hatrlamıyorum ıyı mı ne zmn tartıstık kız duygu neyım bı acıkla hele-tatlicadiarzu-

Back