• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

slm güzel gelinlerim nasılsınzı bakalım opuyorumnanaktan

gece yine kaynatmışsınız kızlar :)

seyda canım bak deniz ne güzel örneğini vermiş ya benim gibi olsaydın.Bizimkiler değil oturdukları evden çıkıp bize vermek yapmaları gereken düğün masraflarına karışmıyorlar,cidden sizinkilerin yaptığı çok şık bir davranış.en son hayınpederin söylediği şeyi paylaşayım da neler var görün.Aradı beni kızım eee işte napıyon vs. sonra maaşına zam olacak mı senin.Ben de henüz öyle bir şey yok dedim hıı neyse o zaman hiç boşa harcama yapmayın siz düğün yapacaksınız bak demesin mi.Ay gülsem mi ağlasam mı.Ben ağladım sonra da güldüm sinirden.Bu arada hala daha acelesi yok deyip duruyorlarmış.
Peki ben size şunu söylemiş miydim.Benim hayınpeder den bir inci daha.
Yemek odası alalım dedik ya yani masa falan.Ne gerek varmış.Plastik bir masa alırmışız.Misafir geldiğin de onda oturturmuşuz.Fazla kişi olup o plastik masaya sığmazsa da salano çekyat alcaksınız ya ( daha o zaman köşe koltuk almamıştık ve lafa bakın bu arada alcaksınız ya diyor) onun üzerinde yersiniz demesin mi.Yani şeyda canım seninkiler ne iyi insanlarmış.Huzursuz olacaklarını düşünme,içlerinden gelmese teklif bile etmezlerdi.

serap canımmmmmm sen de bugün bildiğim kadarıyla gelinlik provanı yapacaktın.Haberlerini bekliyorum :)

deniz cim sen de şu düğünü atlat ondan sonra babayla doğru düzgün net bir biçimde konuşursun

cnm saol güzel dileklerin için.. inşallah herşey gönlünce olr..

Merhaba Arkadaşlar..
İnşallah hepiniz iyisinidir,yine hafta içi hareketli bir gün geçirdim.
Bugün gelinlik provasına gittim. Bol geldi,onun dışında mükemmel olmuş opuyorumnanaktan
Zayıflamış olduğumu da ayrıca sevindim,daraltmak için bıraktım tekrar,yarın alacağım..
Ayrıca kına gecesi için abiye aldım parlament mavisi,hiç aklımda yoktu kırmızı istiyordum ama yakıştı.
Göğüs kısmı bol geldi,onu da yaptırmak için bıraktım,herşeyi satın alıp eve gelmeyi severim bu tamir işlerine hiç içim sinmez,ama ona da yarın kavuşağım..Altına da gümüş rengi ayakkabı alacağım. Üstünde o renk taşlar var çünkü..
Bir de bindallıyı seçtim ayırttım,kiralanıyor burada..

Bunların hepsini şimdiden yaptım çünkü haftasonu yolcuyum,İstanbul'a gidiyorum.
Evimiz tutuldu,fotoğraflarını gördüm çok sevdim,çok ısındım. hihoyyyt
Bu nasıl bir hazdır anlatamam,nişanlımla konuşurken "bizim evde şu var bu yok " diye konuşuyoruz.
baktım bizim ev diye bir kavram oluşmuş,evimiz.. 3 yıldır hayal ettiğimiz ev..
Ayda'cım,sana komşu oldum kısmen,merkez'de tuttuk evi..

Son havadisler bunlar,çok şükür biraz keyfim yerine geldi..
Allah hepimize ağız tadı versin,hepinizi öpüyorum yavrukuşlar :1hug:

cnm çok sevindim hayırlı olsun balıkesirin en güzel şubat gelini sen olcaksın hihoyyyt

Arçelik'te kampanya varmış arkadaşlar..
Çamaşır makinası alana fırın hediye..
Almayı düşünüyorum,ıhtiyacınız varsa bir bakın.
31 aralık son gün..
bizde çamaşır makinasını kız tarafı alır.
Büyük fırın almayacaktım ama mutfak hazır mutfak yeri var,kampanya da varken alayım dedim..
Arçelik kullananız var mı ailenizde..?
Bizim çoğu şey Bosch bir fikrim yok o yüzden ..

Nasılsınız kızlar görüşmeyeli bakalım?
Hazırlıklar nası gidio?
Bende dün öle bakim bi gözüme çarpan bişe olursa alıyım ddm ama hiç bişe beğenmedim annemle gider alırım ddm annemsiz içime sinmedi kaydirigubbakcemile3

canım. söz yaklaşıyor gibi heyecan dorukta benim. sevgilimi tanıştıracağım ailemle önce. :bbo: korku, telaş, sevinç ,hepsi karıştı

Nasılsınız kızlar görüşmeyeli bakalım?
Hazırlıklar nası gidio?
Bende dün öle bakim bi gözüme çarpan bişe olursa alıyım ddm ama hiç bişe beğenmedim annemle gider alırım ddm annemsiz içime sinmedi kaydirigubbakcemile3

cnm ben iyiyim sen nasılsın neler gördün şeydacım neler begendin bakalım kaydirigubbakcemile5

bir uğrayayım dedim gelinler nasıl bakalımmm

hg sılacm ben iyiym sen nasılsın ?

Almayı düşünüyorum,İhtiyacınız varsa bir bakın.
31 aralık son gün..
Büyük fırın almayacaktım ama mutfak hazır mutfak yeri var,kampanya da varken alayım dedim..

arçelik gayet iyi. biz kullanıyoruz. küçük ev aletlerini almak istiyorum arçelikten.

31 aralık son gün..

cnm mrb öncelikle opuyorumnanaktan
arçelik güzel cnm bzim evde fırınımız arçelik memnunuz yani güzel pişirio.. senin alcagının modeli neymiş ki serapcm?

canım. söz yaklaşıyor gibi heyecan dorukta benim. sevgilimi tanıştıracağım ailemle önce. :bbo: korku, telaş, sevinç ,hepsi karıştı

hadi cnm hayırlısı olsun herşy istedğin gibi olur inşallah :1hug:

Ne zaman cnm söz?
Ayy bende hiç heycan yoktu ama bi aksilik olcak diye içim içimi yiyodu acayip sakindim bendemi sorun war diye düşünmeye başlamştm kaydirigubbakcemile3

cnm ben iyiyim sen nasılsın neler gördün şeydacım neler begendin bakalım kaydirigubbakcemile5

hg sılacm ben iyiym sen nasılsın ?

Denizcimmm kuşum hg..
Valla mudoya baktm optimumdaki hep yeniyıl şeyleri war her gittimde gözüme bişiler çarpardı bu sefer hiç birisi almaya değer gelmdi gözüme kaydirigubbakcemile3
Kahve fincanı beğendim beğene beğene onada kuzenim bu porslen deil dışı soyulabilr ddi almadım annemle gidip onun tecrübelerinden yararlanmak en mantıklısı gbi geldi bana hem kendi mağzalarına gidip almak istiorum takımları fln..
Eee sen neler yapıosun canım?
Keyifler nasıl?

31 aralık son gün..

Canım biz bütün beyaz eşyaları arçelikten aldık bitek bulaşk mak. almadım ben erkek tarfının alması gerekenleri aldık arçelikten etrafımdaki kimseden şikayet duymadım arçeliğin ürünlerini beğeniyorum ben sende tereddüt etmeden alabilrsn bence yinede etrafndakilerden bi araştır..

Denizcimmm kuşum hg..
Valla mudoya baktm optimumdaki hep yeniyıl şeyleri war her gittimde gözüme bişiler çarpardı bu sefer hiç birisi almaya değer gelmdi gözüme kaydirigubbakcemile3
Kahve fincanı beğendim beğene beğene onada kuzenim bu porslen deil dışı soyulabilr ddi almadım annemle gidip onun tecrübelerinden yararlanmak en mantıklısı gbi geldi bana hem kendi mağzalarına gidip almak istiorum takımları fln..
Eee sen neler yapıosun canım?
Keyifler nasıl?
[/QUOTE]

cnm iyiym ne olsun Allah buginlerimizi aratmasın işte :içelim:
cnm dün gene sitede sorun yaşadım kusura bakma olr mu ikidir böle oluo senleyken site bizi kaldıramıo heralde cnm yaaa :roflol:
anladım cnm ne dicem bugn tv de gördüm aryıldızın 199 parça seti 1490 tl imiş haberiniz olsun gelinler tabi seninde haberin olsun şeydacım :delphin:

haftaya kararlaştıracağız. sonra aşkımı tanıştırıcam ailemle. ailelerin tanışması için bi toplanıcaz. ayy herşeyi düşünmekten başıma ağrılar giriyor.

cnm iyiym ne olsun Allah buginlerimizi aratmasın işte :içelim:
cnm dün gene sitede sorun yaşadım kusura bakma olr mu ikidir böle oluo senleyken site bizi kaldıramıo heralde cnm yaaa :roflol:
anladım cnm ne dicem bugn tv de gördüm aryıldızın 199 parça seti 1490 tl imiş haberiniz olsun gelinler tabi seninde haberin olsun şeydacım :delphin:[/QUOTE]

Evet cnm site bizi kaldırmıo :dilcikar:
Canım bakim hemen aryıldızın sitesine söledğn için saol..

sağol DeniZcim. hepimiz çok çok mutlu oluruz umarım.

amin cnm inşallah hepimiz çok mutlu oluruz ..

haftaya kararlaştıracağız. sonra aşkımı tanıştırıcam ailemle. ailelerin tanışması için bi toplanıcaz. ayy herşeyi düşünmekten başıma ağrılar giriyor.

sıkma cnm kendini herşey olacağına varır tabi heycanını yaşa sonuna kadar bunlar çok güzel şeyler çünkü inşallah hiçbr aksilik çıkmıcak..

Öyle olur cnm düşünme herşey akışında ilerliyo zaten
Biraz rahat bırak kendini ödüllendir git gez dolaş çok sıkntı yapma kendine sadece sıkntı yaptğnla kalıosun çnkü :hulya:

Evet cnm site bizi kaldırmıo :dilcikar:
Canım bakim hemen aryıldızın sitesine söledğn için saol..
[/QUOTE]

bişey deil cnm umarım işine yarar aryıldızın çelikleri kaliteli dio annem ama bilmiorum tabi sana uyucak mı seydacım sositososito

Kızlar güral porselene bakın sizde bi kampanya yapmışlar işte ürünleri yazmışlar onları alana bulaşık mak. hediye vestelden..
Denizcim başka kampanyalarda war sende ona bak güzel kampanya yapmışlar..

Back
X