- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
- #17.921
vileda almadım daha bana da al dermişim...kaydirigubbakcemile3
ay onu da alıyım ben..boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hoşgeldin
iyyiz sen nasılsın bakalım
hosbldm sgl cici iyim :):icecream:
vileda almadım daha bana da al dermişim...kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaa bi sitede görmüştüm çift taraflı mıknatıslı cam siliciymiş. cama tutuyosun arkasından yapıştırıyosun. İç taraftan nereyi silersen o da aynı şekilde dıştan siliyo çok orjinalmiş camın dışına sarkıp silmeye gerek yok zaten ödüm kopar silemem ben kaydirigubbakcemile3 Bunu herhangi bi yerde gören bilen var mıı gidip alsam bilmiyorumkismile
![]()
anammm yuhhhh yaniii viledayıda şimdiden alınırmı yaaa kaydirigubbakcemile3
ev yok kafamızı sokacak, şimdi ben elimde viledayla eve gitsem annem aynı viledayla beni döver sositososito
ben pazardada görmüştümmmmm :roflol:
annemin temizlikçisi yaşlandım artık cam silemiyom bana onlardan al demiştide bakıyoduk, gördüm.ama hiç güzel silmiyo.adam camda deniyodu hep leke kalıyo bide hani camda sinek pislikleri falan oluya onları çıkarmıyo sen yeniden çıkarmak zorunda kalıyosun.:sm_confused:
Alıyım şekerim kargolarım hemen kaydirigubbakcemile3
Normal büyük marketlerde bakmıştım sadece kovası 20 lira felandı Vileda markasının ürünlerinde. Diğer uyduruklarıda varda sağlam bişeye benzemiyodu. Sonra bizim kliniğe metronun kataloğu geliyo baktım 18.90 hemde kovası sapı süpürgesi hepsi bir arada ben bunu kaçırırmıyım hiç![]()
![]()
kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
Bişey daha buldum .Vakumlu hurç 3lüsü 9.95 miş bu da lazım kaydirigubbakcemile3
![]()
yaa lindadrk yedin kafayı kızııımmmm alma yeterrrrr, aldığını nerene koyucannnn kaydirigubbakcemile3
Hurç eminönünde daha hesaplı sen biliyosun yani ne gerek varrr aklinialirimsmile