• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Sayfaları okumadan yazıyorum..
Herkes için herşey yolundadır inşallah..
Benim keyfim kaçmış durumda çok umutlandığım bir iş imkanı vardı,olmadı.
Biraz şartlamışım galiba kendimi evlilik üstüne çok güzel olacaktı.
Neyse bunun dışında cuma günü kontrat imzalamak üzere İstanbul'a gidiyorum.
Evimi göreceğim,temizleyeceğim,eşya almak üzere hazırlayacağım.

Nişanlıma Bosch'tan bir iş teklifi geldi,umarım olur.Ama o zaman da ev sıkıntı olacak,ürün geliştirme departmanında çalışacak o da şu an ki ev tuttuğumuz yere çok ters,bilemiyorum ne yapacağız.. Herşey sorun yahu ..!

Balayı konusunda fikir değiştirdik,yurtdışına gideceğiz,aynı paraya geliyor hemen hemen.. En azından üşümeyiz,bu durumu da böyle hallettik gibi..

Öyle geçiyor günler..

Canım hayırlısı neyse hakkında o olsun arkadaşlarında dediği gbi blki daha iyi fırsatlar çıkıcak karşına..
Nişanlının işi hayırlı olsun cnm..

13 hazİran 2010 evlİler kervanına katılma tarİhİm :)))) ama Önce askerİmİn gelmesİ lazım tabİ Ş:152

Allah sabır versin tez zamanda kavuşmanız dileğiyle..
Zaman sizin için su gbi akıp geçsin inş..

canım ya aslında ben de çok sıkkınım nişanlımla konuşmuyoruz,dün işten çıktı 19:00 da direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü falan bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.Ben aramadım o da hala aramadı.Hem suçlu hem güçlü.
Kuşum bir laf dedin bak ben döktüm eteğimdeki incileri ne doluymuşum meğer

Ayyyy bayılazammmm bu erkekler ve vurdumduymazlıkları beni öldürcek ne rahat yartıklar dimi ya biz nie onlar kdr rahat olamıorus acaba :umursamaz:
Böyle normal zamanda bile teline cwp wermediği kapalı oldğnda çıldırıorum kuduruorum resmen oldğm yerde sen yine sakinmişsin cnm telefondaki sesimden onda ne uyku kalırdı nede içkinin etkisi hem kafayı yer hemde yedirtirdim kesn..

Arkadaş konusundan ben de çok daralıyorum.Bizde gezmeye gitmek,ne bileyim öyle arkadaşlarla takılmak vs sorun değildir,ikimiz için de ..Ancaaaak haber vermek kaydıyd,arandığında açılacak telefon,kiminle olduğu anlatılacak,ne zaman eve döneceği belli olacak..

Çook kavga ettik bu sebeplerden ama düzeldi artık,istediği yere gider ama bu şartlara uyar,sessiz bir antlaşma aramızda..
Eğer canımı çok sıkarsa arkadaş yüzünden git arkadaşına sarıl uyu bundan sonraki yıllarda,kime ne kadar değer verip,vakit ayıracağını bil derim.Arkadaşlarından ilk evlenecke olan o,düzgün ilişkisi olan o,uymuyorlar ya,ortak noktaları çok az..
Erkeği özgür bırak muhabbeti var ya,doğru ama onlarda hakkını verecek..

Hem haftasonu değil,nişanlının işi var bildiğim kadarıyla,niye haftaiçi yaşanıyor bu aksiyonlar..? Evlenecek adam ilikşilerini yavaş yavaş düzenlemeli,şurada ne kalmış,sen gereken ayarı ver..Sırf sen istediğin için değil,evliliğiniz için şimdiden düzenlemeyi yap.

Canını sıkma tatlım,seninkine has bir durum değil bu..Ama öğrenecek,evli bir adam olacağım yavaş yavaş değiştirmem gerek hayatımı diyecek,o telefonu açmadığında Ayda'nın onun suratına bakmayacağını bilecek..

Sakin ama istikrarlı ol tatlım kaydirigubbakcemile5

Evet cnm dğru sölüosun bu erkeklere baştan tavrını belli ediceksin bizde arkdş konusunda çok sıkntı çektik hepsi sap mübrarek kötü örnekler sonunda kurtarabildim askmı yine onay verdiklerimle görüşürs ama hala onlarında dğru düzgn ilişkileri yok..
İşte kötü örnek bekar arkdş kaydirigubbakcemile3
Erkeklerin evlencem fikrine alışp arkdşlarından sıyrılmaları biraz zor oluo heralde kendilerni arkdşlarna ihanet etmiş gbi hissediolar belki adanın nişanlısıda öyle düşünüodur..

ev olayına verdiğim tepkileri annesine anlatmış biliyomusun canım ya:( ona çok sinirlenmiştim önce.teyzesiyle hastanede konuştuk biraz bana hak verdi.en son sözlümle konuştuk ve son diyorum dedim bu evi alırsan beni unut diye..vazgeçti sanırım lafını bile etmiyo:) illa gözünü korkutmak mı lazım ya:) ay şükür kurtuldum büyük ölçüde şu evden:)

ev olayına verdiğim tepkileri annesine anlatmış biliyomusun canım ya:( ona çok sinirlenmiştim önce.teyzesiyle hastanede konuştuk biraz bana hak verdi.en son sözlümle konuştuk ve son diyorum dedim bu evi alırsan beni unut diye..vazgeçti sanırım lafını bile etmiyo:) illa gözünü korkutmak mı lazım ya:) ay şükür kurtuldum büyük ölçüde şu evden:)

Canım ksra bkma unuttum hani senin sözlün ailesine yakın ve senin hiç istemedğn bi semtte ew almak istiodu hatta belki fiyatları yüzünden demiştk..
Seni annesine bakmak istemedğn için orayı istemedğnle suçlamştı dmi dğru hatrlıorum yoksa başkasylamı karştrıorum?

konu cidden bayağı hassasmış.bi arkadaşım da nişanlısının arkadaşlarından dertliydi.bikaç kez ayrılmanın eşiğine bile gelmişlerdi.çünkü arkadaşları resmen sömürüyordu sevgilisini ve onlar yüzünden sevgilisiyle olan tüm planlarını iptal edebiliyordu.evlendikten sonra düzeldi ama.şimdi bu konu hakkında tartışmaları büyük ölçüde azalmış.inş evlendikten sonra siz de atlatırsınız arkadaşlar.ama biraz zorluyor düzelene kadar.

doğru hatırlıyosun canım.annesiyle konuştuk bu konuyu ama annesi ben karışmam ikinizin bileceği iş dese bile ilkkez bu konuda kaynanalık yaptığını gördüm.yüze duramıyorum he dedim geçtim ama sözlümden acısını çıkarıcam.madem onun ailesi bilip annesi fikir verebiliyo bize geldiğinde de annemler fikir vericek.rövanş için bize gelmesini bekliyorum:)

hadi iyi olmuş canım. kaybetme korkusu işe yaramış. aman siz birbirinize sarılın. sevgi saygı az rastlanıyor artık. herşey yolunda gider umarım :Saruboceq:

konu cidden bayağı hassasmış.bi arkadaşım da nişanlısının arkadaşlarından dertliydi.bikaç kez ayrılmanın eşiğine bile gelmişlerdi.çünkü arkadaşları resmen sömürüyordu sevgilisini ve onlar yüzünden sevgilisiyle olan tüm planlarını iptal edebiliyordu.evlendikten sonra düzeldi ama.şimdi bu konu hakkında tartışmaları büyük ölçüde azalmış.inş evlendikten sonra siz de atlatırsınız arkadaşlar.ama biraz zorluyor düzelene kadar.

doğru hatırlıyosun canım.annesiyle konuştuk bu konuyu ama annesi ben karışmam ikinizin bileceği iş dese bile ilkkez bu konuda kaynanalık yaptığını gördüm.yüze duramıyorum he dedim geçtim ama sözlümden acısını çıkarıcam.madem onun ailesi bilip annesi fikir verebiliyo bize geldiğinde de annemler fikir vericek.rövanş için bize gelmesini bekliyorum:)

O arkadaş konusunda hiç bi zaman şununla görüşmeni istemiyorum bununla görüşmeni istemiyorum demedim ama rahatsız oldğm insanların farkdaydı ve o insanların ona bi faydası olmadığını daha çok zarar görüceğini anladı ve mrb mrbdan başka bi muhabbti kalmadı.Hele bitane kankam dediği kız vardı bende tanışmıştım kızla muhabbtimiz iyiydi ama kıza bi türlü ısınamıodum bişe itiodu beni zaten o kıızn en yakın arkdşı Ferhatın eski sevgilisydi snra noldu o kızında ne mal oldğnu anladı tamamen görüşmüolar artık..
Arkadaş konusunda şuan sıkıntı çekmiorum çok şükür görüşmesindn rahatsız oldğm insanlar yok bütün arkdşların bende tanıyorum ve görüşürosda hep birlikte..
Aaa yani kayınvalidende sizin orda oturmanızı istio CADIARZU
Belkide o aklına sokmştur sözlünün alttan alttan oğlunun başka yerde oturmasını istemiosa..
Hep karın bize yakn olur akşamları aklın ewde kalmaz fln die..
Fesatlıkmı yapıorum acba ya CADIARZU

yok üzgünümki saygı azalmaya başladı.bi yüzük bu kadar mı değiştirir insanı anlamıyorum:( 2004den bu yana tanıyorum sanıyodum ama şimdi tanımaya başlıyorum.onun saygısı azaldıkça çocuk gibi azarlamaya başladım artık bu dilden anlıyo sanırsam..buna da alışıcaz bakalım

yok üzgünümki saygı azalmaya başladı.bi yüzük bu kadar mı değiştirir insanı anlamıyorum:( 2004den bu yana tanıyorum sanıyodum ama şimdi tanımaya başlıyorum.onun saygısı azaldıkça çocuk gibi azarlamaya başladım artık bu dilden anlıyo sanırsam..buna da alışıcaz bakalım

Ne gbi değişiklikler olduki yüzük takıldıkdan snra :bbo:

yok yok fesatlık değil çok doğru anlıyosun bende sezdim dün akşam bunu.hem karışmam diyo önce, sonra diyo yerleşin oraya nasılsa bi daire daha alcak sonra ona taşınırsınız diyo:D oğluna pek düşkün ama şansı yok bu sefer olmicak:)
kaynatama dün hastanede diyoki bak bizim gelin de kaynanasına çekmiş bi şule daha yetişiyo diyo:) (kayınvalidemin adı şuledir:) dediğini yaptırıcak bizim oğlana aldırtmicak galiba diyo sessiz kaldım o an cazgır demesinler diye:)

mesela sözden önce aşkım canım cicim üstüme ilgiyle düşerdi.şimdi kıskançlıkla düşüyor.kız arkadaşlarıma tepki vermiyor ama dersanemden erkek arkadaşlarımla yanılıp selamlaşsam ortamın rengi değişiyor.evlenince sıfır kol yasak diyo.saygı anlamında da ciddi bi azalma var mesela sokakta yürüyoruz bişey oldu tepki verdim kendini ağır erkek gösterip sesini yükseltmeye kalkıyo.ve msj ayoğunluğu epeyi arttı resmen attığım adımı msjla bildirecek hale geldim telefonla yapışık ikiz gibiyiz..ve daha çok şey var yaşadığım.anormal bi rahatlama seziyorum ve önüne de geçemiyorum.anca çocuk gibi azarlayıp kısa süre düzelmesini sağlayabiliyorum.sonra yine silbaştan..

yok yok fesatlık değil çok doğru anlıyosun bende sezdim dün akşam bunu.hem karışmam diyo önce, sonra diyo yerleşin oraya nasılsa bi daire daha alcak sonra ona taşınırsınız diyo:D oğluna pek düşkün ama şansı yok bu sefer olmicak:)
kaynatama dün hastanede diyoki bak bizim gelin de kaynanasına çekmiş bi şule daha yetişiyo diyo:) (kayınvalidemin adı şuledir:) dediğini yaptırıcak bizim oğlana aldırtmicak galiba diyo sessiz kaldım o an cazgır demesinler diye:)

delikafadulden
Canım benim yaa..
Senin sözlünün durumu çokmu iyi 2 tane daire alcak ayrıca elli kere neden taşın yapınki eşyalara yazık günah sana yazık o kdr çile çekiceksin..
Valla bizdede şey olmştu Ferhat çok zor bi durumdan kurtulmştu yazın tatile gitmesi için annesi yer yapıodu bna bi önceki yaz bnm yüzümden gtmedi diye..
Bende ben ona gitmesin demiorum gidebiliosan git diorum diodum her sefernde annelerin karşması çok yanlş Ferhatla oturup konuştp o konuyu çözüme bağlamştk ama annesi karştığnda inat oluo resmen insanın tmm diyce şeye bile hyr diyesi gelio..
Eğerki ailesi böyle bişe düşünüo die bu konuya olumlu bakıosa kesinlikle hayır de evlencek bi yuva kurcak olan insanlar sizlersinz başkalarının gölgesi altında başkalarının yuvasının himayesi altında bağımsız bi aile olamazsınız cnm yerimseniben

mesela sözden önce aşkım canım cicim üstüme ilgiyle düşerdi.şimdi kıskançlıkla düşüyor.kız arkadaşlarıma tepki vermiyor ama dersanemden erkek arkadaşlarımla yanılıp selamlaşsam ortamın rengi değişiyor.evlenince sıfır kol yasak diyo.saygı anlamında da ciddi bi azalma var mesela sokakta yürüyoruz bişey oldu tepki verdim kendini ağır erkek gösterip sesini yükseltmeye kalkıyo.ve msj ayoğunluğu epeyi arttı resmen attığım adımı msjla bildirecek hale geldim telefonla yapışık ikiz gibiyiz..ve daha çok şey var yaşadığım.anormal bi rahatlama seziyorum ve önüne de geçemiyorum.anca çocuk gibi azarlayıp kısa süre düzelmesini sağlayabiliyorum.sonra yine silbaştan..

Off acayip bunaltıcı bi durum her dk yaptığn herşeyden haberdar olmak istemesi..
Tamam nereye kiminle gidiceğini öğrenmek isteyebilir ki bi yere giderken çiftlerin birbirini haberdar etmeleri bence olması gereken bişe ama mesela kadkye gidiorum ee kadkyde nereye gittin orda naptın kiminle ne konuştn bunlar can sıkıcı şeyler..
Sende aynısını ona yapıomusun yapmıosan yap bakalım nası oluomş anlasın..
Anladım cnm ne demeye çalştğnı sözlendikden snra acayip rahatladı artık onunsun istediği şeye istediği kadar müdahale etmeye hakkı varmş gbi davranıyo galiba ama siz bi çift olmanız dışında birer bireysinz bunu unutmamasını sölesen anlamasnda belki yardımcı olur bilemiorum aklma başka bi çözüm gelmio ksra bkma :bbo:

delikafadulden
Canım benim yaa..
Senin sözlünün durumu çokmu iyi 2 tane daire alcak ayrıca elli kere neden taşın yapınki eşyalara yazık günah sana yazık o kdr çile çekiceksin..
Valla bizdede şey olmştu Ferhat çok zor bi durumdan kurtulmştu yazın tatile gitmesi için annesi yer yapıodu bna bi önceki yaz bnm yüzümden gtmedi diye..
Bende ben ona gitmesin demiorum gidebiliosan git diorum diodum her sefernde annelerin karşması çok yanlş Ferhatla oturup konuştp o konuyu çözüme bağlamştk ama annesi karştığnda inat oluo resmen insanın tmm diyce şeye bile hyr diyesi gelio..
Eğerki ailesi böyle bişe düşünüo die bu konuya olumlu bakıosa kesinlikle hayır de evlencek bi yuva kurcak olan insanlar sizlersinz başkalarının gölgesi altında başkalarının yuvasının himayesi altında bağımsız bi aile olamazsınız cnm yerimseniben

sözlüm barmen.iyi kazanıyo şükür.bi daire parası biriktirmiş ikinci daireyi alcak gücü bulur ama maalesef o da oturacağımız evin alt sokağı olur herhalde çünkü kulaksızdan başka kent yok istanbulda:D
annesine aşırı bağla olması güzel ama benim evliliğme daireme kadar karışabilecek sevgiye karşı olduğumu anlamaya başladı ufaktan.ev değiştirmek taşınmak kolay mı ya anlatamadım bunu annesine bitürlü çatladım akşam.ama kararlıyım güzel biyer buldurmadan evlenmicem gerekirse düğün tarihini erteleyelim şart değil mayıs olması..

Off acayip bunaltıcı bi durum her dk yaptığn herşeyden haberdar olmak istemesi..
Tamam nereye kiminle gidiceğini öğrenmek isteyebilir ki bi yere giderken çiftlerin birbirini haberdar etmeleri bence olması gereken bişe ama mesela kadkye gidiorum ee kadkyde nereye gittin orda naptın kiminle ne konuştn bunlar can sıkıcı şeyler..
Sende aynısını ona yapıomusun yapmıosan yap bakalım nası oluomş anlasın..
Anladım cnm ne demeye çalştğnı sözlendikden snra acayip rahatladı artık onunsun istediği şeye istediği kadar müdahale etmeye hakkı varmş gbi davranıyo galiba ama siz bi çift olmanız dışında birer bireysinz bunu unutmamasını sölesen anlamasnda belki yardımcı olur bilemiorum aklma başka bi çözüm gelmio ksra bkma :bbo:

ah bi de nediyo çok kıskanıyomuş beni üstüme çok düşüp bunaltmamaya çalışıyomuş:D dedim geçen bunaltmamış halin buysa evlendikten sonra düşünemiyorum:) abartmadığını sanıyo kendince.ben ona bunları yapmıyorum çünkü o nereye gittiğini naptığını mutlaka haber veriyo.benim isteğim dışı,bilmelisin ne yaptığımı ,aynı şekilde ben de bilicem diyo ama zamanla ben daralmaya başladım.nişandan sonra daha nasıl bi rahatlama olur ondan şüpheliyim yalnız.en rahat hali bu kalır gelecekte inşş:)

sözlüm barmen.iyi kazanıyo şükür.bi daire parası biriktirmiş ikinci daireyi alcak gücü bulur ama maalesef o da oturacağımız evin alt sokağı olur herhalde çünkü kulaksızdan başka kent yok istanbulda:D
annesine aşırı bağla olması güzel ama benim evliliğme daireme kadar karışabilecek sevgiye karşı olduğumu anlamaya başladı ufaktan.ev değiştirmek taşınmak kolay mı ya anlatamadım bunu annesine bitürlü çatladım akşam.ama kararlıyım güzel biyer buldurmadan evlenmicem gerekirse düğün tarihini erteleyelim şart değil mayıs olması..

ah bi de nediyo çok kıskanıyomuş beni üstüme çok düşüp bunaltmamaya çalışıyomuş:D dedim geçen bunaltmamış halin buysa evlendikten sonra düşünemiyorum:) abartmadığını sanıyo kendince.ben ona bunları yapmıyorum çünkü o nereye gittiğini naptığını mutlaka haber veriyo.benim isteğim dışı,bilmelisin ne yaptığımı ,aynı şekilde ben de bilicem diyo ama zamanla ben daralmaya başladım.nişandan sonra daha nasıl bi rahatlama olur ondan şüpheliyim yalnız.en rahat hali bu kalır gelecekte inşş:)

Canım gerçekten eşyaların mahfolmasından falan geçtim insana eziyet ya o evi temizle düzenle eşyaları düzelt uydur içine sinmesi tamamen o evide benimsemen falan zor şeyler bunu bi şekilde anlat..
Sölediğine göre iyi bir semt değil istanbulda mükemmel semtler war göster bak burda ne kdr rahat edices ne kdr mutlu olucaz benm aileme yakın deilsek senin ailene yakın olmak adaletmidr de belki öyle anlar..
Bazı insanlarda evlendikden snra düzelir cnm belkide senin sözlün evlendikden snra bu kdr sıkmıycak çk gördüm öyle olanlarıda yerimseniben

Canım gerçekten eşyaların mahfolmasından falan geçtim insana eziyet ya o evi temizle düzenle eşyaları düzelt uydur içine sinmesi tamamen o evide benimsemen falan zor şeyler bunu bi şekilde anlat..
Sölediğine göre iyi bir semt değil istanbulda mükemmel semtler war göster bak burda ne kdr rahat edices ne kdr mutlu olucaz benm aileme yakın deilsek senin ailene yakın olmak adaletmidr de belki öyle anlar..
Bazı insanlarda evlendikden snra düzelir cnm belkide senin sözlün evlendikden snra bu kdr sıkmıycak çk gördüm öyle olanlarıda yerimseniben

taşınma olayı zaten başlı başına bi dert ya katılıyorum.taşınmaya sebep vermeyecek bi ev buldurucam kısmet olursa...
semt kötü demiyorum ama evler eski görsellik namına en ufak bi detay yok.camı açtığında üst katlarda oturuyorsan ve çok şanslıysan göreceğin manzara haliçtir,ya da evin bi kenarından mezarlığı rahatlıkla izleyebilirsin.hani insan hevesle bakabilmeli evine,yolda yürürken yabancı olduğu sokağa da ısınabilmeli.evine zıplayarak gidebilmeli.ama kulaksız rahat bi ortam değil.rahat giyinmezsin bakarlar yani.ulaşım açısından çok iyi biyer.üstü okmeydanı çaprazı taksim altı eminönü felan bu güzel.ama bunun dışında hiçbir artısı yok.asla ısınamayacağım bi semt diyebilirim.
işin kötü yanı avrupa yakasını hiç bilmiyorum.tavsiye edebileceğim hiçbiyer yok.ama şu adalet durumu çok iyi fikir.bunu annemler de söyledi.şuan olmasa bile kayınvalidelik potansiyeli yüksek bi kadın annesi.ilerde mutlaka huzursuzluk çıkacak.

Back
X