• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

valla nişanlımla tanıştığımda ben 48 nişanlımda 70 kiloydu şimdi ben 67 o 97 kilo birbirimizi görünce deli gib yemek yiyoruz. hedfim 52 falan

Of of of kübra sizde bizden farklı değilsiniz desene :)) Bende 53 kiloydum nişanşımla tanıştığımda o da 54 tü :)) Şimdi ben 62 o 74 kilo :))

valla böle düğün günü birden gelip çatıyo neye uğradığını şaşırıyo insan eksiklerimi tamamlasın kilomu versin gelinlikmi seçsin napsı bu kızlar yaaaaaaa

Kızlar panik yok elbirliğiyle zayıflıycaz inşaallah..Birbirimize verelim gazı, verelim gazı incecik hatuşlar oolalım hadi var mısınız :))

Kızlarrr ben rejime başladım bu arada :)) Şu anda 61.7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek 5 ay zamanım var ama ben 2 ayda bu 6-7 kiloyu vermeyi hedefliyorum..
Benimle başlamam lazım ya bende 57 yada 60 olmak istiyorum şuan 67 kiloyum boyumda 1.70 pazartesi başlayıp salı bırakıyorum öyle çok yemek yiyen biri değilim ama evde hareketsiz kaldığım için veremiyorum :gitme:

OmrumunSahibi 20 poza 500 biraz fazla değil mi birazcık ısrar etsen de daha fazla poz verse size olur mu acaba canım?

15 poza istiyo cnm 500tl ama dış çekim olacak ıhlamur kasrında
pahalımı ki :uhm:
Kızlar panik yok elbirliğiyle zayıflıycaz inşaallah..Birbirimize verelim gazı, verelim gazı incecik hatuşlar oolalım hadi var mısınız :))

Gerçekten kızlar bi program yapalım hep berbaber birbirimize gaz vererek zayıflayalım bu ay sonu ölçü alıncak gelinlik için zayıflarsam küçültürler artık kaydirigubbakcemile3

omrumun sahibi naber canim nasil gidiyor,hazirliklarin ne alemde kusum

İyiyim kuzum senden naber pek bir farklılık yok canım ya aynı fotoğrafçı ve kuaför araştırıyorum mobilya bakıcaz sanırım bu hafta sonu bi kaç yer var aklımızda havada bağlı tabi bide babamdan beyaz peluş getirmisini istemiştim getirmiş ondan gelinliğimin üstüne etol yapıyorum soğuk olursa omuzlarıma atarım :kedi: sen neler yapıyosun

Oyy ne zordur o çok geçmiş olsun bitanem :teselli:
Ben sınavlardan dolayı biraz yok oldum ama artık döndüm, işte geldim burdayım zemuszemus

Kızlarrr ben rejime başladım bu arada :)) Şu anda 61.7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek 5 ay zamanım var ama ben 2 ayda bu 6-7 kiloyu vermeyi hedefliyorum..

Yok mu benim gibi kilo sorunu olan gelincikler yaa yalnız mıyım yoksa bu yolda :(

Füsuncum teşekkür ederm cnm..
Canım ne kdr stres o kdr kilo eğer kafamıza takarsak kilo veremeyz..
Benim kilo problemim yok ama zayıflasam fena olmaz 1.68 boyum bnmde 58 kilom bakalım verirsem veririm vermessem bölede iyiyim :lepi:
Aman almıyımda kaydirigubbakcemile3

çok kilo aldım valla şu zayıflama haplarından mı alsam diyorum gerçi spora başladım 3 gündür spor yapıyorum

Sakınn canım sakınn o haplardan alma birden veriyosun ve bıraktığın an hopppp kat kat alıosun o hapları kullandığında ayrıca ileride çok kötü hastalıklara sebep oluo biraz araştırırsan görürsün unutkanlıkta yapanları var o hapların sen bekleye bekleye yersen azcık bişeyle bile doyduğunu görceksin..
Benmde gözüm açtır doldururum tabağı ama hiç bi zaman bitiremem Ferhat o yüzden çok eleştrr gittimiz yerlerde bkerede şu tabağını bitir der..
O yüzden yavaş yavaş yemeni tavsiye ederm cnm..

seyda gelmissin canim h.g.

Hb cnm pc bende deildi giremedim.
Nasılsın bakalım nası gidio?

Back
X