- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.201
Evv bulmak lafmı kankaaaa evi tuttummmm,bugün kontrat yapılıyo :roflol:
hade gözün aydın oh bir yükten daha kurtuldun..hatta en büyük yüktenyerimseniben
C.tsi provaya çağırdı,bakalım ne kadar ilerleme kaydetmiş onuda görücez :hooray:
Hehehehe ben bildimmm ben bildimmmmm :lepi: Hayırlısı olsun canım çok sevindimmm nasıl biyer anlatsana hadiii çok heycanlı yaaaeyvahedigeldismile
:dance:
Darısı başınıza Allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
Hehehehe ben bildimmm ben bildimmmmm :lepi: Hayırlısı olsun canım çok sevindimmm nasıl biyer anlatsana hadiii çok heycanlı yaaaeyvahedigeldismile
ya dün apar topar babam çağırdı gittim,tam bizim evin karşı sokağında ev boşalmış,ev sahibi emlakçıya vermiş,adam ismini asarken babam görmüş girmiş gezmiş,ev mükemmel.
boyası badanası kiracı çıkınca yapmış,tertemiz,5 yıllık bina,140m2 3+1 kombili mutfak banyo süper,geniş bol dolaplı.6 katın 4 cü katı.tek kötü yanı asansör yok,ama genciz :sm_confused:napalım
ya dün apar topar babam çağırdı gittim,tam bizim evin karşı sokağında ev boşalmış,ev sahibi emlakçıya vermiş,adam ismini asarken babam görmüş girmiş gezmiş,ev mükemmel.
boyası badanası kiracı çıkınca yapmış,tertemiz,5 yıllık bina,140m2 3+1 kombili mutfak banyo süper,geniş bol dolaplı.6 katın 4 cü katı.tek kötü yanı asansör yok,ama genciz :sm_confused:napalım
oh ne güsel süpermiş he..
4 kat çok güsel...üst seviyorum ben...
Aaa süpermiş cnm yaa hadi hayırlısı olsun annenlerede yakın olucan hem kaydirigubbakcemile2
Artık çeker koyarsın fotolarını evişinin :lepi:
Bizde bulabilsek bi an önceee boshayallersmile
Kirası ne kadar pekii abuk bişey çıkmadı dimi ??
Aaa süpermiş cnm yaa hadi hayırlısı olsun annenlerede yakın olucan hem kaydirigubbakcemile2
Artık çeker koyarsın fotolarını evişinin :lepi:
Bizde bulabilsek bi an önceee boshayallersmile
Kirası ne kadar pekii abuk bişey çıkmadı dimi ??
ya zaten bizim buraları biliyosunuz kazıklanmak boynumuzun borcu :tomato:
emlakçı 1.500tl demiş,babam ev sahibiyle konuşun yeni evlenecekler sizde yardımcı olun falan filan diyerek 1.200 tl ye ikna etmişler. biliyosunuz ben 1500 gözden çıkarmıştım bu ilaç gibi geldi bana :dance:
ya zaten bizim buraları biliyosunuz kazıklanmak boynumuzun borcu :tomato:
emlakçı 1.500tl demiş,babam ev sahibiyle konuşun yeni evlenecekler sizde yardımcı olun falan filan diyerek 1.200 tl ye ikna etmişler. biliyosunuz ben 1500 gözden çıkarmıştım bu ilaç gibi geldi bana :dance:
Aaa çok iyi olmuş o zaamann hihoyyyt
Hadi hayırlı olsun şekerimm mutlulukla huzurla oturun inşallahh opuyorumnanaktan
bugün sessizlik var forumda hayırdır *
ayyyy kızlarr evi tuttuk şimdi bugün nedense yapacak hiçbirşey kalmamış gibi hissediyorum CADIARZU :sm_confused: Napacaktık ev tuttuktan sonra :uhm:
badana falan yapılır eee boyası yeni diyorsun..
eşyalrını sipariş ettnmi ne zaman gelicek??? haber verseydin..
boyaya falan gerek yok yaa tertemiz.silinip oturulacak.pencerelrde panjurda var :dance:
eşyalar 22 mayısta gelecek :sm_confused:
Kızlarr dışarı çıkıp gelmiştim bi iş için. Dayanamadım çerezlik aldım bakın bakiiim nasıllar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?