2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

günaydın millet bugün pek iyi deilim ben kızlar gece kabuslar gördüm malum evlilik stresinden olsa gerek tabi bir de korkuyorum bazı şeylerden malum her genç kızın korkularından bende de var kabuslar görür oldum yaa offf eyvahedigeldismile sizde de varmı bendeki korkulardan yaa düğün sorası olan gece varya ondan bahsediorum

ne korkuyosun canım sositososito

bende yok tabiki....
sen korkma o senden korksunnkaydirigubbakcemile3

ne korkuyosun canım sositososito

bende yok tabiki....
sen korkma o senden korksunnkaydirigubbakcemile3

ya ne bilim bir stres sardı gitti beni bu zmana kadar yoktu ama yeni yeni başladı valla yaa atamıorum korkumu da neyse unutmaya çalışıorum zaten boşverelim en iisi bu konuyu daha güzel şeylerden bahsedelim bari

ya ne bilim bir stres sardı gitti beni bu zmana kadar yoktu ama yeni yeni başladı valla yaa atamıorum korkumu da neyse unutmaya çalışıorum zaten boşverelim en iisi bu konuyu daha güzel şeylerden bahsedelim bari

aman boşver gitsin..şakkıdıherşeyi takarsak oo:hulya:

Ne yaparsan yap kendine yapmış oluyosun ben bunu bilir bunu söylerim ..
Rahat olmaya çalış sonuçta herkeste bi tedirginlik vardır ama bunu kabuslar haline getirmek hernekadar elinde olmasada yanlış. Kötü bişeymiş gibi düşünürsen kötü olur . İyi düşün iyi olsun. Sevdiğin insan karşında ki .. Sna zarar vermek ister mi zorla bişey yaparmı bide şu açıdan düşün hep kızlar korkuyo tırsıyo sanılır erkekler nasılsa bayılıyolar öyle şeylere rahatlar denilir. Bence bütün sorumluluk o gece onların üzerine kurulu sen rahat olki o da tedirgin yaklaşmasın sana aman incitmiyim canını yakmıyım diye o da kasılır.
Hem bence birlikteliği daha da özel kılıcak bişey düşünsene sadece O ve Sen başka hiç kimse yaşamıcak aranızdaki özel duyguyu ondan başka hiçkimse hissettirmiyo sana öyle bişeyi bu çok farklı ve özel bişey bence..
Arkadaşım iyi düşün iyi olsun kaydirigubbakcemile5yerimseniben

Günaydın gelinler.
Süper bir haberim varrr inanamayacaksınız,hadi tahmin edin bakalımmm ohaoldumsmile
neee peki?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım benim çok saol rahatlamam için söylediklerin için açıkçası faydası da oldu bana bu sözlerinin teşekkürler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…