2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Adacım bak hatasını anlamış çok sevindim aranızın düzelmesine..
Bak evlendikden snra dizinin dibinde olckmş bırak görüşsün biraz acısını çıkarırsın evlendikden snra sende :lepi:

:lepi: :teytey: kızlar son haberleri aktarıyorum hışırtı,alkış,gıcırtı vs. bilumum sesler oluşursa sakın alıcılarla oynamayın zira bu benim sevincimden kaynaklanıyooororrrrrrrrrrr
şimdi beyefendi aradı ben ona Bedi diyorum bundan sonraki konuşmaları ona göre yazacağım haberiniz ola :)

Bedi : Napıyosun ?
Ada : İyiyim,çalışıyorum (hiçbir şey olmamış gibi )
Bedi : Yaşıyor musun ?
Ada : Niye tabi yaşıyorum,öleyim mi?
Bedi: Tövbe de ne ölmesi,iyi yaşıyorsun belli ama
Ada : Allah'a şükür,sen kötü yaşıyorsun herhalde :)
Bedi :Yooooo ( burada seste bir titreme olmadı değil ama ),Neyse kaçta çıkıyorsun?
Ada:Bilemem,canım ne zaman isterse o zaman çıkacağım ( Ayyy naz yapmak hoşmuş be)
Bedi : Evin demir kapısını takmışlar,istersek mutfağa kanatlı bir cam daha yapacaklarmış Bekir amca ile konuştum ne dersin?
Ada : Hayırlı olsun,bana niye soruyorsun ki?
Bedi : Bebeğim kime sorayım senden başka
Ada :........................sessizlik oluyor bu
Bedi: Canım orada mısın?
Ada: ..........
Bedi: Özür dilerim,kırdım biliyorum seni,lütfen sende anlayışlı ol evlenince hep dizinin dibinde olacağım,zaten bundan sonra da fazla görüşmeyeceğim onlarla
Ada: iyi bakalım
Bedi:Senin öğretmen arkadaşına gidecektik bugün hani,kaçta çıkıyorsun ben 5 te çıkacağım seni de gelip alayım
Ada:Gitmek istediğimi sanmıyorum
Bedi:Lütfen canım uzatmayalım hem annem ne zaman gidiyor?
Ada : Yarın öğlen 13:00 te uçağı kalkıyor (ingiltere'ye kızkardeşimin yanına gidiyor da)
Bedi : Tamam sabahtan da size gelirim,hadi ben seni çok öpüyorum,şimdi çalışıyorum,görüşürüz bebeğim.
Ada: Ben burada bir şey diyemedim çünkü fırsat vermedi,peki dedim kapattık

oley,oley,oley....ayyy rahatladım yahu :)

adacım çok sevindim inan Şeniz cnm bak taktiklerin işe yaramış oh ne güzel :lepi:

:lepi: :teytey: kızlar son haberleri aktarıyorum hışırtı,alkış,gıcırtı vs. bilumum sesler oluşursa sakın alıcılarla oynamayın zira bu benim sevincimden kaynaklanıyooororrrrrrrrrrr
şimdi beyefendi aradı ben ona Bedi diyorum bundan sonraki konuşmaları ona göre yazacağım haberiniz ola :)

Bedi : Napıyosun ?
Ada : İyiyim,çalışıyorum (hiçbir şey olmamış gibi )
Bedi : Yaşıyor musun ?
Ada : Niye tabi yaşıyorum,öleyim mi?
Bedi: Tövbe de ne ölmesi,iyi yaşıyorsun belli ama
Ada : Allah'a şükür,sen kötü yaşıyorsun herhalde :)
Bedi :Yooooo ( burada seste bir titreme olmadı değil ama ),Neyse kaçta çıkıyorsun?
Ada:Bilemem,canım ne zaman isterse o zaman çıkacağım ( Ayyy naz yapmak hoşmuş be)
Bedi : Evin demir kapısını takmışlar,istersek mutfağa kanatlı bir cam daha yapacaklarmış Bekir amca ile konuştum ne dersin?
Ada : Hayırlı olsun,bana niye soruyorsun ki?
Bedi : Bebeğim kime sorayım senden başka
Ada :........................sessizlik oluyor bu
Bedi: Canım orada mısın?
Ada: ..........
Bedi: Özür dilerim,kırdım biliyorum seni,lütfen sende anlayışlı ol evlenince hep dizinin dibinde olacağım,zaten bundan sonra da fazla görüşmeyeceğim onlarla
Ada: iyi bakalım
Bedi:Senin öğretmen arkadaşına gidecektik bugün hani,kaçta çıkıyorsun ben 5 te çıkacağım seni de gelip alayım
Ada:Gitmek istediğimi sanmıyorum
Bedi:Lütfen canım uzatmayalım hem annem ne zaman gidiyor?
Ada : Yarın öğlen 13:00 te uçağı kalkıyor (ingiltere'ye kızkardeşimin yanına gidiyor da)
Bedi : Tamam sabahtan da size gelirim,hadi ben seni çok öpüyorum,şimdi çalışıyorum,görüşürüz bebeğim.
Ada: Ben burada bir şey diyemedim çünkü fırsat vermedi,peki dedim kapattık

oley,oley,oley....ayyy rahatladım yahu :)

harikasın adaer.ohhhh en sonunda yaa. çok sevindim gerçektennn yerimseniben

Slmmm kızlarr..
Bugün erkenciymm..
Gülçincim bnmki dha tam belli deil malsf belli olsun hemen sna sölicem..

Tamam canımcım

Kızlar biz bugün yemek odamız ve yatak odamızı aldık çok mutluyum :nazar: bugün ciddi ciddi evleniyorum dedim kendi kendime birden tuhaf bi duygu hissettim içimde artık geri dönüşü yok gibikaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar heyecandan lafa girdim hemen nasılsınız

Slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır katılamıyorum muhabbette
Tarih listemizi yeniliyim dedim belli olan arkadaşlar bildirsinler geçmişi okuyamadım çok sayfa var kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:adaer - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:sea.1013 - 15 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:esra8608 - 12 Haziran 2010 Cumartesi(Düğün):nazar:
:nazar:alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün):nazar:
:nazar:MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

gülçincm süpersin en kısa zamnda bnde eklenmk istyrm Allahın izniyle :Saruboceq:

Tamam canımcım

Kızlar biz bugün yemek odamız ve yatak odamızı aldık çok mutluyum :nazar: bugün ciddi ciddi evleniyorum dedim kendi kendime birden tuhaf bi duygu hissettim içimde artık geri dönüşü yok gibikaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar heyecandan lafa girdim hemen nasılsınız

cnm güle güle kullan hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
nerden aldın gülçincim, ne kadra mal oldu çok soru sordm ama kusura bakma :kedi:

gülçincm süpersin en kısa zamnda bnde eklenmk istyrm Allahın izniyle :Saruboceq:

İnşallah denizcim en kısa zamanda opuyorumnanaktan

cnm güle güle kullan hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5
nerden aldın gülçincim, ne kadra mal oldu çok soru sordm ama kusura bakma :kedi:

Sağol çok teşekkür ederim canım Modokoda gala mobilyadan aldık yemek ve yatak odası baza dahil 4.250tl tuttu canım

ohhh ya onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine kaydirigubbakcemile5
amin cnm inşallah hepimiz yaşıcaz o günleri mutlu mesut Şeniz
düğün nasıldı cnm çok mu süslendn hihoyyyt

kendimi kuaföre teslim ettim artık. ilk kez gittim ama memnun kaldım. hatta ileride de oraya gitmeyi istiyorum. normalde aşırı makyaj sevmem, bu sefer çok beğendiler etraftakiler. aman aşkım duymasınnnn

bu listeyi gördükçe içim hoşş oluyor. hadi deniz sen eksiksinnnnn.

evet cnm en son ben eklencm heralde akannehir

İnşallah denizcim en kısa zamanda opuyorumnanaktan

amin cnm inşllah :Saruboceq:

Sağol çok teşekkür ederim canım Modokoda gala mobilyadan aldık yemek ve yatak odası baza dahil 4.250tl tuttu canım

hayırkı olsun tekrardan cnm anltsana nasıllar modelleri falan yerimseniben
iyi almışsınz cnm kaydirigubbakcemile5

Back
X