2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Valla cnm 2 tane daire alcana 1 tane dğru düzgn bi yerde alsın..
Bakırköyde alabilir beylikdüzü biraz uzak ama yeni yerleşim yeri oldğu için çok güzel daireler war beşiktaş olabilr cnm bahçelievler ortaköy,şişli,yeşilköy,bebek,nişantaşı,etiler bunlar aklıma gelenler buralarda fiyatlar biraz pahalı olabilr ama 2 daire yerine 1 tane alabilrsnz baştada dediğim gbi..
İnternetten emlak sitelerine girip istanbul avrpa yaksndaki semtlerden bakabilrsn baktıkca hatrlarsn ztn duyduğun güzel semtleri.
Eğer sözlün annesine bu konuda söz hakkı vermesse onu kırmadan bu konuyu ikiniz aranzda halletmenz gerektiğini anlatırsa karışamaz anneside..

okmeydanına razıyım demiştim ama kulaksız sınırından çıkmıyor maalesef. tüm çevrem burda diyo .bi netten araştırayım mantıklı fiyata biyer bulurum inş:)

Benim çıkmam lazm cnm ksra bkma inşallah yardımcı olabilmişimdir..
Askım bize gelcek dha banyo yapıp ona sosyete mantısı yapcm off son dk hbr werio herşey birbirne girdi yaa neyse güzel gelinler akşama görüşürs öptm hepniziii :teselli:

yaa benimki yeni gitti kısa dönem çabuk geçse zaman keşkeemafoldumben

arasıra kk hanımları toplanıyormuş sanırım.aynı şehirlerde olan arkadaşlarımızla böyle organizasyonlar yapabiliriz aslında?derinss şubat mıydı senin düğünün canım? nerde olcak?
ndrcn istanbulda olsaydın keşke be şekerim:)))) olsun biz de bu siteden yetişiriz senin düğüne:)))

esracım düğünün istanbulun neresinde olcak?aslında nikah tarihlerimiz yazılıyo ya hani adaer arkadaşımız mı yazıyodu tam hatırlamıyorum..şehirler de yazılsa tarihin yanında valla toplanırdık ne güzel olurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…