- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.661
İnşallah bu emeklerimiz boşa gitmez kaydirigubbakcemile5
Hakkımızda hayırlısı İstanbul'Da..
cnm orası öle ama Allah da görüo çırpınşlarımızı elbet karşılığını alcaz serapcm sen üzme kendini opuyorumnanaktan bzm hesapta istanbul taşı topragı altın muhabbetine döndü güzelim yaaa :roflol:
cnm hemen hemen aynı punları almışız ama dedgm gbi doğudaki kontenjan çok oluo ama oraya gtmekte tek başına yürek ister bnde yok işte..
bnde işletme mezunuym ünversite örgün öğretmden şimdi açıköğretmden halkla ilişkiler okuyrm cnm.. yani istnblda yaşıcgmza göre kesin istnbl olması lazım cnm..
Aslında Mısır daha uygun ..
Fas biraz daha pahalı..
Mısır 4 gün 3-4 yıldız otellerde yarım pansiyon uçak dahil iki kişi ort 2000tl geliyor.
Ama buna tur içindeki özel geziler dahil değil,ayrıca para verip katılıyorsun canım..
Fas'da 2600 gibi galiba..
meltemrecim, adacım slmlar nasılsınz kızlar hihoyyyt
meltemrecim sanada hayırlı tezkereler Allah kavuştrsn cnm çok az kalmış turkbayragi
cnm nedn?
braz zorlanıosun anltmıştn cnm ama hmn karar verme bak düğün hazırlıklarına başlıcksn çalışıo olman biçok şeyi hızlandırmaz mı ?
çok sağol canım hoşbulduk bende bi sıkıntı yok çok şükür sen nasılsın :1hug:
iyiym bnde cnm şükür bu günlerimize kaydirigubbakcemile2
bn deniz cnm sende meltem heralde di mi kaydirigubbakcemile5
haklısın canım. zaten başka işler bakmaya çalışıyorum. burayı bitirmeden geçmek istiyorum ama, çok bunalttılar artık. canım çıktı herşeyi tam olarak halletmekten ama bir faydası yok bana. hayırlısı bakalım. sen nasılsın. neler yaptın
bzm hesapta istanbul taşı topragı altın muhabbetine döndü güzelim yaaa :roflol:
gayet iyimiş aslında :asigim: hayırlısı olsun inş.
benim hayalimde bali veya phuket var, nasip kısmet tabi :çok üzgünüm:
bende mimar sinan'da sanat tarihi bitirdim şimdi halkla ilişkiler okuyorum canım
iktisattan uzattım yoksa geçen sene mezundum :çok üzgünüm:
bugün yatırdım harcımı hatta
ya ne güzel cnm maşallah bnde güzel sanatlarda okuynlara hep hayran olmuşumdur hihoyyyt
üzülme cnm bu sene btrirsn sende inşallah bnde 3. sınıfım :lepi:
ay bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum :kedi: çok sağol canım turkbayragi
ben geldim kızlarrrrr
Çok güldüm ya,aynen o hale geldik..
Bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim :mymeka:
aynen öle cnm bizi bu hale düşürenler utansın ama onların hiçte umrunda kafamçokkarıştı
sağol denizcim. bakalım artık. dayanma gücümü az daha çalıştırayım.
Slm kızlar yine kaynatmışsınız
pardon içeri bakıp geldim..
haklıın deniz.
hoşgeldin OmrumunSahibi.
cnm sen bilirsn tabi yani illa çıkcm dersen bişey dyemem ama sağlık sorunu olmdktan sonra yada iş yerinde seni rahtsz edn birileri falan varsa yani karşı cinsten tabiki de çık hç durma ama sanrım o tarz şeyler yok sadece btn işleri sana yüklüolar anldığım kadrıyla sende yap gtsn boş durmaktan iyidir reyhncm..
işeleyen demir pas tutmaz şakkıdı
iş yapmaktan şikayetçi olmadım hiç. ama şirket berbat.küçücük bir labaratuvardayım. havalandırmayı bırak ufacık bi delik olsa razıyım. koca fabrikada her saat girmediğim yer kalmıyor. yöneticiler ilk okul mezunu diyebilirim. hiç bişey bilmiyorlar. ya elektrik harcanmasın diye klimanın kumandası saklanırmı, saklıyorlar. her gün 50 kişinin peşinde koşuyorum. onların ufacık sorumsuzluğu bir sürü masraf demek,ve bana esip gürlemeleri gerek. daha çoook şey varda. takmıyorum hiçbişeyi. :1closedeyes:
çok iyiyim hamdolsun:) yüzümde güller açıyo resmen:)sen nasılsın canım benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?