2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

yok cnm 4 yıldır cıkıyoruz daha yenı nısanlıyız daha dogrusu aıle arasında söz yaptık daha nişanımızı yapmadık havalr sogudu dıye allah nasıp ederse yazın yapcaz:)

Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda inşallaaahh bizde 7 yılı bitirdik geçer şu 2 senede bee ne kalmış :roflol:

en cokda sensin canım ya rekorunu kıran yok sanırım :1no2:
nasıl dayanıyon nan :çok üzgünüm::a015:

cimcime allah kavustursun asker yolu beklemek nedir bilirim benim askım 14 şubatta tezkeresini aldı darısı basınıza.....

cimcmime ınsalah bıan önce gelır sayılı gun cabuk gecer derler ya bakalım sımdıden özledım ben daha görelı 5 gün oldu malesef ayrı sehırlerdeyızz

amanınn benden daha fazla bekleyenlerde mi varmıışş... mirmirmirmir bana diyorlar iki sene çabuk geçer bak üç sene bitti diye ama gelsinler de bi de bize sorsunlar :1closedeyes:değil mi kızlarrrrkaydirigubbakcemile3

kızlarr söyleyin bakalım bu zaman a kadar neden beklediniz :uhm: ve iki sene daha neden bekleyeceksiniz:uhm: herkes yazsın bakalımm..a.s. ben başlayayım üç senedir okuduğu için bekliyoruz iki sene daha okul için yine bekliyoruz... tıp okuyor sözlüm...benden önce bi senesi bitmişti.. ayy sesleri çıkmıyor ki nişan şu zaman olsun diye inşallah seneye olur yaa bende size yazarımmsırnaşık şey

ewet cnm ya gecmek bılmıyo zaman bıan önce gelseee amannn allah hayırlısını wersın ne dıyelım zaman bu ne cabuk gelıp gecıyooo

Bende gelebilirmiyim...:asigim:
Ama benim ki bir umut ne işimiz ne gücümüz var nede sözümüz nişanımız sadece herhalde 2010 a kadar bişiler olur diye ümit ediyorum sadece...
Kabul edermisiniz acep:icecream:

Tabiki gelebilirsin canım hoşgeldin belkide topik sana uğurlu gelir yerimseniben

Yaa yaa tabii 2 senedir şansım yok benim olacağınıda sanmıyorum bakalım sabrediyoruz sabrın sonu selamettir diyerek benneyaptımki
Hayırlısı artıkın belkide dediğin gibi olur inşallah tabimkaydirigubbakcemile2

İnşallah olur canm hiç bu konuyle ilgli konuşuyormusunuz sevgilinle

hemde çok benden daha hevesli elinden gelse hemen evlencez ama maddi imkanlar el vermiyor daha büyüğü henüz işi yok :çok üzgünüm: ve uzun süredirde bulamıyor...

neyse canım benden bu akşamlık bu kadar görüşmek üzere artık buralıyım....:1hug:

bende yaklaşık üç sene beklerimm vee hala bekliyorum ve beklicem uzun bi süre daha..
askere gidecek gelecekte nişanlanıp evlenicezde ooooooooo....

Bende gelebilirmiyim...:asigim:
Ama benim ki bir umut ne işimiz ne gücümüz var nede sözümüz nişanımız sadece herhalde 2010 a kadar bişiler olur diye ümit ediyorum sadece...
Kabul edermisiniz acep:icecream:

:lepi: damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs -tatlicadiarzu-
bende senın gıbıyım ne soz ne nısan nede iş hiç bırsey yok :a015:
ustune bıde askerlık var
offffffffff oofffff en az 3 sene var :çok üzgünüm:
sabırrrrr allahımmm sabırrr baska dıyecek lafım yok a.s.

aman kıslar ya bıtr walla bızım 4 bıttı 5 gırcez daha dün gıbı wallaaa ınsalahh sısınzde bıtcekk allah hayırlsını wersınnn nasılsa alah nasip ederse ömur boyu beraber olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…