2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

İş konusu yıllardır canımı sıkıyor.Bazı çalışan insanlara bakıyorum bazen o zaman daha çok kızıyorum kendime.. Kpss'ye yüklenmeyi düşünüyorum bir taraftan da..Off bilmiyorum,neyse gündemim başka zaten son günlerde..

Ona teklif edilen iş olursa büyük bir rahatlama yaşarız,şirket kurumsal,gelecke açısından da rahat oluruz. Ama kısmet tabii..

Mısır,Fas gibi yerleri düşündük..Soğuk olmasın istedik,yani prag'a ,roma'ya gideceğime tr'de kalırım.Benim mantığım bu ama tabii zevk meselesi tatil işi de..

Bütün güzel dileklerin için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım a.s.

Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah canım ya vardır herşeyde bi hayır deyip sabretmekten başka yapacak bişey yok. belki bu iş olmadı ama daha iyisi gelir inş :teselli:

nişanlının işi için de hayırlısı olsun, servisi vardır boschun mutlaka, aman şu zamanda işi olsun da tek sorun yol olsun tatlım ya :1hug:

ay bi de merak ettim yurtdışında nereyi düşünüyorsunuz ne kadara mal oluyor, bizim de istediğimiz yurt dışı da :kedi:

13 hazİran 2010 evlİler kervanına katılma tarİhİm :)))) ama Önce askerİmİn gelmesİ lazım tabİ Ş:152

hayırlı olsun canım, ben de asker bekliyorum bi alt devremsin sanırım benim şafak da 66 :asigim: gelir gelmez evleneceğinize göre işi hazır mı şekerim maşallah

cnm kpss faln yalandan ibaret eger öğretmenlik faln yapmyı düşünmüosan tabi..
yani bn grdm puanımda var ama boş kontenjan skıntısı var tabi doğu da çok ama bnde doğuyu istemiorum ailemde istemio o yzden kaldık böle.. ne yapym bnmde tek umudum istnbul bu konuda hemen banka sınavlarına gircem inşllah evlendkten sonra..
sende üzülme bak istnblda bulucksn kendine göre güzel bi iş Allahın izniyle :Saruboceq:
mısırı faln bnde çok merek ediyrm cnm belkim bizde gideriz o taraflara hihoyyyt
cnm ne demk içimden geçenleri sölüorum cidden opuyorumnanaktan

ay ben sorana kadar yazmışsın bile canım
ben de Fas'a bayılıyorum ya, kaç gün ne kadara mal oluyor orda canım :kedi:

meltemrecim, adacım slmlar nasılsınz kızlar hihoyyyt
meltemrecim sanada hayırlı tezkereler Allah kavuştrsn cnm çok az kalmış turkbayragi

Canım benim sağol düşünmen bile yeter haber veririm elbette kaydirigubbakcemile5
Sen nasılsın..? Nasıl gidiyor,var mı bir sıkıntın ..?

canım ya aslında ben de çok sıkkınım nişanlımla konuşmuyoruz,dün işten çıktı 19:00 da direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü falan bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.Ben aramadım o da hala aramadı.Hem suçlu hem güçlü.
Kuşum bir laf dedin bak ben döktüm eteğimdeki incileri ne doluymuşum meğer

Ben Kamu Yönetimi Mezunuyum Örgün Öğretim,ayrıca Açıköğretim'den Halkla İlişkiler ve İşletme Mezunuyum..
Kpss ile yerleşebilirim ama adam gibi çalışmam gerek,sonra dediğin gibi tercih sıkıntıları başlıyor.
78 Puanım vardı ama iç anadolu'dna sonraki illere tutuyordu,gitsem ne yapacağım ..?
İstanbul'Da yerleşmem gerek,inşallah.. Sen ne mezunusun canımm.?

hayırlısı olsun cnm üzme kendini.sevginiz daim olsun da herşey rayına girer..

13 hazİran 2010 evlİler kervanına katılma tarİhİm :)))) ama Önce askerİmİn gelmesİ lazım tabİ Ş:152

hoşgeldin cnm sen de. hayırlı olsun. eh az kalmış seninde

adacım ya çok sinir bi durum bnada bu tarz bişey olsa sinirden sabaha kadr ağlardım bu erkekler bazen çok vurdumduymaz oluo..
cnm sıkma kendini aynı şeyi sen ona yapta görsün nasıl oluomuş :içelim:

cnm hemen hemen aynı punları almışız ama dedgm gbi doğudaki kontenjan çok oluo ama oraya gtmekte tek başına yürek ister bnde yok işte..
bnde işletme mezunuym ünversite örgün öğretmden şimdi açıköğretmden halkla ilişkiler okuyrm cnm.. yani istnblda yaşıcgmza göre kesin istnbl olması lazım cnm..

Arkadaş konusundan ben de çok daralıyorum.Bizde gezmeye gitmek,ne bileyim öyle arkadaşlarla takılmak vs sorun değildir,ikimiz için de ..Ancaaaak haber vermek kaydıyd,arandığında açılacak telefon,kiminle olduğu anlatılacak,ne zaman eve döneceği belli olacak..

Çook kavga ettik bu sebeplerden ama düzeldi artık,istediği yere gider ama bu şartlara uyar,sessiz bir antlaşma aramızda..
Eğer canımı çok sıkarsa arkadaş yüzünden git arkadaşına sarıl uyu bundan sonraki yıllarda,kime ne kadar değer verip,vakit ayıracağını bil derim.Arkadaşlarından ilk evlenecke olan o,düzgün ilişkisi olan o,uymuyorlar ya,ortak noktaları çok az..
Erkeği özgür bırak muhabbeti var ya,doğru ama onlarda hakkını verecek..

Hem haftasonu değil,nişanlının işi var bildiğim kadarıyla,niye haftaiçi yaşanıyor bu aksiyonlar..? Evlenecek adam ilikşilerini yavaş yavaş düzenlemeli,şurada ne kalmış,sen gereken ayarı ver..Sırf sen istediğin için değil,evliliğiniz için şimdiden düzenlemeyi yap.

Canını sıkma tatlım,seninkine has bir durum değil bu..Ama öğrenecek,evli bir adam olacağım yavaş yavaş değiştirmem gerek hayatımı diyecek,o telefonu açmadığında Ayda'nın onun suratına bakmayacağını bilecek..

Sakin ama istikrarlı ol tatlım kaydirigubbakcemile5

reyhancm slm hg..
nasılsın cnm kolay gelsin iştesin sen şimdi ne güzel zemuszemus

hb cnm.ewet denizim.işteyim. ama işi yavaşlatma eylemi yapıyorum. gerçi çoğu şeyi halettim ama birazda başkaları çalışsın. haftaya bırakmayı düşünüyorum. %99 çıkıcam işten.

ay ben sorana kadar yazmışsın bile canım
ben de Fas'a bayılıyorum ya, kaç gün ne kadara mal oluyor orda canım :kedi:

Aslında Mısır daha uygun ..
Fas biraz daha pahalı..
Mısır 4 gün 3-4 yıldız otellerde yarım pansiyon uçak dahil iki kişi ort 2000tl geliyor.
Ama buna tur içindeki özel geziler dahil değil,ayrıca para verip katılıyorsun canım..
Fas'da 2600 gibi galiba..

meltemrecim, adacım slmlar nasılsınz kızlar hihoyyyt
meltemrecim sanada hayırlı tezkereler Allah kavuştrsn cnm çok az kalmış turkbayragi

çok sağol canım hoşbulduk bende bi sıkıntı yok çok şükür sen nasılsın :1hug:

uzun bi ilişkiniz varmış canım sanırım onun verdiği bi rahatlık var nişanlında, naz yapması gereken senken, haklı senken nasıl böyle davranabiliyor kafamçokkarıştı
çok sabırlısın maşallah bırak aramamayı öncelikle telefonu suratıma kapattığı an yer tekmeyi o ne demekmiş öyle lmaz:

hoşgeldin cnm sen de. hayırlı olsun. eh az kalmış seninde

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan ben adınızı bilmiyorum kimsenin yahu :kedi:

İnşallah bu emeklerimiz boşa gitmez kaydirigubbakcemile5
Hakkımızda hayırlısı İstanbul'Da..

AMinnn canım,sizinde daim olsun kaydirigubbakcemile5

hb cnm.ewet denizim.işteyim. ama işi yavaşlatma eylemi yapıyorum. gerçi çoğu şeyi halettim ama birazda başkaları çalışsın. haftaya bırakmayı düşünüyorum. %99 çıkıcam işten.

cnm nedn?
braz zorlanıosun anltmıştn cnm ama hmn karar verme bak düğün hazırlıklarına başlıcksn çalışıo olman biçok şeyi hızlandırmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…