- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.941
ben bugün başımı kaşıyamıyom biri benim başımı kaşıyabilirmi kaydirigubbakcemile3
ben bugün başımı kaşıyamıyom biri benim başımı kaşıyabilirmi kaydirigubbakcemile3
ya ama sıra sıra olanlara sahte ye benziyor diye okudum buralarda :uhm:super senin gösterdiğin takı bence çok küçük olur yani ben sahteyim diye bağırır resmen gelinlikte. bence breezep in gösterdikleri güzel, modern gösterişli ama sade CADIARZU
kızlarrr limangoda bugün nevinci nin kampanyası vardı orda ki bi kaç modeli ekliyip sizinle paylaşayım dedimmm :))
İnci set bende arıyorum kuyumculara gittikçe bakıyorum. Annem bileziklerin haricinde İnci set takıcam o hiç bozulmaz ömür boyu hatıra kalır sana diye tutturdu .
Geçenlerde sormuştum sadece kolyesine 650 felan demişti . Bilekliği ve yüzüğünüde yaparsak 1000 -1200 olur sanırım demişti adam:uhm:
Öğrendikçe fiyat ve model ekleyip yazarım supercim senin için.
İnci set bende arıyorum kuyumculara gittikçe bakıyorum. Annem bileziklerin haricinde İnci set takıcam o hiç bozulmaz ömür boyu hatıra kalır sana diye tutturdu .
Geçenlerde sormuştum sadece kolyesine 650 felan demişti . Bilekliği ve yüzüğünüde yaparsak 1000 -1200 olur sanırım demişti adam:uhm:
Öğrendikçe fiyat ve model ekleyip yazarım supercim senin için.
ya kanka annene söyle hiç yaptırmasın, annem mezuniyetimde hediye diye yaptırmıştı dünya paraydı onların çeşitleri var yok doğuranı, yok havuz incisi, yok deniz incisi ,yok saf olanı yok çiziği falan diye heryerdede inci diyolar ama çok fazla kandıran var. bizim akraba kapalıçarşıda kuyumcu o anneme getittirmişti. hiç takmadım takamamda. insan korkuyo çünkü bişey olacak diye.normal imitasyon al gitsin ama kaliteli imitasyonlar var onlardan.öyle gidip euromoda dan falan değil.
fiyatları ne kadardır arse o imitasyonların..
Diyorum bendee tutturdu bi kere akannehir Nasılsa bana sen kendin beğen demişti . Gdip alıyım güzel bi imitasyon aldım anne bu senin bana hediyen diyip alıyım parasını ondan kaydirigubbakcemile3 Düğünden sonra sölerim 22 senedir yemediğim dayağıda yemiş olurum kaydirigubbakcemile3
vay kurnaz seni vay..
neyse iyi akşamlar kıslar görüşürz..
tamam tamamaklinialirimsmileŞaka yapıyorum canım olur mu öle şey kaydirigubbakcemile3
İii akşamlarr bende aşkımcımla bi plan yapıyım hemencicik dün görmedim çok ösledimmmm:asigim:
Yarın görüşürüs kıslarr
dur hemen yaziimm fiyatlarını daaa hepsini yukardan aşağıya numaralnadırmış olursak;
1-189,90
2-219,90
3-219,90
4-189,90
5-179,90
6-59,90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?