- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.421
Kızlar güral porselene bakın sizde bi kampanya yapmışlar işte ürünleri yazmışlar onları alana bulaşık mak. hediye vestelden..
Denizcim başka kampanyalarda war sende ona bak güzel kampanya yapmışlar..
ne zaman geliyor eniştemiz peki günü belli mi? inş çok güzel geçer de yakında isteme heyecanını da paylaşırız:)
sağolun canlarım hepinizi çok seviyom opuyorumnanaktan
Evet Denizcim güralporselen..
Aryıldızda neyde kampanya yapmşlar cnm?
cnm çok sevindim hayırlı olsun balıkesirin en güzel şubat gelini sen olcaksın hihoyyyt
arçelik gayet iyi. biz kullanıyoruz. küçük ev aletlerini almak istiyorum arçelikten.
Canım biz bütün beyaz eşyaları arçelikten aldık bitek bulaşk mak. almadım ben erkek tarfının alması gerekenleri aldık arçelikten etrafımdaki kimseden şikayet duymadım arçeliğin ürünlerini beğeniyorum ben sende tereddüt etmeden alabilrsn bence yinede etrafndakilerden bi araştır..
cnm mrb öncelikle opuyorumnanaktan
arçelik güzel cnm bzim evde fırınımız arçelik memnunuz yani güzel pişirio.. senin alcagının modeli neymiş ki serapcm?
cnm 199 parça dio içinde çatal bıçaktan,tencere setine,yemek takımından,cezve ve düdüklüye kadar 7 set varmış 1499 tl seydacım..
yalnız güral porselenin kampanyasını göremdm tatlım?
Canım aryıldızın sitesinde göremedim ben öyle bi kampana..
Denizcm güralporselenin sitedine girdiğinde türkçeyi işaretliosn ya ekstradan bi sayfa çıkıo orda yazıo kampanya onada tıklıosun kampanya detayları çıkıo..
hayırlısı canım benim inş çok güzel geçicek hiç sıkıntı yapma sorunsuz atlatıcaksın inşş:)))
aynen bende öyleyim. çok alıştım buraya. birbirimizi en iyi anlayanlarız sanırım. çünkü aşağı-yukarı benzer durum ve duydulardayız.
Seninle tanışmamştık cnm ilk kez denk geliyoruz ben şeyda..
Senin nikah ne zmn?
Canımmm benimmm çok teşekkür ederim zemuszemus
sağol canım,sorumu cevapladığın için..
bu arada sende de söz telaşı var galiba,fotoğrafları paylaşırsın değil mi?
çok merak ederim ben :hulya:
Servis ağı geniş,standart bir kalitesi var.
Ama işte insan sormak istiyor,çok teşekkür ederim canım yorum için..
Model 9313EDG
Model bu canım,ne yapsam ki ..?
Canımmm benimmm çok teşekkür ederim zemuszemus
]Model 9313EDG
Model bu canım,ne yapsam ki ..?[/B]
serapcm şimdi araştrdm netten özelikleri şunlarmış canm
cnm yalnz bzmki turbo deil annem alırken bundan 5 sene önce bu bizim 2. arçelik fırnımz turbo kullanışlı olmuo demişti yani çabuk pişirme özelliğine sahip oldugu için yakıomş.. tabi cnm sen daha iyi araştırırsn bnm fikrim bu sadece sana kalıo yani.. bide fırın önemli cnm yani diğer ne olrsa olsn fırın yemekti pastaydı falan iyi pişirmesi önemli..
Cnm C sınıfı dio A sınıfı al bnce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?