- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
böcük alemsin vallasırnaşık şey o kadar ısrar ediyom kadın hiç bi işe elimi sürdürtmüyo resmen evde iş kovalıyom kadının peşinden...ayıp olmasın diyekaydirigubbakcemile3
ama mesala yiğidi öldür hakkını yime, sözlüm hamarattır:1closedeyes:bulaşık yıkaaaar sofra toplaaaar, ev işine yardım edeeer bakalım evlenince napçak beyfendü
benim içim kararık nan ondangunaydın:1closedeyes:
hastayım nan valla off off:çok üzgünüm:
sevgı kelebeğımız sende amma karartıyon ınsanın içini bee elbey bıgun evlencez benım acelem yok suan damat adayları sırada seccem bırını:roflol: bakalım zaten ceyısımde anca 2010da bıter
günaydın güzeller 2010 gelin adaylarııııı:lepi:
hepimiz cokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oluruz inşallaha.s.
benım 3yıllık ılıskım vardı hıc aklımdan gecmezken sözlendık sonra ayrıldık sımdık uzun bı ılıskı ıstemıyom 1yıldan fazla haklsın sende cnm beklemek benıde sıkıyo ama mecburuz benım suan herseyım tmm olsa düğünumde olur ama eksık cok yaa sıkıntı coksenağlama
ya işi olsa hiç sorun değil beklerim acelem yok daha 22 yaşındayım ama işinin olmaması beni mahvediyo umudum kalmıyo o zaman nasıl umutlanıyım ki sizler gibi ahh ahhh
bakma gülüyoz eğleniyoz ama içim kan ağlıyo....:çok üzgünüm:
tek tesellim ALLAHm başka dert vermesin sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun onun acısı hiçbirşeyle ölçülmüyo çünkü:çok üzgünüm:
slm kızlar..bende 2010 culardanım....ahh ahh nişanlım daha okuyo...2010da daha bizim kafamızda olan yani düşünün belkide 2011:çok üzgünüm:çok üzülüyorumm çoooookk..bende bu arada bi çeyiz temposundayım her fırsatta bişiler alıyorum.
bekeleyen arkadaşlara tavsiyem sakın daha çook var dyip almamazlık etmeyin şimdiden başalyın.
kız uğur böcüğü maşallah hee 2010 evlenmeyi planlayanlar 2009 evlenmeyi planlayanlar..çeyiz hazırlığında olanlar her dalda tam gaz devam ediyosunkaydirigubbakcemile3 bayağdır giremiyorum görüşemedik..ama aldığın çeyizleri falan gördüm yanii:icecream:
slm kızlar..bende 2010 culardanım....ahh ahh nişanlım daha okuyo...2010da daha bizim kafamızda olan yani düşünün belkide 2011:çok üzgünüm:çok üzülüyorumm çoooookk..bende bu arada bi çeyiz temposundayım her fırsatta bişiler alıyorum.
bekeleyen arkadaşlara tavsiyem sakın daha çook var dyip almamazlık etmeyin şimdiden başalyın.
kız uğur böcüğü maşallah hee 2010 evlenmeyi planlayanlar 2009 evlenmeyi planlayanlar..çeyiz hazırlığında olanlar her dalda tam gaz devam ediyosunkaydirigubbakcemile3 bayağdır giremiyorum görüşemedik..ama aldığın çeyizleri falan gördüm yanii:icecream:
benımkınınde ısı yok suan 12.ayda baslıycak ıns cok borcu yok evıde var arabasıda hersey guzel suan ıst olsa zaten bız coktan nışanlanmıstık ama herseyde bı hayr vardr cnm bazı unutamadıklarım var kafam karısık bı donemdeyım yoksa evlenmek sorun deıl bende ama eskı sözlumu cok zor unutcam gıbı ya bılmıyom sıze anlatamadıklarım var sıkmk ıstemıyorum :çok üzgünüm:
benımkınınde ısı yok suan 12.ayda baslıycak ıns cok borcu yok evıde var arabasıda hersey guzel suan ıst olsa zaten bız coktan nışanlanmıstık ama herseyde bı hayr vardr cnm bazı unutamadıklarım var kafam karısık bı donemdeyım yoksa evlenmek sorun deıl bende ama eskı sözlumu cok zor unutcam gıbı ya bılmıyom sıze anlatamadıklarım var sıkmk ıstemıyorum :çok üzgünüm:
Nan ne evi ne arabası nede işi var :çok üzgünüm: ev araba umrumda değilde işi olsa bari
en azından 12.ayda başlıcakmış bizimki 24 aydır başıcak başlıyamadı
bak gülüm ne zaman anlatmak istersen bana ulaş dinlerim sıkılmam hemide belkim kafanın karışıklığı bir nebzede olsa azalır merat da ettim şimcik CADIARZU
çenesinide tutamazki gitmiş çabık gel çabıkkk
canım yanlız degılsın hosgeldın aramıza
bızımde dugun 2010da olma ıhtımalı cok dusuk askerlık var daha bellı bı ısı yok duzen yok oof aklıma geldıkce daralıyom zaten:çok üzgünüm:
Allah hepımızın yardımcısı olsun:Saruboceq:
canım ben kullananlardan bılıyorum memnunlar yanı sans meselesı bırazda heraldeamin amin cnm...kızlar bu arada eternty den 3 tencere 1 tava 1 çaydanlık set aldım 250 ytl pahalımı sizce..birde nasıl bi marka bu kimileri hiç ii değil falan diyo üzüldüm
benim sözlümün de mali durumu pek parlak değil çalışıyo ama maaşı az yine de şükür gerçi...kayınpederimin emekliliğine 6 ay kadar kalmış, adam geceleri bekçilik yapıyo, kayınvalidem evde teğel dikiş işleri yapıyo kendi yağlarında kavruluyolar yani...ne evi vaaar ne arabası...evlenince borç ödemek istemediği için bizim düğün haliyle 2010 a kalıyo...gerçi düşününce hak da veriyorum
Allah sağlık versin de bekleriz sorun değil:1closedeyes:
amn bızımkısıde bı umud ya kım öle kım kala anacım benım işim bellı olmas yarın evlenırım bakarsın
ayy ceyıs deme fena oluyom haaşakkıdı napım ya ılgı alanım sn naptın kılo aldın mı nan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?