- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.541
hb meltemcim
kızlar size doyum olmaz ama bnde kaçıorum yarın erken kalkcm çok öpyrm hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan
MELTEMEMRE aynı dolaptan bahsetiğimiz hakkında şüpheye düştüm şuanda kaydirigubbakcemile3
Neyse cnm çift kapılı dolapların içi geniş olmuo eğer beğendysen farklı tabi herkesin zewki ayrıdır..
Denizcim görüşürs cnm kendne dkkt et Şeniz
günaydın kızlar 12.06.2010 da evleniyorum kaydirigubbakcemile2
tünaydın. hayırlı olsunn..
hayırlı olsun canım
canım naber?
selam kk.nın güzel gelinleri,dün gece girdim mesajlarınıza bir güzel cavap yazdım tek tek sonra cevapla dedim ve sonuç sayfa görüntülenemiyor……ay deli oldum.Sonra da bağlanamadım zaten evden.Şimdi işteyim baktım bir sürü muhabbet var yine,anammmm dedim hangi birine cavp yazayım.Dün gece ki okuduğum kadarıyla cevap vereyim ben de şimdilik kabul mü :kedi:
Şimdi benim bütün beyaz eşyam arçelik kendi evimizde de her şeyimiz arçelik aklımda soru işareti olmadan aldım.Gerçi bu işler de biraz şans işi.Küçük ev aletlerime gelince hepsini arzum aldım.Annem su ısıtıcısını braun almıştı o da bozulunca dedik ki marka o kadar da önemli değil bu elektrikli eşya işi şans işi.
Serap canım benim arçelik güvenebileceğin bir marka.Fırın konusuna gelince turbo fırınlar üflemeli çalışıyormuş ya yaptığın böreğin,kekin dışını çabucak pişirip,kızartıyor ve kurutuyor içini de hamur bırakıyormuş.Bilgin olsun tatlım.
Diğer konuşmalarınız aklımda kalmamış şimdi,öpüyorum hepinizi.Görüşemiyoruz ama gece kuşlarım aklımdasınız opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun can aynı evlenebiliriz biz 19 haziranda düşünüyoyoduk yakın bi akrabamız salon tutmuş o güne şimdide 12si olabilir salona bağlı gün varmı diye bakılıcak
Kızlar nasılsınız bakalım bi konuda fikrinizi alabilirmiyim
Lise arkadaşımın abisi ıhlamur kasrında dış çekim için bize fiyat verdi anlaşıcaz onunla galiba 15 poza 500tl istedi normalde daha pahalı imiş bize patronunun haberi olmadan yapacak sizce fiyat nasıl
saol cnm nişanlım bu akşam tuttu salonu 12 haziran akşam olucak
Kızlar nasılsınız bakalım bi konuda fikrinizi alabilirmiyim
Lise arkadaşımın abisi ıhlamur kasrında dış çekim için bize fiyat verdi anlaşıcaz onunla galiba 15 poza 500tl istedi normalde daha pahalı imiş bize patronunun haberi olmadan yapacak sizce fiyat nasıl
bence iyi cnm stüdyo çekimleri bile o kadar biz nişanda avrupa color gittik ist en kaliteli yeri diyebilirim 16 fotoğrafa 390 verdik bide seninki dış çekim olucak bence çok iyi bi fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?