- Konu Sahibi CADISILA87
- #6.281
evet OmrumunSahibi merak ettim bendee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam şeker kızlar.Nasilsiniz?
evet cnm en son ben eklencm heralde akannehir
hayırkı olsun tekrardan cnm anltsana nasıllar modelleri falan yerimseniben
iyi almışsınz cnm kaydirigubbakcemile5
a ne güzel. gülçin. hayırlı olsun canımm. huzurla kullan inş.
Sağolun kızlar mobilyacı sezonun ölü olduğunu şu anda almak için en iyi zaman olduğunu söyledi ama artık satmak içinmi doğrumu bilemem kaydirigubbakcemile3 İkiside krem ve kahve tonunda bi renk yatak deri başlıklı krem rengi bazasıyla birlikte gardırop 3 sürgülü kapı
Sağolun kızlar mobilyacı sezonun ölü olduğunu şu anda almak için en iyi zaman olduğunu söyledi ama artık satmak içinmi doğrumu bilemem kaydirigubbakcemile3 İkiside krem ve kahve tonunda bi renk yatak deri başlıklı krem rengi bazasıyla birlikte gardırop 3 sürgülü kapı
doğru sölüdur belki cnm çnkü herkes son dakkika alır ya hani yazın oluo genelde düğünlerde karda olmanz iyi olmş işte ne güzelhihoyyyt
hmm bnde sürgü kapılı istyrm cnm kullanışlı mıymış peki cnm :uhm:
güle güle kullanın inşallah. içi dolu olsun :kedi: :asigim:
Satıcı tavsiye etti cnm garantiside var dedi bizim aldığımız modelin kapakları garadıroptan önde değil içinde yani çıkma tehlikesi yok ben zaten yer acısından iyi olur diye sürgülü istiyodum yatağın başı büyük biraz bari gardıropta yerden tasarruf edelim dedik
anldm cnm bnde zaten ferah olsun die öle istyrm öbür türlü yer kalmıo bazen hoş olmuo ..
iyi yapmışsın o zmn cnm hem dolar merak etme bir sürü nevrsm takımın vardı senin di mi yanlş htrlmıosm gülçin kaydirigubbakcemile3
Evet cnm sorma o yüzden bazalı yatak aldım zaten altı dolacak sırnaşık şey
Kızlar çok yorgunum yatsam iyi olacak iyi geceler iyi muhabbetler size görüşmek üzereopuyorumnanaktan
aşkımı uyutayım geliyorum :)))))))))))))
hadi bakalım uyusunda büyüsün ablası delikafadulden