- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.881
Çok yaklaştı yaaa her gece yastığa kafamı koyduğumda diyorumki bi gece daha bitiyo boshayallersmile Artık elimi kolumu attığımda sevdiğim olucak yanımda onu hissedicemm oyyyyy çok özledim bak şimdii :asigim:Şeniz
evet canım yaboshayallersmile o mutlu ediyor ya...
annem dün bana tabaklar ve bardaklar veriyor..yok anacım verme vermiş gibi sayarım diyorum..yok yok al sen diyor..ben kendime alırım diyor..senağlama
aşkımda bir yandan ah diyo anası kıznı düşünüyor..kızıda anasınıboshayallersmile
Anneler dayanamıyoki benimkide aynı . Her yeni aldığı bişeyi çok beğenmiştim ama al senin olsun diyo :1rolleyes:
gelde aglama.....allahtan anneme yakın oturcam..aynı semteyiz...noluyor ya topik salya sümük..:roflol:
108 gün kaldı senağlama
100'ün altına düşünce çok çabuk geçicekkk eyvahedigeldismile
gelde aglama.....allahtan anneme yakın oturcam..aynı semteyiz...
saymıyorum banane bananealsanaalsanasmile
ben saymıyorum şu günleri hiç ama benim yerime sayıyorlar kıslar:hulya:
kardeşim asker malum dügüne gelicek ya..gün sayıyor 42 gün kaldı dügüne demiş..
onuda görmüş olucaz dügün sayesinde..:1hug:
kızlar benimki her ne kadar tam netleşmesede az çok belli oldu galiba sonbahar gibi olcak.
kıslarrr merhabaaa, yazılanları azıcık okumaya çalıştımm ama ben çok gerilerden kalıyorumm yahuu sizi yakalyabilmek ne mümkünn delikafadulden
evv arayanlaraa kolay gelsinnn bol şans diliyorum umarım gönlünüze göre bi ev en kısa zamanda bulursunuz :)
dans meselesine gelince bence de eller boyunda komik duruyo diğeri daha hoş hem fotoğraflarda daha iyi durur gibii :)) bi de aslında o gelinlikle dans provası yapmak lazım bencee
Kına için yakın çevredeki bütün salonlara mail atıyorum inş düzgün fiyatlar çıkar :Saruboceq: Şu işide halletmem lazım bi an önce
hadi gözünaydın canım be:1rolleyes:nim..
sagol canım hafiften heyecan var ama netleşince artarsa bilemem bende sizin gibi duygusallaşabilirim.opuyorumnanaktan
Gelinler GÜNAYDINNNNNNN
Anammmmm nolmuşşş buralar selde kalmış gibi kaydirigubbakcemile3
Ben konunun neresinden dalsam acaba bilmiyorumkismile
DANS - BENCEDE KIZLARIN FİKİRLERİ MANTIKLI DİĞERİ BİRAZ ÇOCUKSU DURUYO.
ANNELER-BENCE HEM GİDERİM HEM AĞLARIM SÖZÜNÜ BURDA KULLANILMASI İÇİN UYDURMUŞLAR
EVVV - BEN HALA BULAMADIMMM KABUSLARIMA GİRİYOOOO
evvettt başka soru alalım hadi kızlar canlanınnnn zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?