2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm inşallah nişanlında kabul eder kaydirigubbakcemile5
dış çekim için uygun cnm çünkü baya uçuk fiyatlar duyuyrm bnde..
umarım istedgin gibi olr cnm opuyorumnanaktan

Kızlar kendime bir gelinlikçi de buldum, biraz zayıflıyım gidip görüşücem onlarla :)

füsuncum hayırlı olsun rejime başlamışsın ve kararlı gözüküosn önemli olanda bu inşllah en kısa zamanda olmk istedgn kilona gelrsnde gelinlik içn kollarını sıvarsın kaydirigubbakcemile5

Ben şu an 61.7 kiloyum ve boyum 1.68 canım..Hedefim geçen yılki kiloma ulaşmak yani 55'e..Gerçi geçen yıl 53 tüm ama 55'e bile eyvallah diyecek durumdayım şu an kaydirigubbakcemile3 Ahh ahh bu serumlar kan şurupları bitirdi beni :umursamaz:

Dur dur telaş yapma, herkesin kafasında 1001 türlü tilki dolanıyor şu an.Burada harika fikir alışverişleri oluyor, sana yardımcı oluruz kübracım :)

Sigarayı bırakırsan kilo alabilirsin canım ama tabiki bırak sağlığından önemli değil..Ama kilo verirsen biraz gelinliğin içinde daha hoş görünebilirsin..Bende 2 gündür spora ve rejime başladım.Ben normalde çok kolay kilo veriririm 2 haftada 7-8 kilo zayıflamışlığım vardır ama artık metabolizmam yavaşladı sanırım..2 ayda 6-7 kilo vermeyi hedefliyorum..Senin hedefin nedir?

Zayıflama hapları çok sakıncalı ve hapları bıraktığın an kilolar geri geliyor..Bence doğal yollardan zayıflamanın yoluna bak derim.Ben öyle yapıyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…