- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.461
kaydirigubbakcemile3
Bizde de aynen öle canım başta yıkıyoruz snra koyuyorus resmen cilalatıorus makinde..
bosh da güzel ewet bizm ewdekilerde bosh bizde memnunuz
Kullanmaya bağlıda cnm kullanım hatası olmadanda sorun çıkablio vesteli kimse tavsiye etmiyor o yüzden söyledim ama istisnalar kaideyi bozmaz arada bir iki tane denk gelmiştir güzel çıkan memnun olan ama çoğunluğu memnun değil..
cnm doğru sölyrsn ama ben zaten elimde yıkamadn bulaşık makinesine koymam annemde öle yapar önce çamaşır sulu yıkar bi güzel sonra bulaşık makinesine..
bzim bitek fırın arçelik dierleri bosh cnm bosh da iyi marka..
yalnız vestelde güzel diolar bilmiorum ki galiba birazda kullnamaya bağlı cnm..
sonuçta özellik dersen btn beyz eşyalrda bi ton özellik var ama marifet kullanmkta heralde cnm?
cnm ilk defa bzm gbi bi aileye rastlıorum bn kime sölesem siz deli msnz falan diolar kaydirigubbakcemile3
tamam cnm sna söz vestel almıcammmm bu söldklerin kulagma küpe olsnnnn kaydirigubbakcemile5
Canım fırın kadar hepsi önemli güzelim bi pasta yaptın al sana ısıtmayan bi dolap temiz yıkamayan bi bulaşk mak.
Lekeli tabaklarda soğumamış bi pasta ikram etmek istemezsin heralde kocişine dimi..
Fırın deil hepsi önemli 10 yıl diolar 10 yıldan fazla bile kullanan war çatal bıcak deil bu günlk kullandıklarını deiştir 5 yılda bir doğru düzgün kullanıldımı ömürleri uzun olur..
cnm ilk defa bzm gbi bi aileye rastlıorum bn kime sölesem siz deli msnz falan diolar kaydirigubbakcemile3
tamam cnm sna söz vestel almıcammmm bu söldklerin kulagma küpe olsnnnn kaydirigubbakcemile5
çok güzel bir yorum bayıldım.. hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın canım. makinaya koy çamaşır suyunu, bu da ablamdan aldığım taktik a.s
sohbeti kaptırdınız gidiyorsunuz aranıza girmiş olucam ama bizde de öyle valla üstündeki fazlalıklar sudan geçmeden konmuyor makinaya, ben çoğu insan böyle yapıyor diye biliyorum sırnaşık şey
bir de samsung'un çok güzel bi çamaşır makinası var, normal kurutmanın haricinde kuru temizleme özelliği de var ben onu tercih edicem şekerler, tavsiye ederim yani buyrunnnnnnnnn
ben de size buzdolabı sorucam kızlar, bosch inox ve ariston arasında kalmıştım. tam kesin kararımı verdim ariston quadro'nun siyahını tercih ettim ama ablam içini küçük buldu bu sefer, alma dedi :çok üzgünüm: siz neyi beğeniyorsunuz
cnm annem çamaşır suyuyla yıkar bi güzel üstne bide makineye yerleştrdkten sonra 1 su bardağıda çamaşr suyu attırır yaa bnm annem tam film ama ne yazık ki bnde öle oldum evlenince bnde öle olcm akannehir
sohbeti kaptırdınız gidiyorsunuz aranıza girmiş olucam ama bizde de öyle valla üstündeki fazlalıklar sudan geçmeden konmuyor makinaya, ben çoğu insan böyle yapıyor diye biliyorum sırnaşık şey
bir de samsung'un çok güzel bi çamaşır makinası var, normal kurutmanın haricinde kuru temizleme özelliği de var ben onu tercih edicem şekerler, tavsiye ederim yani buyrunnnnnnnnn
ben de size buzdolabı sorucam kızlar, bosch inox ve ariston arasında kalmıştım. tam kesin kararımı verdim ariston quadro'nun siyahını tercih ettim ama ablam içini küçük buldu bu sefer, alma dedi :çok üzgünüm: siz neyi beğeniyorsunuz
aaa seydacım bnm aşkımda çok güzel patates kızartır bide köfte yapar cnm ya bana getirirdi yurtta kaldığım zmanlarda Şeniz zaten hep der evlenince kızarmalr bnden aşkım die bide balığı güzel yaptgnı sölüo ama daha görmdm cnm sositososito
çok komiksinz cnm sizde ya Allah bozmasın zemuszemus
Kuşum bnmki kızartmaz sadece doğrar oda öyle sevdiği için iki saat onları aynı boyda ince ince kesmekle uğramam kusura bkma dediğim için kendi doğruyu ama kızartmaya çalştğnda çok komik oluo normal tavada yağ sıçrıycak die nası korkuo warya görmeniz lazm kopuorum onun o haline anca firtozde kızarttğnda biraz rahat kızartabilio korkmadan kaydirigubbakcemile3
bana derlerdi temizlik hastası diye. benden betermişsiniz kuzum.. sengözlerimebaksanab temizlik iyidir ama a.s
Canım benim sana tavsiyem arçelikten 5088 NF sitesine gir bak teysem ve kuzenimde war we mükemmel bi buzdolabı çok tasarruflu ve acayip iyi soğutuyo genişte içi enine deil ama içe doğru geniş bayılıyorum bu dolaba ama bana almak nasip olmadı belki son anda değştritebilirsem değiştrtirim ben çok beğeniyorum bu dolabı..
cnm güzelmş cidden genişde tabi hihoyyyt
Canım çok güzel ben baylıyorum bu siyahın üstü cam onun tutma yerleri oldğu için dışı leke olmuyo çokta memnun teysemle kuzenim walla durumu olanların bu dolabı almasını tavsiye ederim..
Olduda evinize misafir çocuk geldi diyelim dolabın üzerini parmakladı izler direk göze çarpmıo zaten cam oldğu için ama öle kendini heba ederek silmeni gerektiren bi camda deil
Ayy bende satıcısı gbi övüorum dolabı hee kaydirigubbakcemile3
Ama çooooook beğeniorum bu dolabı yaa ben alamadım alabilcek olanlar alsın valla..
güzelmş cidden cnm neyse bizden geçti artık :roflol:
Evet Denizcim alabilenler alsın gerçi ben değiştirebilrm buzdolabımıda arçelikten aldığmz için üzerindeki farkı verip değişklik yapabiliorum çnkü hala aldığmz yerde duruo ama biraz pahalı fiyatı o yüzden alamayabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?