2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hepimizde aynı sorun var galiba bayanlar.
nazar değmesin harika bir nişanlım var. ailesi mükemmel. bizimkilerle çok iyi anlaşıyorlar.
2 aylık nişanlıyız ama evlilik 2010a kalmışa benziyor.
Güzel Allahım hepsini bir arada vermiyor galiba. Daha çooook para biriktirmemiz gerekiyor.

nazar değmesin harika bir nişanlım var. ailesi mükemmel. bizimkilerle çok iyi anlaşıyorlar.
Güzel Allahım hepsini bir arada vermiyor galiba. Daha çooook para biriktirmemiz gerekiyor.

aramıza hoşgeldin cnm hayırlısı olsun inşa.s.
gec olsun güç olmasın inşyerimseniben

Günaydın kk nın güzel gelin adayları güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle hepiciiginizi öpüyorum a.s.

h geldın cnma.s. hayrlısı olsun allah bızede nasıp etsın ınş:Saruboceq:

gunaydın kızlar ayy ben kahvaltı etmeye gıdıyom zatı kötuyumsenağlama yarın söz gunumdu ve bugun yuzumde ve ağzımın ıcınde yara cıkmış dudağım sılıkon gıbı olmuş yaa:a015:

böcügüm :çok üzgünüm: :nazar: :1hug: a.s. ben sadece böle anlatmak istedim duygularımı kelimeye dökemyorum :utangac:

öle demeda nasıl ki en mutlu anında yanındaysak en hüzünlü en kötü günündede yanındayız senin burda herseyi paylasabiliyoruz cok şükür birbirimize destek oluyoz ama sen üzülme tamam sen benm burda nese kaynagımsın senin yazdıklarını okudukca biraz daha umutlanıyom burdaki herkesi ben cok seviyorum ben mi ne yapıyorum bilmiyorum iş konusunda bende sıkıntılıyım

umutsuzluğa düştukce ınsan mutsuz olur herseyın başında hayrlısını dıleyelımkı o olsun tum ınsanlar ıcın bencıl olmayalım demı tatlım kaydirigubbakcemile5
ayy benımde 2200 beyaz eşya taksıtım var haberlerı ızlıyom cok karamsar oluyorum işlerımız suan ıyı ama adamlar yaza daha kötu olcak dıyorlar bunu tvlerde uzmanlar dıor ben en ıyısı paramı harcamadan once borcumu kapatayım dıyorum 3 aydır asgarı gecım ındrıımını alamıyorum maaşımı alıyorumya onu şükür edıyorum cnm

günaydın güzel gelin adayları ....Şeniz
böcügüm yawrum herseyde vardır bir hayır üzülme bitanem :teselli:
sen cok güçlü bir kızsın ben biliyom hayırlısı buymus de gec a.s
tabiii insan hatırlayınca anilar gözüne gelip üzülürr ama cok düşünme balım :1no2:
senin hayatınada biri gircek elbette ve hayırlı bir insan olur inş herseyi unutucan bak o zamanyerimseniben
sanki dünyaya ilk onunla gelmiş öncesi hiç olmamış gibi hissetcen:1hug:

arkadaslar bütün dualarım sizinle olcak hiç bir sey sizden daha kıymetli değil önemli olan kendimiz ve saglıgımız

velvedm tabı sen koca buldun ya rahatsın:dilcikar:
ay yerım senı bebem nasılda tesellı ederlermış benı
ama dedımya anılar bazen cok vuruyo ınsanı hemde derınden daha söz elbısem evde nışanlığım gelınlıkcıde söz elbısemı bırısıne vercem herseyı atcam ama hayatıma benı cok mutlu edecek bırı geldığınde
evt pembem en onemlısı sağlık cok şükürki sağlıklıyım
yarın bılet alcam maç ıcın nan 60 tl :delphin: aylıkta bıttı bılıyon ceyıs aldım en son

böcügüm ya bende bjkliyim cok isterim ama maca gelmeyi malum kriz koca adayımız falan te öle yane anladın sen beni

anladım cnm bende cok kararısız ama sebep para deıl kombınem var ama bı arkdasa bılet alcaktım cok ıstedı 60tl fıyatı sorun oda deıl aynı gun dayımın oğlu evlenıyor annem ayıp olur dıor bılıyon bıde bu tur maclarda nerden bıleceksen kavga olur dıe cok tırsıyorlar benım sevgılım yok kımsede karısamaz ordan rahatım

benımde yokttr annem bırılerı benı beğenır mı dıe cok gotrmek ıster ama gtmem dayımın oğluna cok ayıp olcak ama ne etsemkı alla alla neysem cumaya kadr karar vercem artık
4 kardesımde karadenızlılerle evlı annem son kuşu yanı benı köylulerımzle evermek ıstıyorda:)

2 abım 2 ablam var
buyuk ablam sınoplu ıle
kucuk ablam ordulu ıle
abım duzce
abım samsun bız niğdelıyız cnm

Back