- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.401
gece yine kaynatmışsınız kızlar :)
seyda canım bak deniz ne güzel örneğini vermiş ya benim gibi olsaydın.Bizimkiler değil oturdukları evden çıkıp bize vermek yapmaları gereken düğün masraflarına karışmıyorlar,cidden sizinkilerin yaptığı çok şık bir davranış.en son hayınpederin söylediği şeyi paylaşayım da neler var görün.Aradı beni kızım eee işte napıyon vs. sonra maaşına zam olacak mı senin.Ben de henüz öyle bir şey yok dedim hıı neyse o zaman hiç boşa harcama yapmayın siz düğün yapacaksınız bak demesin mi.Ay gülsem mi ağlasam mı.Ben ağladım sonra da güldüm sinirden.Bu arada hala daha acelesi yok deyip duruyorlarmış.
Peki ben size şunu söylemiş miydim.Benim hayınpeder den bir inci daha.
Yemek odası alalım dedik ya yani masa falan.Ne gerek varmış.Plastik bir masa alırmışız.Misafir geldiğin de onda oturturmuşuz.Fazla kişi olup o plastik masaya sığmazsa da salano çekyat alcaksınız ya ( daha o zaman köşe koltuk almamıştık ve lafa bakın bu arada alcaksınız ya diyor) onun üzerinde yersiniz demesin mi.Yani şeyda canım seninkiler ne iyi insanlarmış.Huzursuz olacaklarını düşünme,içlerinden gelmese teklif bile etmezlerdi.
serap canımmmmmm sen de bugün bildiğim kadarıyla gelinlik provanı yapacaktın.Haberlerini bekliyorum :)
deniz cim sen de şu düğünü atlat ondan sonra babayla doğru düzgün net bir biçimde konuşursun
Merhaba Arkadaşlar..
İnşallah hepiniz iyisinidir,yine hafta içi hareketli bir gün geçirdim.
Bugün gelinlik provasına gittim. Bol geldi,onun dışında mükemmel olmuş opuyorumnanaktan
Zayıflamış olduğumu da ayrıca sevindim,daraltmak için bıraktım tekrar,yarın alacağım..
Ayrıca kına gecesi için abiye aldım parlament mavisi,hiç aklımda yoktu kırmızı istiyordum ama yakıştı.
Göğüs kısmı bol geldi,onu da yaptırmak için bıraktım,herşeyi satın alıp eve gelmeyi severim bu tamir işlerine hiç içim sinmez,ama ona da yarın kavuşağım..Altına da gümüş rengi ayakkabı alacağım. Üstünde o renk taşlar var çünkü..
Bir de bindallıyı seçtim ayırttım,kiralanıyor burada..
Bunların hepsini şimdiden yaptım çünkü haftasonu yolcuyum,İstanbul'a gidiyorum.
Evimiz tutuldu,fotoğraflarını gördüm çok sevdim,çok ısındım. hihoyyyt
Bu nasıl bir hazdır anlatamam,nişanlımla konuşurken "bizim evde şu var bu yok " diye konuşuyoruz.
baktım bizim ev diye bir kavram oluşmuş,evimiz.. 3 yıldır hayal ettiğimiz ev..
Ayda'cım,sana komşu oldum kısmen,merkez'de tuttuk evi..
Son havadisler bunlar,çok şükür biraz keyfim yerine geldi..
Allah hepimize ağız tadı versin,hepinizi öpüyorum yavrukuşlar :1hug:
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli bakalım?
Hazırlıklar nası gidio?
Bende dün öle bakim bi gözüme çarpan bişe olursa alıyım ddm ama hiç bişe beğenmedim annemle gider alırım ddm annemsiz içime sinmedi kaydirigubbakcemile3
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli bakalım?
Hazırlıklar nası gidio?
Bende dün öle bakim bi gözüme çarpan bişe olursa alıyım ddm ama hiç bişe beğenmedim annemle gider alırım ddm annemsiz içime sinmedi kaydirigubbakcemile3
bir uğrayayım dedim gelinler nasıl bakalımmm
Arçelik'te kampanya varmış arkadaşlar..
Çamaşır makinası alana fırın hediye..
Almayı düşünüyorum,İhtiyacınız varsa bir bakın.
31 aralık son gün..
bizde çamaşır makinasını kız tarafı alır.
Büyük fırın almayacaktım ama mutfak hazır mutfak yeri var,kampanya da varken alayım dedim..
Arçelik kullananız var mı ailenizde..?
Bizim çoğu şey Bosch bir fikrim yok o yüzden ..
31 aralık son gün..
Büyük fırın almayacaktım ama mutfak hazır mutfak yeri var,kampanya da varken alayım dedim..
canım. söz yaklaşıyor gibi heyecan dorukta benim. sevgilimi tanıştıracağım ailemle önce. :bbo: korku, telaş, sevinç ,hepsi karıştı
canım. söz yaklaşıyor gibi heyecan dorukta benim. sevgilimi tanıştıracağım ailemle önce. :bbo: korku, telaş, sevinç ,hepsi karıştı
cnm ben iyiyim sen nasılsın neler gördün şeydacım neler begendin bakalım kaydirigubbakcemile5
hg sılacm ben iyiym sen nasılsın ?
iyiyim cnm ... bende ...
bugün nett yokttu sorun varmış giremedim hiç evden gireyim dedim bende :)
31 aralık son gün..
sağol DeniZcim. hepimiz çok çok mutlu oluruz umarım.
haftaya kararlaştıracağız. sonra aşkımı tanıştırıcam ailemle. ailelerin tanışması için bi toplanıcaz. ayy herşeyi düşünmekten başıma ağrılar giriyor.
haftaya kararlaştıracağız. sonra aşkımı tanıştırıcam ailemle. ailelerin tanışması için bi toplanıcaz. ayy herşeyi düşünmekten başıma ağrılar giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?