2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

merhaba kizlar.nasilsiniz? nasil gidiyor?

Slm cnmm..
Nası gitsin valla bugn mudoya uğradm pek bişe beğenemedm yine bu sefer kdkydekne uğradm tuzlk sosluk çerezlik mum falan aldım beğene beğene kaydirigubbakcemile3
Aslında beğendklerim wardıda aldığım takımlara snradan uymaz diye almadım önce takımları alıp snra ufak tefek şeyleri alcam ama tutamadım kendimi onlrı aldım opuyorumnanaktan
Sen neler yapıosn cnm nası gidio?

Hayirli olsun canim benim :kedi:
ben de napim valla bugun sinavim vardi Trde calisabilmek icin TOMER sertifikasi istediler.
dugune kadar halledelim bakalim nolacak

ahhh kizlar ben ne yapayim peki uhhhuuuhuuuuu 1.65 boy 78 kg ve 24 nisan dugun ben nasil verecegim yaaaaa

valla nişanlımla tanıştığımda ben 48 nişanlımda 70 kiloydu şimdi ben 67 o 97 kilo birbirimizi görünce deli gib yemek yiyoruz. hedfim 52 falan

maşallah yahu evlenecek kızlara bak hepimizde aynı dert kaydirigubbakcemile3
ama ilginç olan hepimizin nişanlılarımızla tanışmadan önceki ve sonraki kilo farklarımız sırnaşık şey
ben de başlamadan önce 57kilo civarındaydım boyum 1.70, şimdi oldum 63-64 kilo :çok üzgünüm:
benim diyetlerle hiç aram yoktur o yüzden spora başladım bi haftayı yeni geçti, ama diye düşünenlere şu meşhur isveç diyetini bi denemesini öneririm. ben de eltimden öğrendim, araştırdım olumlu sonuç alan çok kişi var ama tabi şok diyet olduğu için dikkatli olmak lazım buyrunnnnnnnnn

burda, bu konudaki her gelişmeyi paylaşalım şekerler ve nasıl başardığımızı opuyorumnanaktan

Valla ben tanıştığımızda 68dim şimdi 58im bana yaramadı heralde sırnaşık şey

iidi tatlim persembe cvplar aciklanacak isl
bende buaralar baya bisiler aldim ama nasil goturecem bilmiyorumkaydirigubbakcemile5

Ayy canım inşallah geçersin sonuçlar açıklanır açıklanmaz yaz buraya veya özel msj at merak ederm ben noldu diye..
Götürrsn cnmda daha bişe alma o gnde konuşmştk hem getrmen sorun olur hemde burda beğendiğin şeylerde çıkabilr karşına..

ok canim yazarim hemen
canim ben cikiyorum yarin ise gidecem burda 03 48
ii geceler canimm

seyda cevabini yeni okudum tam yatacaktim bir bakayim dedim sen kalmissin bir tek bugun yalnizsin
iyi geceler canim sen de uyu dinlen

Sayfaları okumadan yazıyorum..
Herkes için herşey yolundadır inşallah..
Benim keyfim kaçmış durumda çok umutlandığım bir iş imkanı vardı,olmadı.
Biraz şartlamışım galiba kendimi evlilik üstüne çok güzel olacaktı.
Neyse bunun dışında cuma günü kontrat imzalamak üzere ıstanbul'a gidiyorum.
Evimi göreceğim,temizleyeceğim,eşya almak üzere hazırlayacağım.

Nişanlıma Bosch'tan bir iş teklifi geldi,umarım olur.Ama o zaman da ev sıkıntı olacak,ürün geliştirme departmanında çalışacak o da şu an ki ev tuttuğumuz yere çok ters,bilemiyorum ne yapacağız.. Herşey sorun yahu ..!

Balayı konusunda fikir değiştirdik,yurtdışına gideceğiz,aynı paraya geliyor hemen hemen.. En azından üşümeyiz,bu durumu da böyle hallettik gibi..

Öyle geçiyor günler..

Son düzenleme:
13 hazıran 2010 evlıler kervanına katılma tarıhım :)))) ama Önce askerımın gelmesı lazım tabı Ş:152

canım herşey umarım dilediğiniz gibi olur,fazlada sıkma canını herşey olacağına varıyor çünkü.İstanbul a gelince haber ver tamam mı belki yardıma ihtiyacın olur.

13 hazİran 2010 evlİler kervanına katılma tarİhİm :)))) ama Önce askerİmİn gelmesİ lazım tabİ Ş:152

hayırlısı olsun şimdiden

canım herşey umarım dilediğiniz gibi olur,fazlada sıkma canını herşey olacağına varıyor çünkü.ıstanbul a gelince haber ver tamam mı belki yardıma ihtiyacın olur.

Canım benim sağol düşünmen bile yeter haber veririm elbette kaydirigubbakcemile5
Sen nasılsın..? Nasıl gidiyor,var mı bir sıkıntın ..?

Son düzenleme:

cnm okudum yazdıklarını şimdi iş konusunda seni anlıorum bnde bu sene bi iş görüşmesinin sonucu için kendimi çok şartlamıştım ama olmadı bu konularda hayırlısı neyse o olsun demkten başka şansımız yok malesef ne yapalım sağlık olsun elbet bizimde emek yiceğimz bi kapı açılacaktır üzme kendini olur mu senağlama
eviniz hayırlı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olur .. yuvanızda sağlıkla ve ağız tadıyla oturursunz inşallah :Saruboceq:
serapcım nişanlının işi içinde hakınızda hayırlısı olsun..cnm istanbulda yaşamak zaten başlı başına sorun insanların btn hayatı ulaşımda geçior üzme kendini..
yurtdışı balayı içinde bncede çok güzel bi fikir kimsenin sizi tanımadığı biyerde rahat rahat oh ne güzel cnm bnm zemuszemus
herşey olcagına varır üzme kendini bak mutlu günlerine çok az kaldı hiçbirşeyi kafana takma artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…