2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bence iyi cnm stüdyo çekimleri bile o kadar biz nişanda avrupa color gittik ist en kaliteli yeri diyebilirim 16 fotoğrafa 390 verdik bide seninki dış çekim olucak bence çok iyi bi fiyat

Cuma akşamı görüşmeye gidicez kızlar inş. nişanlım kabul eder :Saruboceq: Avrupa color yakın bize canım 100 ilerde bi şubesi bende düğün için fiyat aldım 380tl 7 poza istediler ya seninki niye öyle tutmuş kötükedihüso nişanlımda kızdı hatta bi özelliği yok o kadar para istiyolar diye düğün diye farklı fiyat çektiler herhalde klava:

niye öyle yapmışlar bilmiyorum cnm bizim çektirdiğimizin bi üst fiyatı 490dı 10 fotoğraf içinden 20 poz çıkarıyo ailelere büyük albüm vs dağıtıyosun
bizimkide 7 poz üzerinden 16tane fotoğraf yaptı ailelere büyük çerçeve siyah-beyaz hepsi 7 pozun içinde bide hem nişanda hem düğünde gidersen düğün davetiyeni nişan fotoğrafından basıyo hediye oluyo

Şimdi anladım cnm aynı şeyi söylüyoruz aslında kaydirigubbakcemile5 banada 7 poz 3+3 ailelere bi tane büyük çerçeve bitane siyah beyaz demişlerdi 390tl idi ama başka bi yerde 250tl 8 poz bulmuştuk avrupa colora kapora verdiğim halde geri aldım hala araştırıyoruz ikimizinde dış çekimde hevesimiz var ama hava bizi korkutuyo bu arkadaşımızın abisinin yeride beşiktaşda yağarsa hava stüdyoda çekicekmiş bakalım pakette neler var görüşücez

ıyi diyelim iyi olalım cnm ya dişçiden geldim uyuşturduğu yerin düzelmesini bekliorum ağrı yapıo biraz mafoldumben

Merhaba Kızlar Nasılsınız?Özledim sizi yahu..

Şeydacım hayırdır neyin var?Geçmiş sayfaları okumadımda..

Füsuncum hg cnm..
Bizde seni özledik nerelerdesin ya?
Canım dişimi çektrmiştm 2 yaz önce biraz diş kalmış çeken doktor çekerken aksilikler olup normal çekimin dışında amlyt gbi oldğu için yarıp çekti o dişi çektrdim bugn bide temzletme ve beyazlatma yaptırdım..
Biraz biraz geçio ağrısı ama hala rahatsız edicek derecede var malsf mafoldumben

Oyy ne zordur o çok geçmiş olsun bitanem :teselli:
Ben sınavlardan dolayı biraz yok oldum ama artık döndüm, işte geldim burdayım zemuszemus

Kızlarrr ben rejime başladım bu arada :)) Şu anda 61.7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek 5 ay zamanım var ama ben 2 ayda bu 6-7 kiloyu vermeyi hedefliyorum..

Bu sabah taktım kulağıma mp3 ümü attım kendimi yollara :)) Darıcayı turladım, sahilde koştum, parktaki aletlerde çalıştım..Ay bi rahatladım ki sormayın tüm stresimi attım üstümden :) Bu kararlılıkla devam edersem 2 ayda 6-7 kiloyu çok rahat veririm diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…