2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben kına yerini anlaşmayı imzaladım bitti bile. şimdi kına için bide kuruyemş için enteresan kutular için eminönünde araştırma yapıcam ama fırsat bulamıyorumki. gündemde ev var

ben kına yerini anlaşmayı imzaladım bitti bile. şimdi kına için bide kuruyemş için enteresan kutular için eminönünde araştırma yapıcam ama fırsat bulamıyorumki. gündemde ev var

Ya buralarda öyle seninki gibi mado felan yok yani biraz uzak kalıyo eve :1no2: İnşallah bulurum güzel bi yer .
Kuruyemişler ve kına için el tokalarınıda almaya gidicem ay bide kıyafet işi var oyyyyyhhhh daral geliyo bana yap yap bitmedi daha ev olmadı onlar yerleşicek delikafadulden

marka olarak da en çok sarayı begeniyorlar..ama çok pahalı..diger markalara göre...

ben deco alıcam...ordan begendim..

Almadık canım mobilyalar bi gelsin eve önce . Royal markası çok güzel diyolar ama bilmiyorum açıkcası en güzeli gidip elleyip dokunup almak sanırım :uhm: Kalitesini belli eder mutlaka

bende royal ve saray bu ikisini düşünüyorum.niyeyse royala biraz daha sıcak bakıyorum bakalım.sizdeki enerjiye hayranım kızlar düğününüze şurda bişe kalmamış arı gibisiniz maşallahh.bi de çogu şeyi son ana bırakmışsınız yükünüz bayagı agır.ben yaydım. şimdiden halıları düşünüyorum.daha nerden baksan 6 ay var.acelecimiyim neyim.sırnaşık şey

arastırma kısmından karar verme kısmından bahsediyorum canımcım..

E tabi canım gelincikiz biz heryere koşuyoruz herşeyden haberimiz oluyo delikafadulden Bide üstelik evde de oturmuyoruz çalışıyoruz hemde deli gibi . Benim burdaki halimi bi görseniz varyaa koştur koştur akşama kadar bi o bölüme bi bu bölüme kaydirigubbakcemile gelip bide burda laf yetiştiriyorum . Akşam gidip alışveriş yapıyorum . Tabi ders çalışmakta var bunların içinde

aynı benn yaa, işte koştur, akşam kursa git, saat 10 da evdeyim, sonra duş falan derken zaten saat 12 oluyo. 1 saat ders çalışıyorum malum bide yüksek yapmaya çalışıyorum bu sene Allahtan tez yopk.o seneye. haftasonlarıda eksikleri al falan derken, anlatırken bile başım dönüyo laelaelaelaelae

Ayyy daha öğlen yemeği yiyemedim koşturmaktan bayılcam şimdi ben bi yiyip geliyom kıslarrr

Akşamda metroda viledanın temizlik setlerinde kampanya varmış hepsini toplayıp gelcem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…