2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben çok fazla türkçe şarkı dinlemediğim için nikah salonundaki giriş müziğini
Chris Brown - Forever yapıcam çok severek dinlediğim bi şarkı

Sonsuza dek sen ve ben'i anlatan bi şarkı :asigim:
Daha karar vermedim ama yüksek sesle güzel olur eminimki :dance:

Ben dün akşam baktım beğendim gibi ama çokda aaaa süpermiş dediğim bişey değildi :uhm: Gerçi ben daha neyin kıyafetine bakıyosam ortada kına için salonum bilem yokkkkkk:çok üzgünüm:mafoldumben

nerde gördün idare eder bişeyse hiç yoktan iyidir :sm_confused:

Yorum yapamıyorum size valla aştınız kendinizi kaydirigubbakcemile3

yaa ben çokk yorulldummm yaa :uhm:

nerde gördün idare eder bişeyse hiç yoktan iyidir :sm_confused:

yaa ben çokk yorulldummm yaa :uhm:

Çarşıda baktım canım byük bi mağaza var iki kat olduğu gibi abiye
Gülkurusu diyolar rengine güzel bi tondu. İncileri felan vardı tek askısı sırf kendi kumaşından güllerle yapılmıştı felan filann :hulya:

kızlar benim bir fikrim var ferhat göçerin kızım şarkısı varya bu şarkıda ikinci dansımı babamla yapmaı düşünüorum gerçi gözyaşlarımı nasıl tutarım bilemiorum ama ne dersiniz sizce iyi olurmu

Yooook ben o işe hiç girmem . Dansa hiç gerek yok babam bana kızımmm dediği an içim gidiyo heleki o gün ne olurum bilemem ....
Düşünemiyorum bile evden nasıl çıkıcağımı veda ederken nasıl öpeceğimi mafoldumben:1no2:

şarkıyı bilmiyomda ,ogün bana baba lafı acayip duygusallık verir,şimdiden fena oluyorum.

hele de şarkının sözleri öle bi içli ki valla millet ağlar bırak babamla beni damat bile ağlar yanee ama çok güzel sözleri var yaa çok etkilior beni :gitme:

Aynen kanka yaa, ben babama hiç dayanamıyorum,annemden çok babama ağlıyorum,annemde bunu biliyo ama hak veriyorum bende babanı çok seviyom diyo senağlama

mafoldumben offff yaaa kıslaaarrrr valla ben de çok düşünüorum ama enteresan olan şey evden çıkarken ağlıosun sızlıosun düğün salonunda vur patlasın çal oynasın hemen unutuor insan ama en çok koyan sanırım düğünün sonunda ailenin gidip de senin orada kalman işte bu varya çok beter bence senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…