2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm çok sevindim hayırlı olsun balıkesirin en güzel şubat gelini sen olcaksın hihoyyyt

Canımmm benimmm çok teşekkür ederim zemuszemus

arçelik gayet iyi. biz kullanıyoruz. küçük ev aletlerini almak istiyorum arçelikten.

sağol canım,sorumu cevapladığın için..
bu arada sende de söz telaşı var galiba,fotoğrafları paylaşırsın değil mi?
çok merak ederim ben :hulya:

Servis ağı geniş,standart bir kalitesi var.
Ama işte insan sormak istiyor,çok teşekkür ederim canım yorum için..

cnm mrb öncelikle opuyorumnanaktan
arçelik güzel cnm bzim evde fırınımız arçelik memnunuz yani güzel pişirio.. senin alcagının modeli neymiş ki serapcm?

Model 9313EDG

Model bu canım,ne yapsam ki ..?

cnm 199 parça dio içinde çatal bıçaktan,tencere setine,yemek takımından,cezve ve düdüklüye kadar 7 set varmış 1499 tl seydacım..
yalnız güral porselenin kampanyasını göremdm tatlım?

Canım aryıldızın sitesinde göremedim ben öyle bi kampana..
Denizcm güralporselenin sitedine girdiğinde türkçeyi işaretliosn ya ekstradan bi sayfa çıkıo orda yazıo kampanya onada tıklıosun kampanya detayları çıkıo..

cnm var slayt olrk geçio bıraz beklersen görürsn cnm çnkü ben görüyrm yani..
cnm aryıldız yazınca google da aryıldız reklam filmi çıkıo onu tıkla sonra ordan ana sayfayı tıkla cnm zaten anasayfya geçtgn anda görcksn seydacım..
tamam seydacm ben öle yapmamştım

aynen bende öyleyim. çok alıştım buraya. birbirimizi en iyi anlayanlarız sanırım. çünkü aşağı-yukarı benzer durum ve duydulardayız.

evet canım öyle gerçekten, ve böyle birbirini iyi anlayan insanların bir arada olması ne güzelopuyorumnanaktan

Seninle tanışmamştık cnm ilk kez denk geliyoruz ben şeyda..
Senin nikah ne zmn?

canım aslında karşılaştık, asker topiğindeydi galiba emin değilim benneyaptımki
benimki askerden bi gelse herşey netleşecek, yani kesin değil ama inşallah temmuz 18 olsun istiyoruz canım

bu arada cadısilacım bi ara topicteki tüm gelinlerin tarihlerini yazıyorduk bi ara
onu tekrar bi toparlayıp ilk sayfadaki yazına editlesen nasıl olur
topicte kim var ve tarihleri neler daha belli olur sanki :kedi:

çok teşekkür canım. fotoğraf eklerim de utanırım biras bu arada ocak da güzel. hayırlısı olsun sana ve hepimize

Canımmm benimmm çok teşekkür ederim zemuszemus

]Model 9313EDG

Model bu canım,ne yapsam ki ..?
[/B]

serapcm şimdi araştrdm netten özelikleri şunlarmış canm

Ocak göz yapısı 3 Gaz + 1 Elektrik

Ocak ateşleme tipi Otomatik çakmak

Fırın aydınlatma lambası Var

Fırın pişirme bölmesi tipi Emaye

Fırın Alt Bölmesi Kapalı

Üst kapak tipi Cam

Ocak gaz emniyeti -

Ön kapak içi Yapıştırma Cam

Aksesuarlar 2 STANDARD TEPSİ,1 KÜÇÜK TEPSİ,1 TEL IZGARA

Güvenlik

Enerji Performansı C

Güç (W) 3200

Ölçüler

Yükseklik (cm) 85

Genişlik (cm) 60

Derinlik (cm) 60

cnm yalnz bzmki turbo deil annem alırken bundan 5 sene önce bu bizim 2. arçelik fırnımz turbo kullanışlı olmuo demişti yani çabuk pişirme özelliğine sahip oldugu için yakıomş.. tabi cnm sen daha iyi araştırırsn bnm fikrim bu sadece sana kalıo yani.. bide fırın önemli cnm yani diğer ne olrsa olsn fırın yemekti pastaydı falan iyi pişirmesi önemli..

Yerim ben seni,oturup bunu mu araştırdın :kedi:
Turbo'da sıkıntı var demek,poff hediye edilen bütün ürünler turbo..
Ayy kararsız kaldım şimdi,gider gitmez almayı düşünüyordum .

MELTEMEMRE olabir cnm asker topiğinde karşılaşmış olabilrs bnm kuzenim asker yolu beklio arada ordaki kızlarlada muhabbet ediorum ama hatrlayamadım muhabbt ettiğimizi belki yorumları okudysan aklında kalmştr ordan..
Ben asker yolu beklemiyorum Allah bütün asker yolu bekliyenlerin yardımcısı olsun tez zamanda sağ salim kavuşun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…