2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yok tatlım yanlışın var ben eklemedim hiç..sengözlerimebaksanab

hmm anladım hayatım peki nasıl bir model yaptırdın canımcım varmı hiç bir yerde nette falan resmi ben ayşiradan bir model beenmiştim sora modaevinin birine gittim gösterdim dikeriz dedi ama sora vitrinde başka bir model ama beendiime çok yakın bir gelinlik gördüm onu giydim ve hoşuma gitti de yine de acaba diorum yani başka yerlere de mi baksam bilemedim o yüzden senin modelini merak ettim hayatım

olsun canım ya biz de bi sonraki ramazanı beraber geçirices.. ehii hem yeni evliler için zor olurdu ramazan :kedi:

canım öyle yaptırma bence çok riske girmiş oluyorsun..
dikme zor ..sonuçlar kötü olabiliyormuş...hayal kırıkları olabilir...
aynı yere diktirsen yine iyi de..çok farklı sonuçlar çıkar söyliyim sana..

canım benimki ayşe firidin den gir sitesine bak...
mutlaka begendigin olacak...fiyatları yazıyor sitede..uygun..ve çok güseller..var...
şiddetle tavsiye ediyorum..
gir bak şimdi...ayşe hanımın güler yüzlü bir kadın zaten?....iyi bir secim oldu benim için...

evet tatlım ben de o yüzden korktum zaten istediim gibi olmassa die ama modaevinin sahibi çok iyiydi bana yüzüme vücıt tipime uyup uymayacaını söledi mesela 3 kattı benim beendiim sana gitmez dedi boyunu çok kısaltır dedi ben de ordaki benim beendiime benzer bir modeli denedim o iki kat o daha güzel durdu ve gelinlikçim de dediki hazır dikilmiş kiralarsan ya da satın alırsan daha az risk olur dierlerinde nasıl olcak korkusu yaşarsın dedi ben de denediim gelinlii çok beendim üzerime de tam oturdu zaten hiç daha önce giyilmemiş sadece mankenin üzerinde giyilmiş bu model o yüzden de kötü görünmüyordu hiç çok da güzel oldu ama işte sen ayşe firidinin hangi modelini aldın canım

kızlar ya bu saç modeli nasıl???
bence hoş degil...

ben hiç eklemedim buraya çünkü kendi düğün albümü eklicem hemen dügünden sonra:sm_cool: benim üstümde görmenizi istiyorum..yoksa büyüsü kaçar ben böyle düşünüyorum...
seninki benden sonra..bakarsın bana vereliniortak

Kızlar ben çıkıyorum çok sıkıldım bugün
Kuaföre gidiyorum biraz kendime gelirim belkim

Yarın görüşürüss herkese ii akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…