• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

vileda almadım daha bana da al dermişim...kaydirigubbakcemile3

ay onu da alıyım ben..boshayallersmile

vileda almadım daha bana da al dermişim...kaydirigubbakcemile3

ay onu da alıyım ben..boshayallersmile

Alıyım şekerim kargolarım hemen kaydirigubbakcemile3
Normal büyük marketlerde bakmıştım sadece kovası 20 lira felandı Vileda markasının ürünlerinde. Diğer uyduruklarıda varda sağlam bişeye benzemiyodu. Sonra bizim kliniğe metronun kataloğu geliyo baktım 18.90 hemde kovası sapı süpürgesi hepsi bir arada ben bunu kaçırırmıyım hiç kaydirigubbakcemile4
vileda.jpg

anammm yuhhhh yaniii viledayıda şimdiden alınırmı yaaa kaydirigubbakcemile3
ev yok kafamızı sokacak, şimdi ben elimde viledayla eve gitsem annem aynı viledayla beni döver sositososito

Kızlar yaa bi sitede görmüştüm çift taraflı mıknatıslı cam siliciymiş. cama tutuyosun arkasından yapıştırıyosun. İç taraftan nereyi silersen o da aynı şekilde dıştan siliyo çok orjinalmiş camın dışına sarkıp silmeye gerek yok zaten ödüm kopar silemem ben kaydirigubbakcemile3 Bunu herhangi bi yerde gören bilen var mıı gidip alsam bilmiyorumkismile
20091229105232.jpg

Kızlar yaa bi sitede görmüştüm çift taraflı mıknatıslı cam siliciymiş. cama tutuyosun arkasından yapıştırıyosun. İç taraftan nereyi silersen o da aynı şekilde dıştan siliyo çok orjinalmiş camın dışına sarkıp silmeye gerek yok zaten ödüm kopar silemem ben kaydirigubbakcemile3 Bunu herhangi bi yerde gören bilen var mıı gidip alsam bilmiyorumkismile
20091229105232.jpg

ben pazardada görmüştümmmmm :roflol:
annemin temizlikçisi yaşlandım artık cam silemiyom bana onlardan al demiştide bakıyoduk, gördüm.ama hiç güzel silmiyo.adam camda deniyodu hep leke kalıyo bide hani camda sinek pislikleri falan oluya onları çıkarmıyo sen yeniden çıkarmak zorunda kalıyosun.:sm_confused:

anammm yuhhhh yaniii viledayıda şimdiden alınırmı yaaa kaydirigubbakcemile3
ev yok kafamızı sokacak, şimdi ben elimde viledayla eve gitsem annem aynı viledayla beni döver sositososito

Bende sabah anneme dedim vileda alıcam diye Allahım akıl fikir ver bu kıza hangi evi temizleyecekse artık diyodu peşimden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olsun şekerim eksik olmasın hiçbişey bulduğunu at sepete kaydirigubbakcemile2

ben pazardada görmüştümmmmm :roflol:
annemin temizlikçisi yaşlandım artık cam silemiyom bana onlardan al demiştide bakıyoduk, gördüm.ama hiç güzel silmiyo.adam camda deniyodu hep leke kalıyo bide hani camda sinek pislikleri falan oluya onları çıkarmıyo sen yeniden çıkarmak zorunda kalıyosun.:sm_confused:

Hadi ya :uhm: Neyse salla gitsin o zamankaydirigubbakcemile3

Alıyım şekerim kargolarım hemen kaydirigubbakcemile3
Normal büyük marketlerde bakmıştım sadece kovası 20 lira felandı Vileda markasının ürünlerinde. Diğer uyduruklarıda varda sağlam bişeye benzemiyodu. Sonra bizim kliniğe metronun kataloğu geliyo baktım 18.90 hemde kovası sapı süpürgesi hepsi bir arada ben bunu kaçırırmıyım hiç kaydirigubbakcemile4
vileda.jpg

ay sagol canımkaydirigubbakcemile5
bunların hepsi 19 yane
dur bir bakım bizim orda ne kadara alıcam ben..

yaa lindadrk yedin kafayı kızııımmmm alma yeterrrrr, aldığını nerene koyucannnn kaydirigubbakcemile3
Hurç eminönünde daha hesaplı sen biliyosun yani ne gerek varrr aklinialirimsmile

yaa lindadrk yedin kafayı kızııımmmm alma yeterrrrr, aldığını nerene koyucannnn kaydirigubbakcemile3
Hurç eminönünde daha hesaplı sen biliyosun yani ne gerek varrr aklinialirimsmile

Valla doğru söylüyosun kafayı yedim ya hastalık oldu bende . Ben 3+1 evede sığamıcam 150 160 mt2liklere bakıyım en iyisi :roflol:

Ya eminönünde hurç var biliyorumda bunlar vakumlu diye şeeetttimm kankaa :kedi: kaydirigubbakcemile3

böyle inci mi taksam ...
yoksa sıra sıra olanlardan mı????CADIARZU

Eklentiler

• $AKPTN5QCA0KSJNXCA4N6DILCAOY7F12CAYPXZA0CADEWL5ECAE1NIIPCA2L4C00CA22MJ6WCAD1BCGKCAATZ480CA9RB0W4C.jpg
    $AKPTN5QCA0KSJNXCA4N6DILCAOY7F12CAYPXZA0CADEWL5ECAE1NIIPCA2L4C00CA22MJ6WCAD1BCGKCAATZ480CA9RB0W4C.jpg
    1,2 KB · Görüntüleme: 23
Back