2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hazırlıklar nasıl gidiyor canım
ay ne güzel siz tecrübe edin ben de bedava bilgi sahibi olayım arkanızdan :ecrin_bebek:

kızlar size doyum olmaz ama bnde kaçıorum yarın erken kalkcm çok öpyrm hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan

iyi geceler canım opuyorumnanaktan

Allahtan arçeliğin bi tane cam kapılı siyah buzdolabı var yoksa ben de onu dicektim kaydirigubbakcemile3
o bişey değil kendimden şüphe etmeye başlıcam -tatlicadiarzu-
çift kapılı dolapların görüntüsünü beğeniyorum ama almak gibi bi niyetim olmadığından hiç haberim yoktu canım iç hacminden
eğer herkes bu dolabı küçük bulursa boschun alttan donduruculu inox modelini alıcam
ilk onu koymuştum kafaya sonra bunu gördüm tutuldum :asigim:

bide aldınız mı diye sormuştun canım, henüz hiç bi alışveriş yapılmadı, nişanlım şubatta gelecek o zaman kadar hiçbişey alınmaz büyük ihtimal, şimdi evin tadilatıyla ilgileniyoruzyerimseniben

ay bu arada bende kaçayım saati geçirmişim yine iyi geceler şekerler opuyorumnanaktan

nişanı yeni atlattık cnm şimdiden sonra başlıcaz almaya beyaz eşye küçük ev aletleri falan çoğu ihtiyacımı önceden almıştım nevresim tk,uyku seti,tabaklar,bardak,tencereler vs çoğu var iyiykide almışım şimdi daha çok sıkışıcaktık

günaydın kızlar 12.06.2010 da evleniyorum kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun canım

tünaydın. hayırlı olsunn..

canım naber?

selam kk.nın güzel gelinleri,dün gece girdim mesajlarınıza bir güzel cavap yazdım tek tek sonra cevapla dedim ve sonuç sayfa görüntülenemiyor……ay deli oldum.Sonra da bağlanamadım zaten evden.Şimdi işteyim baktım bir sürü muhabbet var yine,anammmm dedim hangi birine cavp yazayım.Dün gece ki okuduğum kadarıyla cevap vereyim ben de şimdilik kabul mü :kedi:
Şimdi benim bütün beyaz eşyam arçelik kendi evimizde de her şeyimiz arçelik aklımda soru işareti olmadan aldım.Gerçi bu işler de biraz şans işi.Küçük ev aletlerime gelince hepsini arzum aldım.Annem su ısıtıcısını braun almıştı o da bozulunca dedik ki marka o kadar da önemli değil bu elektrikli eşya işi şans işi.
Serap canım benim arçelik güvenebileceğin bir marka.Fırın konusuna gelince turbo fırınlar üflemeli çalışıyormuş ya yaptığın böreğin,kekin dışını çabucak pişirip,kızartıyor ve kurutuyor içini de hamur bırakıyormuş.Bilgin olsun tatlım.
Diğer konuşmalarınız aklımda kalmamış şimdi,öpüyorum hepinizi.Görüşemiyoruz ama gece kuşlarım aklımdasınız opuyorumnanaktan

teşekkürler canım. düşünmen bile çok güzel. opuyorumnanaktan
bence de şans işi bu işler.
sen nasılsın canım. keyifler nasıl. enişemizle aran nasıl?

topik süper. tam bizlik konu açmışsın teşekkür ederim. ben de ara ara katılabiliyorum. akşamları hareketli oluyor burası.

ben daha çopk klatılıyordumda işlerden dolayı pek giremiyorum yılbaşı yoğunluğu var biraz cnm..

ama daha çok girmeye çalışıcam canlar

teşekkür etmeye gerek yok canımcım katılıyosunuz diye ben teşekkür ederim.

sakardeniz sağol canım iyiyim enişteyle de iyi olmaya çalışıyorum kafama hiçbir şeyi takmak istemiyorum.Ocak ayı gibi annem karşı komşumuzla benim bütün çeyizlikleri ortaya döküp ne var ne yok bakacakmış :) eksiğimi daha iyi bileceğim o zaman.Şimdi olan eşyalarımın da modelini,rengini unutmuş durumdayım kimisi annemin bazasında kimisi bodrumda koli içinde.Amannn çıkarsınlar ben de bileyim ne alacağımı :)

hayırlısı olsun can aynı evlenebiliriz biz 19 haziranda düşünüyoyoduk yakın bi akrabamız salon tutmuş o güne şimdide 12si olabilir salona bağlı gün varmı diye bakılıcak

sağol canım benim bence hemen araştırmaya başlayın yerler doluyo Allah dan biz istediğimiz güne bulduk zaman azaldıkça fiyatlarda artıyo haziran ayında akşam düğününde 2 yer boştu bi 12 si bi 19 u ama pazar akşam ve cumartesi gündüz tutulmadıysa boş hayırlısı olsun bu arada

Kızlar nasılsınız bakalım bi konuda fikrinizi alabilirmiyim
Lise arkadaşımın abisi ıhlamur kasrında dış çekim için bize fiyat verdi anlaşıcaz onunla galiba 15 poza 500tl istedi normalde daha pahalı imiş bize patronunun haberi olmadan yapacak sizce fiyat nasıl

bence iyi cnm stüdyo çekimleri bile o kadar biz nişanda avrupa color gittik ist en kaliteli yeri diyebilirim 16 fotoğrafa 390 verdik bide seninki dış çekim olucak bence çok iyi bi fiyat

saol cnm nişanlım bu akşam tuttu salonu 12 haziran akşam olucak

fıstık bak 1 hafta öncesi oldu hemde daha iyi :) hadi hayırlı olsun şekerim

güzelim sakın kaçırma bugün ofiste arkadaşım dış çekim fotoğrafı yaptırmış tı onu getirmiş baktık falan çok hoştu ne kadar dedim 2500 Tl demesin mi,yani süper fiyat.

bence iyi cnm stüdyo çekimleri bile o kadar biz nişanda avrupa color gittik ist en kaliteli yeri diyebilirim 16 fotoğrafa 390 verdik bide seninki dış çekim olucak bence çok iyi bi fiyat

ben de aynı şeyi söyledim gerçekten de çok iyi fiyat verilmiş,tanıdık olunca bazen kolaylaşıyor işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…