• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Çok yaklaştı yaaa her gece yastığa kafamı koyduğumda diyorumki bi gece daha bitiyo boshayallersmile Artık elimi kolumu attığımda sevdiğim olucak yanımda onu hissedicemm oyyyyy çok özledim bak şimdii :asigim:Şeniz

evet canım yaboshayallersmile o mutlu ediyor ya...
annem dün bana tabaklar ve bardaklar veriyor..yok anacım verme vermiş gibi sayarım diyorum..yok yok al sen diyor..ben kendime alırım diyor..senağlama
aşkımda bir yandan ah diyo anası kıznı düşünüyor..kızıda anasınıboshayallersmile

evet canım yaboshayallersmile o mutlu ediyor ya...
annem dün bana tabaklar ve bardaklar veriyor..yok anacım verme vermiş gibi sayarım diyorum..yok yok al sen diyor..ben kendime alırım diyor..senağlama
aşkımda bir yandan ah diyo anası kıznı düşünüyor..kızıda anasınıboshayallersmile

Anneler dayanamıyoki benimkide aynı . Her yeni aldığı bişeyi çok beğenmiştim ama al senin olsun diyo :1rolleyes:

noluyor ya topik salya sümük..:roflol:
gelde aglama.....allahtan anneme yakın oturcam..aynı semteyiz...

108 gün kaldı senağlama

100'ün altına düşünce çok çabuk geçicekkk eyvahedigeldismile

saymıyorum banane bananealsanaalsanasmile

ben saymıyorum şu günleri hiç ama benim yerime sayıyorlar kıslar:hulya:

kardeşim asker malum dügüne gelicek ya..gün sayıyor 42 gün kaldı dügüne demiş..
onuda görmüş olucaz dügün sayesinde..:1hug:

gelde aglama.....allahtan anneme yakın oturcam..aynı semteyiz...

saymıyorum banane bananealsanaalsanasmile

ben saymıyorum şu günleri hiç ama benim yerime sayıyorlar kıslar:hulya:

kardeşim asker malum dügüne gelicek ya..gün sayıyor 42 gün kaldı dügüne demiş..
onuda görmüş olucaz dügün sayesinde..:1hug:

kızlar benimki her ne kadar tam netleşmesede az çok belli oldu galiba sonbahar gibi olcak.

kıslarrr merhabaaa, yazılanları azıcık okumaya çalıştımm ama ben çok gerilerden kalıyorumm yahuu sizi yakalyabilmek ne mümkünn delikafadulden

evv arayanlaraa kolay gelsinnn bol şans diliyorum umarım gönlünüze göre bi ev en kısa zamanda bulursunuz :)

dans meselesine gelince bence de eller boyunda komik duruyo diğeri daha hoş hem fotoğraflarda daha iyi durur gibii :)) bi de aslında o gelinlikle dans provası yapmak lazım bencee :p

kıslarrr merhabaaa, yazılanları azıcık okumaya çalıştımm ama ben çok gerilerden kalıyorumm yahuu sizi yakalyabilmek ne mümkünn delikafadulden

evv arayanlaraa kolay gelsinnn bol şans diliyorum umarım gönlünüze göre bi ev en kısa zamanda bulursunuz :)

dans meselesine gelince bence de eller boyunda komik duruyo diğeri daha hoş hem fotoğraflarda daha iyi durur gibii :)) bi de aslında o gelinlikle dans provası yapmak lazım bencee :p

kaydirigubbakcemile3
sagol tatlım...bulucaz inş..

dans meselsini hallettik sende haklısın canım..aynen öyle..
gelinlkle degilde evde denedik gecen gün deneriz yine..kaydirigubbakcemile2

Kına için yakın çevredeki bütün salonlara mail atıyorum inş düzgün fiyatlar çıkar :Saruboceq: Şu işide halletmem lazım bi an önce

Gelinler GÜNAYDINNNNNNN
Anammmmm nolmuşşş buralar selde kalmış gibi kaydirigubbakcemile3
Ben konunun neresinden dalsam acaba bilmiyorumkismile

ayy valla ne oluyosa yaklaşınca oluyomuşşş ben şimdi anlıyorumm 44 gün kaldııı delikafadulden

ayy biz de daha kına meselesini halletmedik konsept halinde o işi bi halledicem ilk fırsat bulduğum anda :)))

DANS - BENCEDE KIZLARIN FıKıRLERı MANTIKLI DıĞERı BıRAZ ÇOCUKSU DURUYO.
ANNELER-BENCE HEM GıDERıM HEM AĞLARIM SÖZÜNÜ BURDA KULLANILMASI ıÇıN UYDURMUŞLAR
EVVV - BEN HALA BULAMADIMMM KABUSLARIMA GıRıYOOOO
evvettt başka soru alalım hadi kızlar canlanınnnn zemuszemus

Gelinler GÜNAYDINNNNNNN
Anammmmm nolmuşşş buralar selde kalmış gibi kaydirigubbakcemile3
Ben konunun neresinden dalsam acaba bilmiyorumkismile

ne günaydını yahu:roflol:
ben yarım saat sonra öglen yemegine çıkıcam tünaydın..

seni hangisi etkilediyse ordan dal canım

DANS - BENCEDE KIZLARIN FİKİRLERİ MANTIKLI DİĞERİ BİRAZ ÇOCUKSU DURUYO.
ANNELER-BENCE HEM GİDERİM HEM AĞLARIM SÖZÜNÜ BURDA KULLANILMASI İÇİN UYDURMUŞLAR
EVVV - BEN HALA BULAMADIMMM KABUSLARIMA GİRİYOOOO
evvettt başka soru alalım hadi kızlar canlanınnnn zemuszemus

vereliniortak dans evet...

hem aglanır..hem gidilir hayat bu...boshayallersmile

Back