- Konu Sahibi mucizem5322
suan 150ytl cnm ıyıkı kampanyadan almısım nan ben :1rolleyes:
150 mi pahalıymış nan:1shok::1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan 150ytl cnm ıyıkı kampanyadan almısım nan ben :1rolleyes:
150 mi pahalıymış nan:1shok::1shok:
saten pamuk karısık cnm bılmem bana normal geldı takstle aldığım ıcn mı nekaydirigubbakcemile3 tabı cokta hosuma gıdınce parayı gozum görmuyo
aşkımlan barıstık 1903,msjını benım ıcın forma cok guzel seyler yazmıs sonundada bı dılek tuttum demıs :asigim: cnm benım ya
ayyy cnm çok sevindim gözün aydın hep böyle olun inş:asigim:![]()
Kıslarrrrrrr size güzel mutlu bir haberle geldim MÜJDE!!!
Sonunda oldu iş buldum yarın baslıcam inş güzel olurrr
Hersey bundan sona daha güzel olcakkkkk dua edin benim içinn sizleri cokkkkkk seviyorum
velvedçim hayırlı uğurlu olsun canım inşallah herşey gönlünce olur:Saruboceq:
bizim şirkette de arkadaşlar bana süpriz doğum günü partisi düzenlemişler bi de nevresim hediye almışlar sağolsunlar...
çook duygulandım![]()
günaydın kızlaaarrr
Bugün benim doğum günümhihoyyyt 25 oluyom Allahın izniyle
aşkımla da ilk doğum günüm:asigim: aynı zamanda da 7. ay dönümümüz....çoook mutluyum..kaydirigubbakcemile2
amiinnn... canım senin adına çok sevindim yaa valla heyecanlandım nedense:dance: ne kadar mutlu olmuşsundur şimdsi canım benimm allah bozmasın:Saruboceq:Şenizgünaydın kızlarrhihoyyyt hayatımın ennn güsel doğum günlerinden birini yaşadım sözlüm sayesinde:asigim:
beyefendi yaklaşık bi 15 gündür "sana bi doğum günü süprizim var çok beğeneceksin" dedi, ser verdi sır vermedi çatlattı beni...son iki günde artık iyicene heyecanlanmaya başlamıştım zaten..
dün işten çıktım, buluştuk. bi baktım elinde torba, hediye paketi vs hiçbişey yok " bugün getirmedim yanımda aşkım sonra vericem" dedi...benim de ister istemez yüzüm asıldı yani hediyesinden değil, o kadar heves ettirdi diye...klava:
sonra geçtik bi cafeye oturduk benim tabi surat asık "sen gözlerini bi kapa bakim" dedi sırtını da dön. nan haşır huşur sesler geliyo bööle anlamaya çalışıyom. " aç gözünü şimdi" dedi. bi baktım çoook güzel bi tektaş yüzük.:asigim: sarıldık öpüştük...( bu arada sözlümün oyunculuk yeteneğine de diyecek yok yani insan bu kadar mı çaktırmaz )
sözlendiğimizden beri aklındaydı almak istiyodu biliyodum, ama tahmin edemedim süprizini...ama bu şekilde hediye etmesi benim için çoook daha özel oldu...
Allah herkese sevdikleriyle mutlu sağlıklı yaşlar kutlamayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlarrr bu topikle ilgim olduğu halde kaynaşamadık sizin yüzünüzden:1closedeyes: benle konuşmadınız yanlız kaldım senağlamasitem bile ettim anlamadınız mı ne teşekkür ettiniz bişi demedinizzkafamçokkarıştı ben yanlız mıyımsenağlama
canım fotoshop falan birinin bana anlatması lazım tek tek nasıl yapacağım ki yaa.. güsel fikir ama işte nası olcekk......benmki 15 aralık az kaldı yaayeshilcim bende normalde girmem buraya 2009 yazı evleneceklerin sayfasındayımdır.ama ortak yönümüz dikkatimi çekti benimde ocakta nişanlımın doğum günü var.bi arkadaşım fikir verdi bugün.sözlünün çocukluk resmini ele geçir.kendi resminle beraber fotoshopta elele tutuşan iki çocuk haline getir ve 2 taraflı bi çerçevenin bi tarafına çocukluk resminizi diğer tarafına da söz resminizi koy.sanki o yaşlarda bile kaderiniz birbirinize yazılmış görüntüsü yaratacaktır.benim hoşuma gitti yapıcam sanırım.yine farklıbi fikir bulursan bana da söyle canım. :1hug: