- 9 Mart 2009
- 842
- 1
- 116
- 43
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.641
13 hazİran 2010 evlİler kervanına katılma tarİhİm :)))) ama Önce askerİmİn gelmesİ lazım tabİ Ş:152
cnm okudum yazdıklarını şimdi iş konusunda seni anlıorum bnde bu sene bi iş görüşmesinin sonucu için kendimi çok şartlamıştım ama olmadı bu konularda hayırlısı neyse o olsun demkten başka şansımız yok malesef ne yapalım sağlık olsun elbet bizimde emek yiceğimz bi kapı açılacaktır üzme kendini olur mu senağlama
eviniz hayırlı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olur .. yuvanızda sağlıkla ve ağız tadıyla oturursunz inşallah :Saruboceq:
serapcım nişanlının işi içinde hakınızda hayırlısı olsun..cnm istanbulda yaşamak zaten başlı başına sorun insanların btn hayatı ulaşımda geçior üzme kendini..
yurtdışı balayı içinde bncede çok güzel bi fikir kimsenin sizi tanımadığı biyerde rahat rahat oh ne güzel cnm bnm zemuszemus
herşey olcagına varır üzme kendini bak mutlu günlerine çok az kaldı hiçbirşeyi kafana takma artık opuyorumnanaktan
Sayfaları okumadan yazıyorum..
Herkes için herşey yolundadır inşallah..
Benim keyfim kaçmış durumda çok umutlandığım bir iş imkanı vardı,olmadı.
Biraz şartlamışım galiba kendimi evlilik üstüne çok güzel olacaktı.
Neyse bunun dışında cuma günü kontrat imzalamak üzere İstanbul'a gidiyorum.
Evimi göreceğim,temizleyeceğim,eşya almak üzere hazırlayacağım.
Nişanlıma Bosch'tan bir iş teklifi geldi,umarım olur.Ama o zaman da ev sıkıntı olacak,ürün geliştirme departmanında çalışacak o da şu an ki ev tuttuğumuz yere çok ters,bilemiyorum ne yapacağız.. Herşey sorun yahu ..!
Balayı konusunda fikir değiştirdik,yurtdışına gideceğiz,aynı paraya geliyor hemen hemen.. En azından üşümeyiz,bu durumu da böyle hallettik gibi..
Öyle geçiyor günler..
13 hazİran 2010 evlİler kervanına katılma tarİhİm :)))) ama Önce askerİmİn gelmesİ lazım tabİ Ş:152
İş konusu yıllardır canımı sıkıyor.Bazı çalışan insanlara bakıyorum bazen o zaman daha çok kızıyorum kendime.. Kpss'ye yüklenmeyi düşünüyorum bir taraftan da..Off bilmiyorum,neyse gündemim başka zaten son günlerde..
Ona teklif edilen iş olursa büyük bir rahatlama yaşarız,şirket kurumsal,gelecke açısından da rahat oluruz. Ama kısmet tabii..
Mısır,Fas gibi yerleri düşündük..Soğuk olmasın istedik,yani prag'a ,roma'ya gideceğime tr'de kalırım.Benim mantığım bu ama tabii zevk meselesi tatil işi de..
Bütün güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım a.s.
İş konusu yıllardır canımı sıkıyor.Bazı çalışan insanlara bakıyorum bazen o zaman daha çok kızıyorum kendime.. Kpss'ye yüklenmeyi düşünüyorum bir taraftan da..Off bilmiyorum,neyse gündemim başka zaten son günlerde..
Ona teklif edilen iş olursa büyük bir rahatlama yaşarız,şirket kurumsal,gelecke açısından da rahat oluruz. Ama kısmet tabii..
Mısır,Fas gibi yerleri düşündük..Soğuk olmasın istedik,yani prag'a ,roma'ya gideceğime tr'de kalırım.Benim mantığım bu ama tabii zevk meselesi tatil işi de..
Bütün güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım a.s.
Canım benim sağol düşünmen bile yeter haber veririm elbette kaydirigubbakcemile5
Sen nasılsın..? Nasıl gidiyor,var mı bir sıkıntın ..?
cnm kpss faln yalandan ibaret eger öğretmenlik faln yapmyı düşünmüosan tabi..
yani bn grdm puanımda var ama boş kontenjan skıntısı var tabi doğu da çok ama bnde doğuyu istemiorum ailemde istemio o yzden kaldık böle.. ne yapym bnmde tek umudum istnbul bu konuda hemen banka sınavlarına gircem inşllah evlendkten sonra..
sende üzülme bak istnblda bulucksn kendine göre güzel bi iş Allahın izniyle :Saruboceq:
mısırı faln bnde çok merek ediyrm cnm belkim bizde gideriz o taraflara hihoyyyt
cnm ne demk içimden geçenleri sölüorum cidden opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun cnm üzme kendini.sevginiz daim olsun da herşey rayına girer..Sayfaları okumadan yazıyorum..
Herkes için herşey yolundadır inşallah..
Benim keyfim kaçmış durumda çok umutlandığım bir iş imkanı vardı,olmadı.
Biraz şartlamışım galiba kendimi evlilik üstüne çok güzel olacaktı.
Neyse bunun dışında cuma günü kontrat imzalamak üzere İstanbul'a gidiyorum.
Evimi göreceğim,temizleyeceğim,eşya almak üzere hazırlayacağım.
Nişanlıma Bosch'tan bir iş teklifi geldi,umarım olur.Ama o zaman da ev sıkıntı olacak,ürün geliştirme departmanında çalışacak o da şu an ki ev tuttuğumuz yere çok ters,bilemiyorum ne yapacağız.. Herşey sorun yahu ..!
Balayı konusunda fikir değiştirdik,yurtdışına gideceğiz,aynı paraya geliyor hemen hemen.. En azından üşümeyiz,bu durumu da böyle hallettik gibi..
Öyle geçiyor günler..
canım ya aslında ben de çok sıkkınım nişanlımla konuşmuyoruz,dün işten çıktı 19:00 da direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü falan bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.Ben aramadım o da hala aramadı.Hem suçlu hem güçlü.
Kuşum bir laf dedin bak ben döktüm eteğimdeki incileri ne doluymuşum meğer
Ben Kamu Yönetimi Mezunuyum Örgün Öğretim,ayrıca Açıköğretim'den Halkla İlişkiler ve İşletme Mezunuyum..
Kpss ile yerleşebilirim ama adam gibi çalışmam gerek,sonra dediğin gibi tercih sıkıntıları başlıyor.
78 Puanım vardı ama iç anadolu'dna sonraki illere tutuyordu,gitsem ne yapacağım ..?
İstanbul'Da yerleşmem gerek,inşallah.. Sen ne mezunusun canımm.?
canlarım merhaba,
canım ya aslında ben de çok sıkkınım nişanlımla konuşmuyoruz,dün işten çıktı 19:00 da direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü falan bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.Ben aramadım o da hala aramadı.Hem suçlu hem güçlü.
reyhancm slm hg..
nasılsın cnm kolay gelsin iştesin sen şimdi ne güzel zemuszemus
ay ben sorana kadar yazmışsın bile canım
ben de Fas'a bayılıyorum ya, kaç gün ne kadara mal oluyor orda canım :kedi:
meltemrecim, adacım slmlar nasılsınz kızlar hihoyyyt
meltemrecim sanada hayırlı tezkereler Allah kavuştrsn cnm çok az kalmış turkbayragi
hayırlısı olsun cnm üzme kendini.sevginiz daim olsun da herşey rayına girer..
hoşgeldin cnm sen de. hayırlı olsun. eh az kalmış seninde
cnm hemen hemen aynı punları almışız ama dedgm gbi doğudaki kontenjan çok oluo ama oraya gtmekte tek başına yürek ister bnde yok işte..
bnde işletme mezunuym ünversite örgün öğretmden şimdi açıköğretmden halkla ilişkiler okuyrm cnm.. yani istnblda yaşıcgmza göre kesin istnbl olması lazım cnm..
hayırlısı olsun cnm üzme kendini.sevginiz daim olsun da herşey rayına girer..
hb cnm.ewet denizim.işteyim. ama işi yavaşlatma eylemi yapıyorum. gerçi çoğu şeyi halettim ama birazda başkaları çalışsın. haftaya bırakmayı düşünüyorum. %99 çıkıcam işten.
çok sağol canım hoşbulduk bende bi sıkıntı yok çok şükür sen nasılsın :1hug:
iyiym bnde cnm şükür bu günlerimize kaydirigubbakcemile2
bn deniz cnm sende meltem heralde di mi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?