• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben geldim güzellikler:))))

biraz yemek yedim şimdi milkshakemi hazırladım sakinleştim:)

benim burcum başak yükselenim yengeç fakat daha çok başak özelliklerini taşıyorum.sözlüm kadar alıngan değilim mesela benim için duygudan çok mantık önemli mesela.zamanla bu konuda uyuşmadığımızı farketmeye başladım.burçların bu kadar etkili olduğunu düşünmüyodum ben ya gerçeklik payı var gibi burçların...

ben geldim güzellikler:))))

biraz yemek yedim şimdi milkshakemi hazırladım sakinleştim:)

benim burcum başak yükselenim yengeç fakat daha çok başak özelliklerini taşıyorum.sözlüm kadar alıngan değilim mesela benim için duygudan çok mantık önemli mesela.zamanla bu konuda uyuşmadığımızı farketmeye başladım.burçların bu kadar etkili olduğunu düşünmüyodum ben ya gerçeklik payı var gibi burçların...

Canım yengeçler çok duygusal ve inatçıdırlar işin zor o yüzden..

Bende koç burcunun bütün özelliklerini taşıyorum..
Ya benimde bi yerde koç bi yerde boğa çıkıo sen nerden baktın yükselenine?

ablamın bi arkadaşı vardı. çok süper biliyo o işleri doğum saatı ve gününü sordu söyledi. eskiden koç özelliğini pek fazla taşımıyordum ama yaş büyüdükçe farkettim.

çok teşekkür ederim canlarım...başak burcuna en uyumlu burç da yengeç oğlak ve balıkmış..demekki bi mantığa bi duygusal uyuyor...

Olabilr cnm başak burcunun uyumlu oldğu burclara bakmadım ama aralarında koçun olmadığını biliorm mlsf kaydirigubbakcemile3

ablamın bi arkadaşı vardı. çok süper biliyo o işleri doğum saatı ve gününü sordu söyledi. eskiden koç özelliğini pek fazla taşımıyordum ama yaş büyüdükçe farkettim.

Valla bilmiorum cnm ben küçüklükten beri taşıyorum heralde tipik bi koçum..
Genelde baktğm sitelerde koç çıkıo yükselenim bitane sitede boğa çıkmştı..
Ben öle çok yükselene takan bi tip değilim..
Burcumun bütün özelliklerini taşıorm ztn başka burca hacet kalmıo :lepi:

Back
X