- Konu Sahibi CADISILA87
- #18.141
Kızlar evet kesinlikle dinleyin o parçayı mükemmelllllll...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir lafın yeter buna sana söylemedim
Hadi vazgeç kızım
Benim gözümde hiç büyümedin
Evlendiğin adam seni benim gibi korur mu?
Sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu?
Başın sıkışırsa bana söz ver lütfen olur mu?
Sen çağır baban hazır
mafoldumben:a015:mafoldumben:a015:
Hadi vazgeç kızım
Sen çağır baban hazır
benim kınamda bunu çalsalar ben ağlarım yok yüksek yüksek tepeler yok kınayı getir anne falan ben onlarda hiç duygulanmıorum nedense yaaa
Hadi vazgeç kızım
Sen çağır baban hazır
Allah seni bildiği gibi yapsın beaaa, zaten bugün havalardan bunalımdayım.6 cı katta çalışıyom valla atarım kendimi aşağı
benim kınamda bunu çalsalar ben ağlarım yok yüksek yüksek tepeler yok kınayı getir anne falan ben onlarda hiç duygulanmıorum nedense yaaa
evet yaa deiştirelim supercim ben senin gelinlik modelini görmedim ayşiranın hangi modelini diktirdin hayatım sen eklesene bakim
evet yaa deiştirelim supercim ben senin gelinlik modelini görmedim ayşiranın hangi modelini diktirdin hayatım sen eklesene bakim
sen ayşiranın modelini yaptırmıomuydun tatlım gelinlikte sanki öle hatırlıorum ben ama nerde yaptırıosun resmini hiç koymuşmuydun ben görmedim de merak ettim gelinliğinin modelini tatlım