2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

50tl aldım kampanyadan suan 100tl

150 tl saten pamuk

50tl kampanyadan

bunu gördum yerde alcam

buda örgu battanıyem nevresmlı 185tl aldım yeter dahada koymım artık

ne almak ıstersın bana onu de balım bu arada yukardakılerı ben aldım haa aldıklarımdan koydum cnm

hayatım cok güzel seyler secmissin güle güle kullann nereleri tavsiye edersin mesela ikeamı koctasmı istoc eminönü bide ben ev silmeyi sevmiyom ne yalan söylüyüm süpürürkende silem istiyom anacım ben cok tembelim

ben ne emınonune ne ıstoca gıttım cnm belkı cok ucuzdur ama gıtmedım ınş ılerde
ben süpürge olarak aura cleamax alcam 1800tl suan 32 farklı ozellığı var netten bakabılırsın klıma aynı zmnda:)
yerler parke olcak senın ozmn cok temıs olur kolay temızlenır cnm
ben mutfak robotu braun alcam saklama kaplı olandan cok buyuk set deıl yer kaplamaz
arcelık lal serısını alcam(ekmek kzarma tost mak....)
celk tencere setım korkmaz mavıs
ben bıseyı almadan cok arastıtıım

kalıtelıyı uyguna alırım netten almam görerek alırım
yemek takımım kutahya
yanı bende yokyok cnm sen ne almak ıstersen ondan baslayalım

böcük senin nevresimlerin rengi modeli cok hosuma gidiyo valla
güzel begenmişin zevkli kızsın Şeniz

kızlarrr 1-2 saat ara veriyorummmm malum iş cıksı eve gidicemmm artık aksama görüşürüz öpüyorum sizleriiii

uğur böcüğü nevresim takımlarına bayıldım. Kısmetse 2010 da bende evleniyorum. yavastan almaya başliim diorum ama çok pahalı geldi bi kaç yere baktım. Saten istiorum nevresim takımlarımı. Sen nerden aldın? kampanyadan demişsin fiyatlar uygun gözüküyor :1rolleyes:

cnm çok şanslısın normalde pc yok ama arkadasımdayım

ben taç kampanya yapmıştı ıkıncı ürün yarı fıyatına dıe 100tl olanı 50tl aldım esenlerde oturuyom burda kapalı bıcadde var ısmı davutpaşa ordan aldım cnm tum markalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…