2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bende mimar sinan'da sanat tarihi bitirdim şimdi halkla ilişkiler okuyorum canım
iktisattan uzattım yoksa geçen sene mezundum :çok üzgünüm:
bugün yatırdım harcımı hatta

gayet iyimiş aslında :asigim: hayırlısı olsun inş.
benim hayalimde bali veya phuket var, nasip kısmet tabi :çok üzgünüm:

meltemrecim, adacım slmlar nasılsınz kızlar hihoyyyt
meltemrecim sanada hayırlı tezkereler Allah kavuştrsn cnm çok az kalmış turkbayragi

ay bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum :kedi: çok sağol canım turkbayragi

bzm hesapta istanbul taşı topragı altın muhabbetine döndü güzelim yaaa :roflol:

Çok güldüm ya,aynen o hale geldik..
Bizi bu hale getirenler utansın ne diyeyim :mymeka:

gayet iyimiş aslında :asigim: hayırlısı olsun inş.
benim hayalimde bali veya phuket var, nasip kısmet tabi :çok üzgünüm:

Ayy onlarla benim Fas planım karşılaştırılamaz bile..
oralar bir harika ama pahalı yahu :kedi:

olsun cnm gene cvp verdn çok teşkkr edrm opuyorumnanaktan

haklısın canım. zaten başka işler bakmaya çalışıyorum. burayı bitirmeden geçmek istiyorum ama, çok bunalttılar artık. canım çıktı herşeyi tam olarak halletmekten ama bir faydası yok bana. hayırlısı bakalım. sen nasılsın. neler yaptın[/QUOTE]

anladım cnm iş haytnda oluo böle şeyler çok sıkma kendini hayırlısı olsn ama 2. bi işi garantilemdn çıkma derim bn tabi yine senin kararın reyhncm kaydirigubbakcemile5

sağol denizcim. bakalım artık. dayanma gücümü az daha çalıştırayım.

cnm sabret bak sonunda hakkın olanı alcksın..
öle ha diynce bulunmuo iş güç biraz daha dayan reyhancm evlenmenze 1-2 ay kala çıkarsın olmadı hem daha raht hazırlanırsın hem de para sıkıntsı olmaz rahat raht istedgni alırsn zemuszemus

Slm kızlar yine kaynatmışsınız

hg cnm sende katıl..

pardon içeri bakıp geldim..
haklıın deniz.
hoşgeldin OmrumunSahibi.

cnm sen bilirsn tabi yani illa çıkcm dersen bişey dyemem ama sağlık sorunu olmdktan sonra yada iş yerinde seni rahtsz edn birileri falan varsa yani karşı cinsten tabiki de çık hç durma ama sanrım o tarz şeyler yok sadece btn işleri sana yüklüolar anldığım kadrıyla sende yap gtsn boş durmaktan iyidir reyhncm..
işeleyen demir pas tutmaz şakkıdı

iş yapmaktan şikayetçi olmadım hiç. ama şirket berbat.küçücük bir labaratuvardayım. havalandırmayı bırak ufacık bi delik olsa razıyım. koca fabrikada her saat girmediğim yer kalmıyor. yöneticiler ilk okul mezunu diyebilirim. hiç bişey bilmiyorlar. ya elektrik harcanmasın diye klimanın kumandası saklanırmı, saklıyorlar. her gün 50 kişinin peşinde koşuyorum. onların ufacık sorumsuzluğu bir sürü masraf demek,ve bana esip gürlemeleri gerek. daha çoook şey varda. takmıyorum hiçbişeyi. :1closedeyes:

cnm bnde iş yapmktan kaçıosn anlmında sölemdm yanlış anlama..
evet malesef oluo böle durumlar sabret cnm takma bak ne güzel demşsn elinde sonunda gönlüne göre bi işe geçiş yapcksn sende sıkma kendini yerimseniben

bn çıkıorm cnm işlerim var çaşıda görüşrz yine senle bn kaldık o yüzden sana hoşçkl diorm cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…